Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ir čiulptukas

QUOTE(sandritalt @ 2007 12 20, 14:08)
mano mažylei neįmanoma pasiūlyti soskutės, pradeda žiaugčioti, riksmai prasideda  doh.gif  kodel taip yra?

Na tai ir neduok jei vargsiuke net dziaugcioja biggrin.gif maniske irgi neima jokios soskes(tetukas isbande visokias biggrin.gif ) o ji tiesiog nesupranta ka su ja daryti, pamaigo burnoj, nusisypso ir ismeta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Drasita @ 2007 12 21, 15:39)
Kam ta soske apskritai reikalinga?Negi nori sokineti nakti kai tik tavo kliackui ji iskris ir jis verkti prades?Beje niekas neirode kad vaikas su soke buna ramesnis.Cia tik teveliu ismislas.Manoji be soskes auga ir viskas kuo puikiausiai.Tiesa dazniau kruti ima, bet cia tikrai ne problema glausti savo vaika prie savos krutines.O jei maitini buteliuku, tai tarp valgymu geriau duok arbateles ar vandenuko atsigert.Jam tik taves ir tavo demesio reik o ne soskiu nusiraminimui.O ir atpratinti nuo nieko nereikes.Nervus ateityje sutaupysi smile.gif

Na nezinau as tai nesutinku su tuo man lengviau atsikelt soski paduot negu vaika kelti is lovytes i savo lova ikisti papa kol uzmigs ir vel atgal ikelt ir taip per nakti gal 10 kartu, o turiu su kuo palygint didioji eme soski o mazoji neima man buvo lengviau su soske vaika augint o su atpratinimu neturejom jokiu bedu tiesiog kai buvo 1.6men atidave pati soski suniukui ir daugiau jai jos nebereikejo.
QUOTE(Ewe @ 2007 12 21, 15:40)
maniškė irgi neėmė,neima ir neduok, geriau pačiai, nereiks atpratinti

Manau nuo soskes lengviau atpratint nei nuo papo
QUOTE(mmamuliuke @ 2007 12 21, 17:31)
siaip ir manajam neisiulisi. pirma pandziau bet neeme ir nereikia. jau ismoko pats uzmigti be soskes ir be papo. o siaip kaip paklausineji tai "papinukai" beveik nieks neima siulptuko. paciai geriau. paziurek kiek mamyciu veliau turi problemu su atpratinimu nuo ju 4u.gif

o as turiu problemu su atpratinimu nuo papo jau noreciau atpratint nes negaliu net diena palikt jos niekam be papo neuzminga ir nesiseka niekaip

QUOTE(Dipsis @ 2007 12 21, 18:04)
mano du vaikai taip pat užaugo be soskių, dažnai čiulpdavo papą, bet manes tai naktį nenuvargindavo, per miegus pakiši ir toliau miegi, o su tom soskėm nesąmonė, nespėsi padavinėti ir jas plauti, kai kris iš burnos, ypač lauke kur nors. smile.gif

Na nebent vaikai miegodavo kartu toj pacioj lovoj o mano miega lovytej tai as pavargstu ja per nakti po 10 sykiu maitint. O del to soskes plovimo jokio vargo man nebuvo o i lauka nesdavomes ne viena jei netycia nukrisdavo duodavau kita. Na cia tik mano palyginimai ir mano nuomone man lengviau kai vaikas imdavo soske bet deja mazoji atsisake ir viskas.
Atsakyti
neima ir maniskis nei avent,nei nuko dabar schmoll.gif kai gime atsimenu ciulpdavo,daba isspjauna rolleyes.gif
Atsakyti
mano abu pirmieji eme, o pagranduke nea schmoll.gif man su soske lengviau. ir ne kokia cia baisi beda atpratint tongue.gif ir sakandis abieju geras, nieko ji mums nepakenke, tik padejo smile.gif
Atsakyti
na nezinau kaip bus su migdimu diena veliau ziuresim, nes kol kas su papu einam. bet vakare as maitinu kelis sykius bet nemigdau jei nenori. nemiega kiek nori uztat nakti gerai miega. thumbup.gif einam miegot 10-12 val vakare, atsikelem apie 5 kai tetis i darba keliasi, pavalgom galim dar ir pabendraut apie 10 min ir vel savarankisko miegucio. thumbup.gif tiesiog pradejau vienumoj palikinet. nebutinai visiem tiks, visi vaikai skirtingi. bet pabandyti galit ax.gif
Atsakyti
maniskiui tai labai reikia soskutes, nes be jos verkia tik ikisi ir uztyla, bet va problema, kazkaip nemoka jis jos burnytej islaikyi, kol uzmiega prasikankinam abu, nes kai pameta, niurzka ir gaudo vel, kai ikisi,trumpai paciulpia ir pameta, nezinau, ka daryti.... g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
priimkit ir mus i soskiu nemyletoju kluba... neima nors tu ka schmoll.gif gali daryt ka nori.. jei netycia paima, tai minute ir lauk doh.gif va ir as galvoju, jei neima, tai gal ir nereik..taip ir liks"papinuke"...nes uzmigt be kitaip niekaip neina..
Atsakyti
nu kadangi mano mazoji valgo TIK is buteliuko, o soskiaus nepripazysta tai uzmigdyti vakarais kartais kosmaras doh.gif nors ryte pavalgius pati uzmiega thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2007 12 22, 02:32)
mano abu pirmieji eme, o pagranduke nea schmoll.gif man su soske lengviau. ir ne kokia cia baisi beda atpratint tongue.gif ir sakandis abieju geras, nieko ji mums nepakenke, tik padejo smile.gif

Tai vat ir as ta pati sakau taip pat turiu ka lyginti tai visiskai pritariu tam kad soskis yra gerai thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai nesuprantu tokio rūpesčio, kaip kad neima soskės ar dar kažko...
Juk tai visiškai nereikalingi dalykai. Neima, ir nereikia... Paskui vargas atpratint...
Atsakyti
Jeigu neima tai ir nekiškit.Nors kitu atveju, jeigu be krūties neužmiega ir dar naktį išvargina tai soskė būtų išsigelbėjimas.Mes naudojam soskutę užmiegant, o per dieną stengiuosi neduoti.
Atsakyti
Pabandikyte pasinaudoti paieskos pagalba g.gif
Atsakyti