Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(-Anna- @ 2008 07 23, 17:57)
Gal kas turi info apie sita suknele is Cembeline.
kiek nuoma, kaip atrodo priekis, ar ne per daug paprasta atrodo gyvai?

user posted image

as matavaus bigsmile.gif
nuoma 1800..labai grazi....bet deja man pasirode per daug kartu nuomuota....ji jau tokia kaip uzuolaida is mano namu 10 metu kabejusi verysad.gif
butu nauja arba bent jau maziau nudeveta, nuomuociausi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(drrruta @ 2008 07 23, 19:27)
as matavaus  bigsmile.gif
nuoma 1800..labai grazi....bet deja man pasirode per daug kartu nuomuota....ji jau tokia kaip uzuolaida is mano namu 10 metu kabejusi  verysad.gif
butu nauja arba bent jau maziau nudeveta, nuomuociausi  verysad.gif

hmm, o gal tokia pacia galima pas juos uzsakyti pirkimui...
as isivaizduoju jei mano vestuves uz geru metu tai ten bus jau ne uzuolaida o skudurelis grindims biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sacra @ 2008 07 23, 17:39)

nu vat
ir isvis, kas tas KMI - jeigu pagal ji spresti apie zmones, tai Arnoldas Swartznegger butu mazu maziausiai lengvai nutukes  lotuliukas.gif
svarbu gerai jautiesi ir sau ir kitiems artimiems zmonems gerai atrodai  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš ir įdedu pora nuotakos suknelių 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Briliantinė @ 2008 07 24, 18:14)
Aš ir įdedu pora nuotakos suknelių  4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

su paskutiniu "kostiumu" manes ir uz pinigus neisvarytu i gatve lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikinu su vienos dienos suzadetuviu sukaktimi! 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gattinoni @ 2008 07 24, 17:31)
su paskutiniu "kostiumu" manes ir uz pinigus neisvarytu i gatve  lotuliukas.gif

Aš ir ne... biggrin.gif Tiesiog imeciau ir tiek rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Sacra @ 2008 07 24, 17:32)
sveikinu su vienos dienos suzadetuviu sukaktimi!  4u.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Sacra, labai dėkui wub.gif drinks_cheers.gif ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, is geros dusios patariu nesinuomuoti sukneles is okeanides salono, mano vestuviu dar nebuvo bet is ten suknele uzsisakius, va mano drauge atsoko vestuves ji ir eme is to salono, atejo pasiimti tai net neziurejo, vestuviu diena detis suknele ji negana to iplysus ir dar vasku aplieta siaubas koks, na as kai vaziuosiu pasiimti visa istyrinesiu desiuos ant saves neduok dieve bus nors truputi sutepta tai geruoju jiems nesibaiks
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2008 07 24, 18:39)
sveikutes, is geros dusios patariu nesinuomuoti sukneles is okeanides salono, mano vestuviu dar nebuvo bet is ten suknele uzsisakius, va mano drauge atsoko vestuves ji ir eme is to salono, atejo pasiimti tai net neziurejo, vestuviu diena detis suknele ji negana to iplysus ir dar vasku aplieta siaubas koks, na as kai vaziuosiu pasiimti visa istyrinesiu desiuos ant saves neduok dieve bus nors truputi sutepta tai  geruoju jiems nesibaiks

Ačiū, kad perspėjai mirksiukas.gif
Atsakyti
Idedu keleta vestuviniu sukneliu, salia da pridedu tu sukneliu didesne nuotrauka, kad greriau matytusi blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Dar :

user posted image
user posted image

user posted image
Papildyta:
Dar 4u.gif

user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(audruzele @ 2008 07 25, 12:05)

Mmm... Tavo įdėtos suknelės, tikrai gražios thumbup.gif Bet nedevėčiau per savo vestuves tokių rolleyes.gif Jau žinau, kokios suknelės noriu 4u.gif
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

4u.gif
Atsakyti