Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Mergaitės norėjau paklausti blush2.gif Neseniai susidomejau orchidejom, nusipirkau zydincia, bet kai nuzydejo, pradejo ir ziedkotis gelsti. Kodel g.gif Ar jis turi irgi nugelsti
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 06 01, 20:22)
Sveikinu 4u.gif Įtariu lauki naujo žiedkočio thumbup.gif  thumbup.gif Bet kokioj įdomioj vietoj g.gif O mano stiebelis irgi sėkmingai auga, šiukštu, neliečiu schmoll.gif Tik grožiuosi ir nekantriai laukiu blink.gif

na aš nesitikiu, kad žiedkotis blush2.gif nes po to bus gaila, kai sužinosiu, kad šaknis. manysiu, kad šaknis rolleyes.gif taip įdomu, kada mano gėlytės sumanys pražyst man, kaip pats užaugini, tai taip smagu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Barikada @ 2008 06 01, 20:35)
Mergaitės norėjau paklausti blush2.gif Neseniai susidomejau orchidejom, nusipirkau zydincia, bet kai nuzydejo, pradejo ir ziedkotis gelsti. Kodel g.gif Ar jis turi irgi nugelsti

būna, kad nugelsta mirksiukas.gif būna, kad ir toliau žaliuoja, ir ką nors dar išleidžia bigsmile.gif taigi, regis dabar tau teks laukt, kol gėlytė sumąstys vėl žydėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Barikada @ 2008 06 01, 19:35)

Taip, jis turi nugelsti , tiesa nevisada, kartais, jei yra gyvas pumpuras ziedkocio gale, jis toliau auga ir zydi. Jei jau pradejo gelsti nupjauk iki kiek nugelto, gali dar isleisti sakeles is nareliu. Jei nugelto visas, merginos pataria nukirpt virs 3-cio narelio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2008 06 01, 20:45)
Taip, jis turi nugelsti , tiesa nevisada, kartais, jei yra gyvas pumpuras ziedkocio gale, jis toliau auga ir  zydi. Jei jau pradejo gelsti nupjauk iki kiek nugelto, gali dar isleisti sakeles is nareliu. Jei nugelto visas, merginos pataria nukirpt virs 3-cio narelio  mirksiukas.gif

Jei nugelto visas,tai nukirpti irgi reikia visa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 01, 11:55)
gal jau y ukiny persikelei  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 01, 12:07)
tikiuosi po to negausi dovanu raktu rinkiny kovo 8-osios proga  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Neblogai linksminates lotuliukas.gif
QUOTE(Barikada @ 2008 06 01, 19:35)

Normalu , tiesiog reiskia, kad tas ziedstiebis jau paseno ir ant jo nebeuzaugs daugiau ziedeliu. Nukirpk nudziuvusia dali ir lauk augant naujo ziedstiebio mirksiukas.gif

Vakar buvau Ermitaze, tai Extra substratas nukainotas iki 13 lt. Tai tik 1 lt brangiau nei is orchidejos.lt. Visai apsimoka, kas siunciasi.
Atsakyti
QUOTE(Barikada @ 2008 06 01, 20:35)

imesk to ziedkocio nuotraukyte mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lucky @ 2008 06 01, 20:47)
Vakar buvau Ermitaze, tai Extra substratas nukainotas iki 13 lt. Tai tik 1 lt brangiau nei is orchidejos.lt. Visai apsimoka, kas siunciasi.

Tik Ermitaza gaila nevisi miestai turi smile.gif kitiems belieka siustis
Atsakyti
Kas is kaunieciu cia lankosi, gal pasakys gal kur mate orchideju graziu (kaina nelabai svarbi), ryt vaziuoja MB gaus nupirkt, nes manaijai -amen.
Kai atgausiu fotoaparata parodysiu ka padariau, padejus ant palanges sauletos porai dienu, davar visas augalas bala... doh.gif
Atsakyti
Ačiū visom taip skubiai man atsakiusioms wub.gif
Na negaliu vis dar atsidžiaugti sumermama ir jos dalyvėmis wub.gif
QUOTE(Kerincioji @ 2008 06 01, 20:48)
imesk to ziedkocio nuotraukyte  mirksiukas.gif

fotiko neturiu šiuo metu blush2.gif

Ir dar kai ko noriu paklausti. ax.gif Skaičiau, kad reikia žiedkotį apgenėti kai nužydėjo.Jei taip, tai kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Barikada @ 2008 06 01, 21:27)
Ačiū visom taip skubiai man atsakiusioms wub.gif
Na negaliu vis dar atsidžiaugti sumermama ir jos dalyvėmis wub.gif

fotiko neturiu šiuo metu blush2.gif

Ir dar kai ko noriu paklausti. ax.gif  Skaičiau, kad reikia žiedkotį apgenėti kai nužydėjo.Jei taip, tai kaip g.gif

jei netingi-paskaityk praeita tema,ten mes apie tai kalbejom mirksiukas.gif Nuoroda rasi pirmame puslapyje.
Atsakyti
Merginos patarkit kas ne taip mano orchidejai, sukrove pumpurus, trys is ju zydi, bet ziedkocio gale yra dar trys neprasiskleide pumpurai, du is ju nugelto, koteliai susiraukslejo, matosi, kad nuvyte pumpurai. Orchideja geros busenos, saknys zalios, gal sakau del to, kad augina antra ziedkoti, ir visa savo energija pradejo jam skirt! Taip gaila, nes mano pirmoji prazydinta orchideja, matyt per sias karstas dienas nepapurskaliojau ir pritruko dregmes.
Atsakyti
prunskiene, mačiau margų Pramonės maximoj, tikrai neblogų.
Atsakyti
Prisiregistruoju 4u.gif
Atsakyti