Įkraunama...
Įkraunama...

velti papuošalai

QUOTE(ievuschka @ 2009 01 29, 11:50)
Ar gerai laiko tie karšti klijai? Ypač gumytės? Juk jas kiekvienąkart tampai, ar neatšoka? Pati niekada nebandžiau, tai ir klausinėju?

As savo mazajai kai kokius bantukus padarau priklijuoju jau prie pirktu gumuciu. Tai tikrai labai gerai laiko thumbup.gif . O gumutes perku dazniausiai Norfoj, nes ten radau pacias paprasciausias storesnes gumutes, bet be gelezinio sujungimo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 29 sausio 2009 - 11:05
uogos
user posted image

cia apyranke ir sage. senokai cia dairiausi, einu perzvelgti smile.gif
matau, diskutuojat apie gumytes plaukam g.gif ir as dar nedarius - bet oksyte, tu apie veltinio dekora kalbi? kad klijuoji karstais klijais ant gumos? reiks pamegint del idomumo smile.gif
Atsakyti
Tikrai labai grazu cia viskas pas jus smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2009 01 29, 16:52)
matau, diskutuojat apie gumytes plaukam g.gif ir as dar nedarius - bet oksyte, tu apie veltinio dekora kalbi? kad klijuoji karstais klijais ant gumos? reiks pamegint del idomumo smile.gif

Snekejau seip apie bantukus, sagutes, nes su veltiniu ne taip seniai draugauju ax.gif . Is veltinio buvau Meilei tik viena sage i plaukus padarius, bet ir ta su karstais klyjavau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ievuscha, aciu uz pastaba, daugiau taip nedarysiu blush2.gif
Beje, man irgi nupirko maza kliju sautuviuku, bet as irgi dar neisbandziau. O is kur gaunat odos sagiu nugarelems, nu jau taip reikia taip reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2009 01 29, 11:39)
Maia, Tranquility  thumbup.gif  4u.gif

Kaip ir visi kinieciai  lotuliukas.gif su karstais klyjais  biggrin.gif .
As mergaites, nupirkau ta mazesny karstu klyju "sautuva" bet taip ir neisbandziau, nes visai prie veltinio neprisoku  blush2.gif . Paneles mano is lygu isbryst niekaip negali  doh.gif tai ir pati po tu bemiegiu naktu vaikstau kaip zombis, o apie veltiny, kol kas tik pasvajoju  4u.gif

aš prie gumytes visada prisiunu su valu,o ant segtuko su karštais klijais wub.gif

o čia mano toks nestandartinis darbukas,užsakymas toks buvo wub.gif

user posted image
Atsakyti
blansyte, fantastika bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 29 sausio 2009 - 21:46
Nu tikrai fantastika 4u.gif
Niekaip nesuprantu kaip tokias dailias gelytes padarot. Nu labai labai grazu, ne tas zodis 4u.gif
Atsakyti
Isbandziau mazaji sautuviuku thumbup.gif daug geriau su juo, galima labai siaura kliju ruozeli uzdeti, labai fainiai.
Atsakyti
Sveikute, Jurgitele21,

kokia faina ta tavo visciuku seimynele ir marguciai smile.gif, taip silta ir miela, jau lauksim Velyku smile.gif

ir nepamirsk man 10 tokiu kiausinuku ir 5 visciukus smile.gif , ok.

Papildyta:
labai grazus ir mieli cia jusu visu darbeliai smile.gif
tikros supermamytes esate thumbup.gif
Atsakyti
Sveikute smile.gif
Aciu uz pagyrimus, ale, kad biski pasiklydai biggrin.gif jei nori pasisveciuoti pas kazkuria mamyte konkreciai, tai turi uzsukti i jos namucius skelbimu lentoje, rankdarbiuose smile.gif
Cia, turbut, niekas ir nesuprato apie kokius visciukus ir kiausinukus sneki lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2009 01 29, 21:42)
labai daiku, labai gražu, švelnios ir mielos spalvytės  wub.gif
QUOTE(jurgita21 @ 2009 01 30, 17:20)

Isbandziau mazaji sautuviuku thumbup.gif
kur ir kokį pirkai? ax.gif
Atsakyti