QUOTE(Drasita @ 2007 12 21, 15:39)
Kam ta soske apskritai reikalinga?Negi nori sokineti nakti kai tik tavo kliackui ji iskris ir jis verkti prades?Beje niekas neirode kad vaikas su soke buna ramesnis.Cia tik teveliu ismislas.Manoji be soskes auga ir viskas kuo puikiausiai.Tiesa dazniau kruti ima, bet cia tikrai ne problema glausti savo vaika prie savos krutines.O jei maitini buteliuku, tai tarp valgymu geriau duok arbateles ar vandenuko atsigert.Jam tik taves ir tavo demesio reik o ne soskiu nusiraminimui.O ir atpratinti nuo nieko nereikes.Nervus ateityje sutaupysi
Na nezinau as tai nesutinku su tuo man lengviau atsikelt soski paduot negu vaika kelti is lovytes i savo lova ikisti papa kol uzmigs ir vel atgal ikelt ir taip per nakti gal 10 kartu, o turiu su kuo palygint didioji eme soski o mazoji neima man buvo lengviau su soske vaika augint o su atpratinimu neturejom jokiu bedu tiesiog kai buvo 1.6men atidave pati soski suniukui ir daugiau jai jos nebereikejo.
QUOTE(Ewe @ 2007 12 21, 15:40)
maniškė irgi neėmė,neima ir neduok, geriau pačiai, nereiks atpratinti
Manau nuo soskes lengviau atpratint nei nuo papo
QUOTE(mmamuliuke @ 2007 12 21, 17:31)
siaip ir manajam neisiulisi. pirma pandziau bet neeme ir nereikia. jau ismoko pats uzmigti be soskes ir be papo. o siaip kaip paklausineji tai "papinukai" beveik nieks neima siulptuko. paciai geriau. paziurek kiek mamyciu veliau turi problemu su atpratinimu nuo ju
o as turiu problemu su atpratinimu nuo papo jau noreciau atpratint nes negaliu net diena palikt jos niekam be papo neuzminga ir nesiseka niekaip
QUOTE(Dipsis @ 2007 12 21, 18:04)
mano du vaikai taip pat užaugo be soskių, dažnai čiulpdavo papą, bet manes tai naktį nenuvargindavo, per miegus pakiši ir toliau miegi, o su tom soskėm nesąmonė, nespėsi padavinėti ir jas plauti, kai kris iš burnos, ypač lauke kur nors.
Na nebent vaikai miegodavo kartu toj pacioj lovoj o mano miega lovytej tai as pavargstu ja per nakti po 10 sykiu maitint. O del to soskes plovimo jokio vargo man nebuvo o i lauka nesdavomes ne viena jei netycia nukrisdavo duodavau kita. Na cia tik mano palyginimai ir mano nuomone man lengviau kai vaikas imdavo soske bet deja mazoji atsisake ir viskas.