Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Debesiene @ 2008 06 05, 16:12)
na bet jug tai vistiek koks ilgas darbas... doh.gif  as tai noreciau labai tokios orches
Macodes petola

lapai grazus, bet zydi tai negraziai schmoll.gif jei tureciau orchidariuma, tai tokios gal ir noreciau ax.gif

QUOTE(Taniushka @ 2008 06 05, 16:21)
o kaip ten pas jus reikalai su uzsakymu is rusijos? ar nusprendet kad neverta?

nesurinkom sumos schmoll.gif

QUOTE(Muske @ 2008 06 05, 16:22)
Laba dienele,

Noreciau konsultacijos Jusu. Ant manuju orchideju lapu pradejo atsirast tokie lyg rasos laseliai (dauguma ju apatineje lapu puseje) bet jie tokie lyg sakiukai - lipnus. Kazin ka su jom darau negerai, ka per 'zenklus' jos cia man rodo?  g.gif

viskas gerai tavo orchei mirksiukas.gif

QUOTE(Tina* @ 2008 06 05, 16:25)
Gali imt filipine tai paskui keikiais mainysimes  ax.gif

na tai as ir jamsiu sita philippinensis biggrin.gif

QUOTE(merga @ 2008 06 05, 17:18)
O gal as ne stenejau ,o ciaudejau ,tarkim lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ,kaip tada? ph34r.gif

na nesvarbu, ka tu ten darei, bet svarbiausia rezultatas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 06 05, 18:48)
Aliooooooooo,panos,islyskit!!!!!!!!!!Nu tikrai kaip baltoj palatoj su minkstom sienom jauciuosi,pati su savim pliurpdama wacko.gif  umn.gif  irnesakyk.gif  mastau.gif  hihihi.gif

nu nesiparink 4u.gif nž. kaip kitos, bet aš žiauriai užsikabinau ant dauginimosi procesų ir būdų lotuliukas.gif einu studijuot toliau tą orchių kamasutrą
hihihi.gif
Atsakyti
sakykit, o ant tiesioginių saulės psindulių netinka jas laikyti, be to noriu paklausti, pas mane visą dieną karčiausiai šviečia saulė, jei jas balkone laikyčiau tai joms negerai būtų, per karšta ir nudegtų?
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 06 05, 18:57)
nu nesiparink 4u.gif nž. kaip kitos, bet aš žiauriai užsikabinau ant dauginimosi procesų ir būdų lotuliukas.gif einu studijuot toliau tą orchių kamasutrą
hihihi.gif

dar viena lotuliukas.gif as tai vakare i tas gudrybes inyksiu, kai aplink mano galva jau niekas nezujins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 06 05, 18:57)
hihihi.gif

nu va neveltui sakoma:-atsilo oras,pakilo noras lotuliukas.gif
jos daugyba uzsiima ,o as kaip naslaite guliu lovoje ir dabar turiu pavydet lotuliukas.gif tongue.gif .Tai kur cia zmogau nesiparysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 06 05, 18:59)
sakykit, o ant tiesioginių saulės psindulių netinka jas laikyti, be to noriu paklausti, pas mane visą dieną karčiausiai šviečia saulė, jei jas balkone laikyčiau tai joms negerai būtų, per karšta ir nudegtų?

tik iskeptu ir tiek biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(merga @ 2008 06 05, 18:59)
nu va neveltui sakoma:-atsilo oras,pakilo noras lotuliukas.gif
jos daugyba uzsiima ,o as kaip naslaite guliu lovoje ir dabar turiu pavydet lotuliukas.gif  tongue.gif .Tai kur cia zmogau nesiparysi biggrin.gif

o tau siaip butu i sveikata paprakaituot g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 05, 19:00)

Butu keptas orchiu apkepas lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 06 05, 19:01)
Papildyta:

o tau siaip butu i sveikata paprakaituot g.gif  bigsmile.gif

Kazi su kuo.MB is darbo grys apie 12 val.nakties.Tai jauciu pati uzsiimsiu orchine kamasutra lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(saldainia @ 2008 06 05, 18:59)

O jei rimtai,tai gal turi galimybe kur kambary pastatyti toliau nuo saules?
Atsakyti
[quote=rena,2008 06 05, 19:01]

tai suparatu, kad joms nepatinka
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 06 05, 19:11)
tai suparatu, kad joms nepatinka

na neben surastum koki pavesi ir saulyte jas pakepintu ryte ar vakare, tada manu tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 06 05, 17:48)
Aliooooooooo,panos,islyskit!!!!!!!!!!Nu tikrai kaip baltoj palatoj su minkstom sienom jauciuosi,pati su savim pliurpdama wacko.gif  umn.gif  irnesakyk.gif  mastau.gif  hihihi.gif

Ne viena ,ne viena esi gathering.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 05, 19:12)
na neben surastum koki pavesi ir saulyte jas pakepintu ryte ar vakare, tada manu tiktu g.gif

O kodel pakepintu?Maniskes gyvena vakarinej pusej.Saulute jas aplanko nuo 16.30 iki 20val.su kapeikom.Ir maniskem laabai patinka bigsmile.gif Daba kaip tik saules vonias priimineja tongue.gif blush2.gif

Ne viena ,ne viena esi

Aciu,aciu clap.gif friends.gif yahoo.gif sokiai.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 05, 18:55)
viskas gerai tavo orchei mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
thumbup.gif valio, o tai galvojau sakes, numirios iskart cielos dvi.. jau rankoves buvau pasiraitojus kisimui po puskarsciu vandeneliu, galvojau kas cia jom daros, gaivint reikia hihihi.gif
Atsakyti