Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 05, 09:51)
zodziu, va vakarykste viena ..  thumbup.gif

o i musu maxima ir uz tiek neuzveza schmoll.gif

QUOTE(Kerincioji @ 2008 06 05, 09:53)
as irgi noreciau pabandyti  g.gif  bet nebumbum angliskai  blush2.gif

as irgi tokia zinove anglu, kaip ir tu doh.gif

Taniuschka
, as radau ta nuoroda, pasirodo buvau kompe issisaugojus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 06 05, 15:20)
na kagi pabandysiu paaiskinti kaip tai daroma:
1. pavaizduotas ziedo stulpelis ant jo galo po baltu dangteliu yra 2 seklytes (pakankamai dydeles) geltonos spalvos ir jos yra ant tokios kaip plieveles
2. juodoji rodikle rodo i tos plieveles su seklytemis gala, tas galiukas yra lipnus is vienos puses, tai jeigu paimsim dantu krapstuka ir paliesim ji (tiksliai neprisimenu bet rodos lipni puse kuri i ziedo puse-reiskia liesti reikia is apacios) tai tada ta plevele prisiklijuos prie dantu krapstuko ir jeigu mes patempsim tai atsidarys tas dangtelis ir plevele su seklomis liks ant krapstuko.
3. kai turim mes tas seklites ant plieveles tai reikia atsargiai ideti tas seklas i idubima kuris yra ant to stulpelio kaip tik zemiau po pleveles su seklom (i ji rodo raudona rodykle) ir kaip jau seklos idetos i ta idubima reikia atsargiai nuklijuoti ta (pleveles su seklomis) galiuka nuo dantu krapstuko, arba su kitu krapstuku arba pasukus krapstuka tarp pirstu, bet atsargiai kad seklos liktu tame idubime

user posted image

P.s tiksliai nepamenu bet rodos apdulkineti reikia 2 ziedus (t.y ne viena ta pati su jo paciom seklom, o su jo broliu  biggrin.gif ar sese) taip pat galima apdulkineti 2ju orchiu ziedus (bet as kai pirma karta dariau taip tai nelabai pavyko). neuzmirskite kad po apdulkinimo ziedas greitai nuvysta, gal keliu dienu begyje, tai jeigu norit eksperementuoti eksperementuokit, bet jeigu norite kad zydetu tai geriau nieko ziedams nedarykite  biggrin.gif
na tikiuosi aiskiai paaiskinau, jeigu ne tai sorry kitaip nemoku

katik padariau taip kaip parasyta :dids: o ka paskui daryti su tom seklom? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 04, 18:35)
o siaip , cia Tina kalta tongue.gif as juk del baltos senai svaigstu, o cia dar baltaziede ir margalape bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif jau geriau as ja isigysiu ir poto ilgai ilgai kitos nepirksiu ax.gif

Kalta kalta blush2.gif

QUOTE(rena @ 2008 06 04, 18:42)
ar 141, ar 142 g.gif  doh.gif jos abi man wub.gif

Man tai tik stuartiana ir nieks kitas, esu tvirtai apsisprendusi smile.gif
Atsakyti
o as noriu pameginti sita buda g.gif
http://flowersweb.in...ages/?PAGEN_1=2
http://www.orchideen...0soil/index.htm
Atsakyti
rena, "uz tiek" tai uz kiek?.. g.gif uz 60 ar 25 lt?...nes man atrodo 25 litai uz sveika, dvieju ziedkociu, zydincia ir su pumpurais orchideja 25 litai tai cia kaip uz dyka lotuliukas.gif nueini i Rimi, o ten stovi kokia nupiepus su vienu ziedu ir kainuoja 60 lt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 05, 15:37)
Man tai tik stuartiana ir nieks kitas, esu tvirtai apsisprendusi  smile.gif

na tai gerai, tada as paimsiu kita, vis LT turesime ivairesniu, gal kada ir vaiku susilauksim ax.gif as vis mastau... siaip buciau uzsakyma darius uz 100lt, tai gal abi jas pasiimti g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 05, 15:38)

na pagal antra nuoroda galeciau pameginti. Bet kazkaip bijau,turiu du nukirptus ziedkocius ir jie abu leidzia po kelias sakeles. Bet kaip saknis prisaukti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 06 05, 15:40)
rena, "uz tiek" tai uz kiek?..  g.gif uz 60 ar 25 lt?...nes man atrodo 25 litai uz sveika, dvieju ziedkociu, zydincia ir su pumpurais orchideja 25 litai tai cia kaip uz dyka  lotuliukas.gif nueini i Rimi, o ten stovi kokia nupiepus su vienu ziedu ir kainuoja 60 lt schmoll.gif

pas mus isvis nera ju pirkt, o gelynuose po 60lt , kaip ermitaze gali nusipirkt uz 25 ir dar pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 06 05, 14:30)
katik padariau taip kaip parasyta :dids: o ka paskui daryti su tom seklom?  blush2.gif

arba seti jeigu netingi su visu tuo turtu krapstytis biggrin.gif
arba tik ziureti ir igyti naujos patirties, juk atgaivinti jau mokam, prazindinti mokam , beliko kas? biggrin.gif gauti seklas ir isauginti savo augaliukus

Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 06 05, 15:46)
na pagal antra nuoroda galeciau pameginti. Bet kazkaip bijau,turiu du nukirptus ziedkocius ir jie abu leidzia po kelias sakeles. Bet kaip saknis prisaukti?  g.gif

pas mane du ziedunstiebiai irgi imerkti ir zinok visos geles leipsta, zo nieko gero is ju ir manau gal paeksperimentuot g.gif visai idomu butu g.gif tik reikia dar man pasiskaitineti ramiai, o dabar ir laiko nelabai turiu, ciuju kai visi suguls as dar pasigilinsiu ir ta problema, kad as lietiviu, rusu, na siaip ne taip dar lenku kalba, kazka suprasciau, bet jau kitu tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 05, 14:38)

o pagal situs budus irgi noriu bet kol kas nera ziedstebiu nereikalingu biggrin.gif nes ant 3ju senu pradejo augti nauji ziedstebiai. dar vienas sudziuvo ir kiti zydi iki siol tai teks palaukti
Atsakyti
jusu liga jau progresuoja, jei net pradedat seklas augint doh.gif lotuliukas.gif

as dar neskubu su tuom
Atsakyti