Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

Visu pirmiausia,nuotrauka pagal mane yra normali ir niekas cia nieko nestorina tongue.gif viskas labai grazu:ir suknyte,ir figura 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2008 07 20, 10:00)
Visu pirmiausia,nuotrauka pagal mane yra normali ir niekas cia nieko nestorina tongue.gif  viskas labai grazu:ir suknyte,ir figura 4u.gif  bigsmile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Labai graži suknelė - elegantiška smile.gif
O aš poryt eisiu matuotis savosios, tai tikiuosi pavyks nusifotografuoti smile.gif
Nes kaip pirmą kartą matavausi tai neleido g.gif Tai jei išeis būtinai ir jums parodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2008 07 20, 15:33)
Labai graži suknelė - elegantiška smile.gif
O aš poryt eisiu matuotis savosios, tai tikiuosi pavyks nusifotografuoti smile.gif
Nes kaip pirmą kartą matavausi tai neleido g.gif Tai jei išeis būtinai ir jums parodysiu smile.gif

Aciu blush2.gif As tokios kuklios ir norejau labai wub.gif Tik dabar galvos skausmas papuosalai: ar ieskot tik auskaru ir apyrankes, kas man atrodo geriausiai atrodytu, ar auskaru ir ant kaklo kazko, kas mamai atrodo butu geriau. Ir didziausias galvos skausmas - ilgas veliumas su neriniuotais krastais. Nu uzsimaniau ir dabar reikia nors numirk lotuliukas.gif
Tai bent telefonu pabandyk nufotografuot, jei tokia funkcija yra biggrin.gif Labai lauksim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2008 07 19, 22:36)
Na stai ir manoji  wub.gif wub.gif  wub.gif  Bet siaubas kaip nuotrauka kazkokia issitempus, storina...  doh.gif  Dar reikia tik patrumpint suknele ir ziuriu kaspina reiks matyt prikabint kazkaip tvirciau  ax.gif

user posted image
user posted image

g.gif nelabai suprantu ka sita suknele storina, man tai viskas thumbup.gif atrodo; del papuosalu nemanau, kad ant kaklo reik ko nors, o auskarai ir apyranke - pats tas butu, o ilgas neriniuotas veliumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2008 07 21, 01:38)
g.gif  nelabai suprantu ka sita suknele storina, man tai viskas  thumbup.gif  atrodo; del papuosalu nemanau, kad ant kaklo reik ko nors, o auskarai ir apyranke - pats tas butu, o ilgas neriniuotas veliumas  wub.gif

Ne, cia as tik siaip del to storinimo. Dar gerai butu, kad taip atrodyciau, as dar kudesne esu, nes nuotrauka tikrai storina, o jei buciau tokia kaip nuotraukoj, tai buciau labiau patenkinta blush2.gif Bet cia ne apie tai lotuliukas.gif Tai matyt ieskosiu tik auskaru ir apyrankes. Aciu aciuks.gif
Atsakyti
As jau irgi matavausi pabaigta siuti savo suknele, bet taip ir nezinau, ar ji man patinka ... turbut ne tai, ko norejau, nes kazkodel nerandu sau vietos verysad.gif
Nezinau, gal cia as kazkokia neapsisprendzianti blush2.gif Ir kaina ne maza gavosi, bet man vis negerai ir negerai, ot kazkam nepasiseks kas tokia zmona gaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2008 07 17, 16:17)
Gal savininke neuzpyks, bet noriu dar karta parodyti ir pagirti mano akim  tobulai pasiuta, lengva, elegantiska suknele  - tikra priesingybe "bidonams" smile.gif NUOTRAUKOS CIA. Siuta ji "Vamp" mados namuose, ir bent as isivaizdavau, kad ten siuvimas brangiau kainuoja... ax.gif Na kaina gaunas panasi (be abejo, priklausys ir nuo medziagu) kaip geresnes naujos kolekcijos sukneles nuoma salonuose  mirksiukas.gif  Galvoju ir pati isbandyti ju paslaugas  blush2.gif

wub.gif wub.gif wub.gif Na jau laaabai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gattinoni @ 2008 07 22, 10:20)
wub.gif  wub.gif  wub.gif Na jau laaabai grazu  thumbup.gif

sveikos,
gal kuri nors galetu man pasakyt kas tai butu per suknele (kolekcija, modelis)

http://www.hobio.pus...s/platja/p2.jpg?

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmine @ 2008 07 22, 16:24)
sveikos,

aciu 4u.gif

gal LA SPOSA... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmine @ 2008 07 22, 16:24)
sveikos,

aciu 4u.gif

fantastiska suknele!!!! thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Gattinoni,2008 07 22, 13:49]
gal LA SPOSA... g.gif
[/quot
sveikos nuotakos busimos 4u.gif
as jau isteikejusi,taciau kai ziurinejau anksciau sau suknele., tai buvo be galo panasi is maggie sotero kolkecijos smile.gif
Atsakyti