Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Kendra @ 2008 06 02, 18:28)
Pries koki menesiuka pasakojau, kaip pas mano senele penelopsis vandenyje auga ir zydeti nenustoja. Vakar neistveriau ir padariau kelias nuotraukas, nes kol nepamatai, tai ir patiketi sunku. Visa vakara aplnk ta gele tūpčiojau  wub.gif
http://public.fotki....dra24/orchidja/

ale ot tai buna stebuklu blink.gif teisybe kazkuri cia sake, kad sitos gelytes yra piktzoles lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 06 02, 20:36)
nu ir kaina ju kokia? Reikes rytoj atakuoti ermitaza  g.gif

6.99 lt
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 06 02, 18:33)
Pyragiuke, as tavo vietoj ja pastatyciau vesiau ir nelaistyciau, kol neisdzius substratas. Man baisu, kad nesuputu, jei ten dar pakankamai dregna

bandysiu jai padet. o jei karsta dusa padaryt? ar gali netikt, jei ir taip perkepus saulej g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kendra @ 2008 06 02, 21:28)
Pries koki menesiuka pasakojau, kaip pas mano senele penelopsis vandenyje auga ir zydeti nenustoja. Vakar neistveriau ir padariau kelias nuotraukas, nes kol nepamatai, tai ir patiketi sunku. Visa vakara aplnk ta gele tūpčiojau  wub.gif
http://public.fotki....dra24/orchidja/

Joooo.... thumbup.gif vieni tupcioja, kad tik nesupudytu, kiti jas uzmerkia, o joms dzin lotuliukas.gif nori puva nori ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 06 02, 21:44)
kiek laiko gelyte pas tave?

nuo geguzes 15 d.
Atsakyti
QUOTE(ebi @ 2008 06 02, 21:56)
nuo geguzes 15 d.

jei tie pumpureliai dar mazi tai jie dar nesubrende, kad prasiskleistu, o tie kurie jau zydejo ir krenta gal taip sureagavo i pasikeitusia aplinka, o substratas ar labai slapias?
Papildyta:
QUOTE(lucky @ 2008 06 02, 21:48)

supper thumbup.gif
Atsakyti
[quote=aneizza,2008 06 02, 22:05]
jei tie pumpureliai dar mazi tai jie dar nesubrende, kad prasiskleistu, o tie kurie jau zydejo ir krenta gal taip sureagavo i pasikeitusia aplinka, o substratas ar labai slapias?
Papildyta:

ne neslapias, buvo prisakyta grieztai laistyti karta i savaite. auga kiminuose, kaip ir pirkau. bet tie pumpureliai jau ryskiai violetiniai, nepasakyciau, kad labai mazi, mano akimis jau pats tas butu skleistis. nors man aisku orchidejom reiketu nuo A pradeti dometis cool.gif . pirma pabandymui padovanojau, bet pati ja ir stebiu.
Atsakyti
[quote=ebi,2008 06 02, 22:13]
[quote=aneizza,2008 06 02, 22:05]
Papildyta:

ne neslapias, buvo prisakyta grieztai laistyti karta i savaite. auga kiminuose, kaip ir pirkau. bet tie pumpureliai jau ryskiai violetiniai, nepasakyciau, kad labai mazi, mano akimis jau pats tas butu skleistis. nors man aisku orchidejom reiketu nuo A pradeti dometis cool.gif . pirma pabandymui padovanojau, bet pati ja ir stebiu.
[/quote]

bandyk dar stebeti ir ziurek kas bus, kad ji auga kiminuose tai man nelabai patinka ir manau jie per savaite neisdziuna ir gali isimesti puvinys, bandyk laistyti reciau g.gif ir aisku kaip pradedancioji pasiskaitinek sios temos pirma puslapi gal ka naudingo sau rasi 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneizza: 02 birželio 2008 - 21:23
QUOTE(ebi @ 2008 06 02, 22:13)

as savo zievese laistau kas dvi savaites,manau kiminuose tikrai perdaznai kas savaite laistyti g.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif ziuresim, kaip cia jin toliau elgsis biggrin.gif ale taip nenoriu nudaigoti pirmo blyno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ebi @ 2008 06 02, 22:38)
aciu  4u.gif ziuresim, kaip cia jin toliau elgsis  biggrin.gif ale taip nenoriu nudaigoti pirmo blyno  smile.gif

viskas bus gerai pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 06 02, 22:29)
as savo zievese laistau kas dvi savaites,manau kiminuose tikrai perdaznai kas savaite laistyti  g.gif

na, manau čia dar nuo substrato priklauso: ar senas ar stambus, ir nuo aplinkos: ar drėgna, ar daug saulės,nes man per savaitę kartais net greičiau išdžiūna.
Atsakyti