Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Jasmine @ 2008 07 22, 16:24)
sveikos,
gal kuri nors galetu man pasakyt kas tai butu per suknele (kolekcija, modelis)

http://www.hobio.pus...s/platja/p2.jpg?

aciu 4u.gif

Sveika,

cia Oleaje is Pronovias kolekcijos. Tai 2007 metu modelis bet zinau, kad Madonoj ja kasmet parsiveza nes turi gana dideli pasisekima.
Kainuoja apie 4500LT o nuoma 2700LT, bent jau taip pries metus buvo, dabar gal pigiau juk senas modelis.....
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 07 22, 21:52)
Sveika,

cia Oleaje is Pronovias kolekcijos. Tai 2007 metu modelis bet zinau, kad Madonoj ja kasmet parsiveza nes turi gana dideli pasisekima.
Kainuoja apie 4500LT o nuoma 2700LT, bent jau taip pries metus buvo, dabar gal pigiau juk senas modelis.....

aciu tau labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2008 07 19, 22:36)
Na stai ir manoji  wub.gif wub.gif  wub.gif  Bet siaubas kaip nuotrauka kazkokia issitempus, storina...  doh.gif  Dar reikia tik patrumpint suknele ir ziuriu kaspina reiks matyt prikabint kazkaip tvirciau  ax.gif

user posted image
user posted image

storina???
nejuokinkit pasaulio, moterys, atvaziuokit i JAV ir pamatysite ka reiskia stori zmones, jeigu jauciates kuri stora lotuliukas.gif
Atsakyti
pasirodysiu ir as savo groziu
man ja atsiunte is USA
paskui noresiu parduoti, jei kas pirks smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sacra @ 2008 07 23, 07:09)
storina???
nejuokinkit pasaulio, moterys, atvaziuokit i JAV ir pamatysite ka reiskia stori zmones, jeigu jauciates kuri stora  lotuliukas.gif

blush2.gif gi sakau kad tik taip atrodo blush2.gif siaip as perkuda pagal KMI unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 07 22, 20:52)
Sveika,

Dieve koks grooozisssss
Atsakyti
QUOTE(Tulla @ 2008 07 23, 11:00)
man ja atsiunte is USA
user posted image

man nerodo g.gif
Atsakyti
keista, bet nezinau ka padaryti, kad ir tau rodytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulla @ 2008 07 23, 10:00)
man ja atsiunte is USA
user posted image

labai elegantiska thumbup.gif

QUOTE(juruze @ 2008 07 23, 10:32)
blush2.gif  gi sakau kad tik taip atrodo  blush2.gif  siaip as perkuda pagal KMI  unsure.gif

nu vat
ir isvis, kas tas KMI - jeigu pagal ji spresti apie zmones, tai Arnoldas Swartznegger butu mazu maziausiai lengvai nutukes lotuliukas.gif
svarbu gerai jautiesi ir sau ir kitiems artimiems zmonems gerai atrodai 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turi info apie sita suknele is Cembeline.
kiek nuoma, kaip atrodo priekis, ar ne per daug paprasta atrodo gyvai?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2008 07 23, 13:53)
Dieve koks grooozisssss

na buvai siandien pasimatuot sia suknele, tai realybeje viskas atrodo daug prasciau verysad.gif labai labai gaila. nusprendziau daugiau pagal paveiksliuka sukneles nebesirinkt verysad.gif
Atsakyti
jo, realybej visai kitaip atrodo, o dar kitaip atrodo kai uzsidedi. bet man tai drauge nupirko amerikoj, tai as pasitikejau jos skoniu, kazkiek paaiskinau ko noriu
Atsakyti