Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

smile.gif+2008 06 04, 17:49-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 06 04, 17:49)
Ciao wink.gif
  cia visos grozybiu foto tik rodo wink.gif  Na o as norejau savo vargsiuku baltu phalaenopsiu pasigirt, kuris reanimatoriuj ilsisi,  jau taip graziai saknytes leidzia naujas. per diena po kelias naujas isleidzia ir siandien pamaciau,kad ir lapukas naujas dygsta!!! Kokia as laiminga..  clap.gif  yahoo.gif

Sveikinu alc.gif bis.gif clap_1.gif
Papildyta:
smile.gif+2008 06 04, 17:49-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 06 04, 17:49)
Ciao wink.gif
  cia visos grozybiu foto tik rodo wink.gif  Na o as norejau savo vargsiuku baltu phalaenopsiu pasigirt, kuris reanimatoriuj ilsisi,  jau taip graziai saknytes leidzia naujas. per diena po kelias naujas isleidzia ir siandien pamaciau,kad ir lapukas naujas dygsta!!! Kokia as laiminga..  clap.gif  yahoo.gif

Sveikinu alc.gif bis.gif clap_1.gif
Papildyta:
nu,bet tas mano kompas visai subludo spausdina vejus gun_bandana.gif bash.gif protest.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 06 04, 18:42)
a ko tu cia pasirodei, juk sakei atvarysi tik i 32psl. lotuliukas.gif
nu kokia man uzsisakyti, aaaaaaaaaaa??????
ar 141, ar 142 g.gif  doh.gif jos abi man wub.gif

Ot tai,kad notare labai nuotaikoj buvo ir visus mano popierus issyk uztvirtino,tai ir parvariau anksciau namo.O jei is rimto,tai visai dingo balsas ir tempa kyla,(bet kol akyse velniukai nesokineja,tai pletkavosiu gossip.gif ) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 06 04, 18:47)

ta jau posta kazkuriam psl. skaiciau g.gif

QUOTE(merga @ 2008 06 04, 18:55)
nu,bet tas mano kompas visai subludo spausdina vejus gun_bandana.gif  bash.gif  protest.gif

apie ka tu cia g.gif
Papildyta:
QUOTE(merga @ 2008 06 04, 18:57)
O jei is rimto,tai visai dingo balsas ir tempa kyla,(bet kol akyse velniukai nesokineja,tai pletkavosiu gossip.gif ) lotuliukas.gif

tai tada davai sakyk kuri tau orche fainesne, kur fotkes buvau imetus g.gif
141 ar 142 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 04, 15:58)
apie ka tu cia g.gif

tikrai matei smile.gif parasiau dar kart nes nesulaukiau atsakymo ka daryt su saknim, apibarstytom cinamonu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 06 04, 19:00)
tikrai matei  smile.gif parasiau dar kart nes nesulaukiau atsakymo ka daryt su saknim, apibarstytom cinamonu verysad.gif

aaaaaaaaaa, supratau biggrin.gif
tai apdziovink jas, na gali pusei- parai palikti ir tada pasodink, o poto pasodinus nelaistyk 1-2 sav. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 04, 19:00)
apie ka tu cia g.gif
Papildyta:

tai tada davai sakyk kuri tau orche fainesne, kur fotkes buvau imetus g.gif
141 ar 142 ax.gif

Begu pazuresu fitness3.gif
Papildyta:
Nu bliamba,abi jegovos thumbup.gif thumbup.gif (kaip galima atskirti siamo dvynius,jei jie vienam vazone?) angel.gif ax.gif flirt.gif hihihi.gif bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 06 04, 19:13)
Nu bliamba,abi jegovos thumbup.gif  thumbup.gif (kaip galima atskirti siamo dvynius,jei jie vienam vazone?) angel.gif  ax.gif  flirt.gif  hihihi.gif  bebe.gif

nuuuuuuuu neeeeeee, man tokia nuomone netinka schmoll.gif cry.gif
jos man irgi abi lb grazios, bet reikia issirinkti viena g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 04, 19:21)
nuuuuuuuu neeeeeee, man tokia nuomone netinka schmoll.gif  cry.gif
jos man irgi abi lb grazios, bet reikia issirinkti viena g.gif

Tada blush2.gif pirmoji.
Papildyta:
Man jauciu sakes,ciuzinu as i lovyte.O tai mano"stogas cerpes metyti pradeda" wacko.gif doctor.gif vacation4.gif (arbata su citrina,bet be medaus(medui- fe!!!!) )
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 06 04, 19:29)
Tada  blush2.gif pirmoji.
Papildyta:
Man jauciu sakes,ciuzinu as i lovyte.O tai mano"stogas cerpes metyti pradeda" wacko.gif  doctor.gif  vacation4.gif (arbata su citrina,bet be medaus(medui- fe!!!!) )

na aciu uz issteneta nuomone 4u.gif
sveik 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

oi, kaip seniai čia bebuvau užsukusi... Prisipažystu, sergu ir aš orchidmanija.... doh.gif lotuliukas.gif negaliu atsispirti šių gėlių grožiui... wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 06 04, 19:29)
Tada  blush2.gif pirmoji.

man irgi pirmoji gražesnė blush2.gif
Atsakyti
Pirkčiau smulkiais žiedais rudai, žaliai arba geltonai žydinčią orchidėją. Ypač vaikiuko norėčiau. Jei kas turit, nepasisuklinkit AŽ parašyt. 4u.gif
Kaune
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2008 06 04, 19:48)
oi, kaip seniai čia bebuvau užsukusi... Prisipažystu, sergu ir aš orchidmanija.... doh.gif  lotuliukas.gif negaliu atsispirti šių gėlių grožiui...  wub.gif  wub.gif  wub.gif

tikros grazuoles wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 04, 19:53)
man irgi pirmoji gražesnė  blush2.gif

dar viena + uzsidedu rolleyes.gif

QUOTE(Cinside @ 2008 06 04, 19:57)
Pirkčiau smulkiais žiedais rudai, žaliai arba geltonai žydinčią orchidėją. Ypač vaikiuko norėčiau. Jei kas turit, nepasisuklinkit AŽ parašyt.  4u.gif
Kaune

tai gal pasidairyk cia http://www.orchidejo...index.php?id=70 daromas uzsakymas smile.gif
Atsakyti