Įkraunama...
Įkraunama...

velti papuošalai

Sveikutės, veltiniautojos,
dažnai įkišu nosį pasidairyt kas naujo veltinio fronte. Na bet šiandien- pamačiau ievuschkos sages ir apšalau. Grožis neapsakomas, profesionalumas nerealus smile.gif Pati esu pradedanti vėlėja ir iki tokių grožių man kaip iki Amerikos. Be žodžių nuo susižavėjimo. Sėkmės dideliausios visoms darbštuolėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyO: 02 vasario 2009 - 19:14

ievuschkai už paskutines sages 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ievuschka wub.gif na esu ir busiu tavo gerbeja.... man tavo darbai yra grozio, kokybes etalonas... nuostabus darbai...

Oksyte bigsmile.gif wub.gif kaip subtiliai grazu bigsmile.gif o tie balti is kuriu geles tai cia kas blush2.gif nesupyk tiktai, man pisma mintis buvo kad nosinaites nes tai dazniausiai paimamas i ranka dalykas siuo metu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Ievuschka wub.gif na as amziams tavo gerbeja esu ir busiu blush2.gif man tavo darbai yra grozio ir kokybes etalonas ax.gif

Oksyte bigsmile.gif kaip grazu, subtilu taip bigsmile.gif thumbup.gif o tas baltas is kurio geles cia kas bigsmile.gif g.gif ? tik neuzsigauk zinai kas man pirmiausia i galva sove - nosinaites, tikriausiai todel kad tai dazniausiai paimamas i ranka dalykas siuo metu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu, Maša 4u.gif !
QUOTE(Maša @ 2009 02 03, 08:26)
tik neuzsigauk zinai kas man pirmiausia i galva sove - nosinaites, tikriausiai todel kad tai dazniausiai paimamas i ranka dalykas siuo metu doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sage ir keli karoliukai padaryti Shibori technika is sifono mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksyte: 03 vasario 2009 - 09:27
sveikos... ax.gif ne nu sakes katik vel bandziau ta pagrinda daryti ir vel sugadinta vilna thumbup.gif dar tikiuosi, kad kas nors ides darbo eigos foto. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(greipfurteeee @ 2009 02 03, 20:04)
  dar tikiuosi, kad kas nors ides darbo eigos foto.  doh.gif

nu tu duodi...
Taigi jau Ievuška tau parašė- pradėk nuo pradžių- nuo abėcėlės, išmok velt šlapiai plokščią veltinį. Bus tau ir pagrindas segei ir dar milijonas pritaikymų jam.
Sakai jau viską moki- nuvėlėi Net karolius ir auskarus...
Tai dabar jau eik ir mokykis velti plokščią veltinį ir nustok rašinėt bereikšmes žinutes. Jau tų darbo eigos foto- pilnas internetas, šitame forume pilna naudingų nuorodų- ieškok, skaityk, klausyk. Jei norisi. Arba gadink sau tą vilną, jei taip labiau patinka.
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2009 02 03, 22:40)
nu tu duodi...
Taigi jau Ievuška tau parašė- pradėk nuo pradžių- nuo abėcėlės, išmok velt šlapiai plokščią veltinį. Bus tau ir pagrindas segei ir dar milijonas pritaikymų jam.
Sakai jau viską moki- nuvėlėi Net karolius ir auskarus...
Tai dabar jau eik ir mokykis velti plokščią veltinį ir nustok rašinėt bereikšmes žinutes. Jau tų darbo eigos foto- pilnas internetas, šitame forume pilna naudingų nuorodų- ieškok, skaityk, klausyk. Jei norisi. Arba gadink sau tą vilną, jei taip labiau patinka.

as del to pagrindo visus forumus isskaicius esu ir todel kad neradau klausiu jusu... niekur neradau kaip velti slapiai pagrinda, tik kaip velti rutuliukus ir plona kilimeli.. na zodziu matau kad nieko nebus smile.gif einu, iki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(greipfurteeee @ 2009 02 03, 21:55)
as del to pagrindo visus forumus isskaicius esu ir todel kad neradau klausiu jusu...

Bandyk kombinuot budus slapiai, sausai su adatelem mirksiukas.gif
Vilna labai dekinga medzega pasiduoda bet kokiai fantazijai lotuliukas.gif svarbiausia neskubek ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(greipfurteeee @ 2009 02 03, 20:55)
tik kaip velti rutuliukus ir plona kilimeli..

o tai kas tau trukdo nusivelti Storą kilimėlį? Ir sukarpius pasidaryt Storą pagrindą segei.
Atsakyti
magic, dabar supratau! dekui smile.gif
Atsakyti
va pasirodau, mano pirmosios sages. Ideju semiaus daugiausia is supermamu, todel jei pamatysit kazka panasaus i savo darbukus, nuosirdziai prisipazistu:) nusiziurejau, ypač bordo sage smile.gif

user posted image
Atsakyti