Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(merga @ 2008 06 03, 11:22)
O maniskem pasiseke,taip todel,kad kompas stovi vakarines puses kambary,ir jos siuo metu ant sio kambario palanges gyvena,tad vos tik lango pusen galva pasuku jas matau tai ir pazaidziu tongue.gif
Kadangi mokinuos istatymus,protokolus ir kitus teisinius straipsnius,tai padarau atsiputimo pertraukele-purskaliojima lotuliukas.gif

as tai is ryto, per pietus kai parbegu namo ir vakare papurskalioju smile.gif maniskes taip pat patenkintos ax.gif
Atsakyti
As irgi dirbu namuose, ir tam paciam kambary kur jos stovi, tai kur buvus kur nebuvus su purkstuvu prasinesu, kad tik nereiktu dirbti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai maniskes nukepeles jau pradeda atsigauti, lapu spalva tamseja ant akiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 06 03, 11:26)
As irgi dirbu namuose, ir tam paciam kambary kur jos stovi, tai kur buvus kur nebuvus su purkstuvu prasinesu, kad tik nereiktu dirbti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tai maniskes nukepeles jau pradeda atsigauti, lapu spalva tamseja ant akiu thumbup.gif

Kartais darbas prie kompo ne tik beda,bet ir nauda lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va, o as ne namuose. Iseinu pries 8, griztu po 5. Tai vakaras toks trumpas, kad niekam laiko nelieka.
Papildyta:
Pati apie niekalus taukst pradejau, nors nesenai kritikavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 06 03, 09:07)
biggrin.gif  biggrin.gif  as nieko apie laistyma nesakiau  mirksiukas.gif KERINCIOJI laisto kas dvi savaites  smile.gif

jau turbut galva man susisuko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as savo orches istremiau y lauka... tiksliau y balkona.... ziuresim kaip seksis augt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 06 03, 12:25)
as  savo orches istremiau y lauka... tiksliau y balkona.... ziuresim kaip seksis augt g.gif

tik nuo saulės saugok, jau pyragiuke nudegino savo orchę rolleyes.gif
o kaži ar ne per karšta joms balkone, aš taip manau g.gif vistiek jos mėgėjos drėgmės, geriau tamsiau, bet šilčiau, o balkone tai vėjukai, saulytė, sausas oras ax.gif čia tik mano nuomonė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 03, 12:35)
tik nuo saulės saugok, jau pyragiuke nudegino savo orchę  rolleyes.gif
o kaži ar ne per karšta joms balkone, aš taip manau  g.gif  vistiek jos mėgėjos drėgmės, geriau tamsiau, bet šilčiau, o balkone tai vėjukai, saulytė, sausas oras  ax.gif  čia tik mano nuomonė  biggrin.gif

vejas tai buna, bet saules ne.. pas mus namai kaip dziungles.. medziai ir krumai aplink, tad saule tik tarpais pro medzius pralenda ir tikrai jame nekarsta... beja nestiklintas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 03, 11:58)
jau turbut galva man susisuko  doh.gif  lotuliukas.gif

buna buna lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal man tik pradedanciai Orchideju augintojai pasakysite, kam Senuku prekybos centruose pardavinejamos pilksvos granulytes reikalingos, ant ju orchidejos paveiksliukas, agrovertikulas ar kaip ten parasyta smile.gif Nusipirkau nes reik persodinti vieną iš orchidėjų, bet nesiryžtu info daug neturiu, dar ir ta radau, nežinau kam skirtas. Bet nusipirkau visko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2008 06 03, 13:32)
Gal man tik pradedanciai Orchideju augintojai pasakysite, kam Senuku prekybos centruose pardavinejamos pilksvos granulytes reikalingos, ant ju orchidejos paveiksliukas, agrovertikulas ar kaip ten parasyta smile.gif Nusipirkau nes reik persodinti vieną iš orchidėjų, bet nesiryžtu info daug neturiu, dar ir ta radau, nežinau kam skirtas. Bet nusipirkau visko smile.gif

orchidejas reikia i specialu tik joms tinkanti substrata sodinti, o senukai daug visokio niekalo pardavineja rolleyes.gif
Atsakyti
Pirkau substrato brangesnio skirto orchidejoms, tik dar kazkur skaiciau, kad labai gerai pusies smulknta zieve, tik ja reik dar pavirinti, ar tikrai smile.gif
Atsakyti