Neisideda man nuotraukos

QUOTE(Smilga222 @ 2008 07 17, 19:46)
as apie anta

as aisku pirmos irgi turbut neuzsideciau sukneles, bet tu jaunute (bent jau man nuotraukoje taip pasirode), tai tau visai tinka. turi nebloga figura, dailias kojas - tai visumoje viskas atrodo gerai

QUOTE(Jasmine @ 2008 07 17, 21:46)
as apie anta
as aisku pirmos irgi turbut neuzsideciau sukneles, bet tu jaunute (bent jau man nuotraukoje taip pasirode), tai tau visai tinka. turi nebloga figura, dailias kojas - tai visumoje viskas atrodo gerai
tik manau jokio kuoduko tau nereikia, daug graziau palaidais plaukais butu, gal kokia gelyte galima butu i plaukus isegti - gautusi tokia zaisminga nuotaka 

noreciau palaidais,bet apsikirpau kokius 7cm,o be to plaukais sveikais negaliu dziaugtis,jie ir nepaklusnus,ir baisiai greit riebaluojas

QUOTE(audruzele @ 2008 07 17, 19:57)
As ta pati pagalvojau

QUOTE(uItra @ 2008 07 17, 16:17)
Gal savininke neuzpyks, bet noriu dar karta parodyti ir pagirti mano akim tobulai pasiuta, lengva, elegantiska suknele - tikra priesingybe "bidonams"
NUOTRAUKOS CIA. Siuta ji "Vamp" mados namuose, ir bent as isivaizdavau, kad ten siuvimas brangiau kainuoja...
Na kaina gaunas panasi (be abejo, priklausys ir nuo medziagu) kaip geresnes naujos kolekcijos sukneles nuoma salonuose
Galvoju ir pati isbandyti ju paslaugas 

As taip pat siuvuosi suknele Vamp mados namuose ir suknele jau i pabaiga, bet bent jau kol kas gavosi ne tai ko tikejausi ir kaip isivaizdavau

Atrodo tiik pavyzdziu nunesiau, tiek derinom, piesem eskiza, trynem ir vel piesem, bet na vat kazkas ne taip joje ir viskas

Ir pamerges kai pamaciau tai net parukyti uzsimaniau (nors jau meciau)

Masciau masciau metus, kokiu pamergiu sukneliu noreciau. Buvau isisrinkus auksines, bet pamerges ir siuveja buvo labai pries sia spalva, tada pakeiciau i geltonas su juodais dirzeliais. Bet juk mano ir jaunojo rubai su juodais akcentais, svocia irgi juoda suknele , taigi kaip butu tike tokios su taskiukais sukneles

O gal visai grazu bus tos geltonos su juodais elementais pamergiu suknytes, gal pagyvins vaizda prie tu juoda balta? Jau nebezinau, tikrai priesvestuvine depresija

beje, jei ne paslaptis, gal tu zinai, kiek si mergina mokejo uz savo suknyte Vamp?
QUOTE(audruzele @ 2008 07 17, 22:57)
QUOTE(Rykute @ 2008 07 17, 22:59)

as irgi kazkaip ties ja uzstrigau, pamasciau, nors man kai per daug kvarbatkiu tai nepatinka, bet kazkaip sita traukia aki, toks puosnumas visai geras isgautas

QUOTE(uItra @ 2008 07 17, 17:17)
Gal savininke neuzpyks, bet noriu dar karta parodyti ir pagirti mano akim tobulai pasiuta, lengva, elegantiska suknele - tikra priesingybe "bidonams"
NUOTRAUKOS CIA. Siuta ji "Vamp" mados namuose, ir bent as isivaizdavau, kad ten siuvimas brangiau kainuoja...
Na kaina gaunas panasi (be abejo, priklausys ir nuo medziagu) kaip geresnes naujos kolekcijos sukneles nuoma salonuose
Galvoju ir pati isbandyti ju paslaugas 

nu labai super suknyte, lengva, elegantiska. tiesiog truksta zodziu apsakyti groziui

QUOTE(ailinga @ 2008 07 19, 12:07)
Sveikos,
pirma karta cia prisijungiau
galvoju pasidalinsiu ispudziais vestuviu busimu ir rupesciais
ar esat uzsakineje kas nors suknele nesimatavusi is katalogu?
as uzsisakiau dvi ir dar nei vienos neatsiunte. vestuves 08 23, o sukneliu dar nemacius
pirma karta cia prisijungiau

ar esat uzsakineje kas nors suknele nesimatavusi is katalogu?
as uzsisakiau dvi ir dar nei vienos neatsiunte. vestuves 08 23, o sukneliu dar nemacius

As ir galvojau siustis, bet veliau nusprendziau kad rizikinga, kadangi kataloge vienaip atrodo, o kai pamatuoji - kitaip... todel rinkaus is to, kas buvo salone. Bet jei pvz primatuoji per didele ir matai, kad mazesne butu liuks - tada drasiai uzsakineciau.