Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Pasirodysiu ir aš savo žiedus ax.gif

Šita jau peržydėjo.
user posted image

O šita kažkokia "išprotėjusi" smile.gif Augindama žiedstiebį iš kiekvienos akies dar po šakelę išleido. Suskaičiavau apie 30 pumpurų thumbup.gif
user posted image

Papildyta:
O žygutis dar tik krauna žiedus bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 06 04, 20:42)
Sakykit tas Vandas sunku augint?

as esu nusipirkus pries koki men., tai zinok kaip su vaiku doh.gif ilgesniam laikui ir isvaziuot negali unsure.gif jei ochidariume, tai manau be problemu ax.gif
o siaip tai nesunku, as vis saknistai po kranu pakisu, tai apipurskalioju, karta per sav., i trasas pamirkau g.gif bet siaip tai kolkas kokia nusipirkau, tokia ir yra g.gif

QUOTE(Debesiene @ 2008 06 04, 20:53)
as turiu paprasta phalaenopsy su taskuotais lapais biggrin.gif

o kodel as jo nemaciau g.gif
nu davai rodyk g.gif
o as turiu taskuotaja miltonija bigsmile.gif tongue.gif

QUOTE(Sinuhas @ 2008 06 04, 21:38)
Pasirodysiu ir aš savo žiedus ax.gif

echhhhhhhhh ir dar baltos wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 04, 17:42)
a ko tu cia pasirodei, juk sakei atvarysi tik i 32psl. lotuliukas.gif
nu kokia man uzsisakyti, aaaaaaaaaaa??????
ar 141, ar 142 g.gif  doh.gif jos abi man wub.gif

As uz antra biggrin.gif

Jau norejau tave klaust kaip sekas su Vandute draugauti ax.gif

Mano akvariuminiam reanimatoriuij jau isleido miniukas 2 lapelius , ir spuogiuka pamaciau. bigsmile.gif Panasu, kad pagaliau saknele leist prades clap.gif Tai va wub.gif
Papildyta:
Sinuhai, puiki gelyte thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos sveikos biggrin.gif pagaliau turiu laiko prisesti prie kompo.... temos neskaiciau blush2.gif nes ir taip turiu mazai laiko biggrin.gif
na kagi.... jeigu prisimenate tai kazkada sakiau apie apdulkinima, tai va... pirmu ziedu apdulkinimas praejo nelabai sekmingai, ispradziu lyg ir viskas gerai buvo bet po savaites pagelto ir nukrito, bet paskutinio phaloenopsio ziedu apdulkinimas praejo sekmingai (tfu tfu tfu) na ir ziurim ka jau turim:
user posted image
biggrin.gif (cia mazdaug jau 3 savaites)

Papildyta:
tik va ziedlapius nukirpau nes visa vaizda gadino biggrin.gif
Papildyta:
ar kartais siandien is klaipedeciu ermitaze nebuvot ? nes maciau viena porele vis prie orchideju vaiksciojo biggrin.gif ir panele bande ikalbeti vyra kad labai jie grazus o jam kaip man pasirode buvo vienodai biggrin.gif
Atsakyti
apdulkinimas rolleyes.gif koks dar apdulkinimas? Pirmą kartą girdžiu... unsure.gif o kam to reikia?
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 06 04, 23:00)
... bet paskutinio phaloenopsio ziedu apdulkinimas praejo sekmingai (tfu tfu tfu) na ir ziurim ka jau turim:
biggrin.gif (cia mazdaug jau 3 savaites)
tik va ziedlapius nukirpau nes visa vaizda gadino  biggrin.gif

ar kartais siandien is klaipedeciu ermitaze nebuvot ? nes maciau viena porele vis prie orchideju vaiksciojo biggrin.gif ir panele bande ikalbeti vyra kad labai jie grazus o jam kaip man pasirode buvo vienodai  biggrin.gif

o tai kas čia bręsta? sėklos ar ką bigsmile.gif bigsmile.gif nu šaunu thumbup.gif
nebuvau Ermitaže jau senokai lotuliukas.gif reiktų apsižvalgyt...akis paganyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 06 04, 23:00)
jeigu prisimenate tai kazkada sakiau apie apdulkinima, tai va... pirmu ziedu apdulkinimas praejo nelabai sekmingai, ispradziu lyg ir viskas gerai buvo bet po savaites pagelto ir nukrito, bet paskutinio phaloenopsio ziedu apdulkinimas praejo sekmingai (tfu tfu tfu) na ir ziurim ka jau turim:

eina sau, kokia tu eksperimentatore bigsmile.gif thumbup.gif as zinok be zado bigsmile.gif
nu saunuole bigsmile.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2008 06 04, 22:01)
apdulkinimas  rolleyes.gif  koks dar apdulkinimas? Pirmą kartą girdžiu... unsure.gif  o kam to reikia?

Kad gauti seklu ir paciam pradeti gelytes daiginti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 06 04, 23:10)
Kad gauti seklu ir paciam pradeti gelytes daiginti biggrin.gif

ane... blush2.gif aišku dabar... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 04, 22:08)
o tai kas čia bręsta? sėklos ar ką  bigsmile.gif  bigsmile.gif  nu šaunu thumbup.gif
nebuvau Ermitaže jau senokai  lotuliukas.gif  reiktų apsižvalgyt...akis paganyt  ax.gif

taip tikiuosi kad ir toliau viskas gerai eis ir turesiu seklu.dabar ermitaze ispardavimas iki 50% bet as ten nieko siandien ipatingo nemaciau.... aisku grazu bet jau visi tie patis, ir kainos pakankamai dar aukstos biggrin.gif

QUOTE(rena @ 2008 06 04, 22:09)
eina sau, kokia tu eksperimentatore bigsmile.gif  thumbup.gif as zinok be zado bigsmile.gif
nu saunuole bigsmile.gif  thumbup.gif  4u.gif

bis.gif aciu aciu veliau kai jau zydejimas eis i pabaiga pabandysiu nufotkinti visa procesa jeigu kam idomu biggrin.gif nes sitame visame reikale yra dar toks minusas doh.gif kaip apdulkini zieda jis po keliu dienu nuvysta ir pradeda augti tas ( blush2.gif neprisimenu kaip lietuviskai-jame zali zirneliai auga) su seklomis (tikiuosi supratot) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniushka: 04 birželio 2008 - 22:16
QUOTE(Taniushka @ 2008 06 04, 23:14)
bis.gif aciu aciu veliau kai jau zydejimas eis i pabaiga pabandysiu nufotkinti visa procesa jeigu kam idomu biggrin.gif  nes sitame visame reikale yra dar toks minusas doh.gif  kaip apdulkini zieda jis po keliu dienu nuvysta ir pradeda augti tas ( blush2.gif neprisimenu kaip lietuviskai-jame zali zirneliai auga) su seklomis (tikiuosi supratot) biggrin.gif

ale tikrai įdomu... Lauksim nuotraukų..... mirksiukas.gif

O gal jau teko kam nors išauginti orchidėjas iš sėklų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 04 birželio 2008 - 22:20
QUOTE(rytorasa @ 2008 06 04, 22:19)
ale tikrai įdomu... Lauksim nuotraukų.....  mirksiukas.gif

O gal jau teko kam nors išauginti orchidėjas iš sėklų?

as manau kad nelabai, nes tu seklu nelabai yra kur gauti
Atsakyti