neima ir nereikia

dabar jau mano pupa pradejo kumsti ciulpti
ir ka dabar daryti??

as siaip soskes neduodu, nes nelabai ir nori imti, bet kai labai jau isiverkia, matosi kad nori miego , bet neuzmiega, idedu soske i burna ir neleidziu isspjaut ir tada labai greit uzmiega
Mano mažoji irgi neima soskės. Daviau kelis kartus - neėmė, tai ir nereikia. Dabar pirštas - geriausias draugas.
QUOTE(sandritalt @ 2008 01 03, 18:51)
oj cia visu mamyciu prioblema, mano manymu...

Sveikos mamos ,mano maziukas grieztai pries soskiuka, bet va pirstas geriausiais draugas, ka pirstas ir visi pirstai buna neblogai ,ka reikes daryti veliau? nuo soskes lengviau atpratinti ja galima paimti ir tt o va ranku tai nesurisi juk???
bandziau ivairiausias soskes bet neverta nei viena jo demesio.

QUOTE(erikiki @ 2008 01 04, 14:56)
Sveikos mamos ,mano maziukas grieztai pries soskiuka, bet va pirstas geriausiais draugas, ka pirstas ir visi pirstai buna neblogai ,ka reikes daryti veliau? nuo soskes lengviau atpratinti ja galima paimti ir tt o va ranku tai nesurisi juk???
bandziau ivairiausias soskes bet neverta nei viena jo demesio. 

Manau viskas bus gerai. Atpras savaime, kai supras, jog rankomis galima ir įdomesnių dalykų nuveikti. Dabar tai yra nusiraminimo priemonė, o vėliau užsižais ir pamirš. Tikiuosi...
QUOTE(mmamuliuke @ 2007 12 22, 06:03)
na nezinau kaip bus su migdimu diena veliau ziuresim, nes kol kas su papu einam. bet vakare as maitinu kelis sykius bet nemigdau jei nenori. nemiega kiek nori uztat nakti gerai miega.
einam miegot 10-12 val vakare, atsikelem apie 5 kai tetis i darba keliasi, pavalgom galim dar ir pabendraut apie 10 min ir vel savarankisko miegucio.
tiesiog pradejau vienumoj palikinet. nebutinai visiem tiks, visi vaikai skirtingi. bet pabandyti galit 

as savo mazyliui irgi neikisu soskes. na, ikisu, bet jau labai dirbti reikia, ir laikyti pastoviai, kad neistumtu su liezuviu. tai naudoju tik tada, kai jau nebezinau, kaip nuraminti, kai nei supimas, nei mylavimas nepadeda, o papo duot nenoriu, nes buna ka tik pavalges. Bet tiesa sakant, jokio rimto efekto-nurimsta trumpam.
O va migdyt ir as su papuku migdau, nors diena jau pavyko uzmigdyti kelis kartus tiesiog paliekant viena-kai matau, kad jau markstoti, nunesu i lovyte, apkloju, padedu dar merliuka prie nosytes ir palieku viena. vis ikisu nosi paziuret, ka veikia. tai kokias 5-10min dar muistosi, kazka sneka su savimi, o paskui ziurek ir miega

ei neima tai ir neduok, maniskei iki kokio 1.5 men jos irgi nereikejo, poto kai nerami budavo jau soske tiko, o dabar naudojam ja tik lovyteje, kai eina miegot, stengiuso duot kuo maziau, kad nebutu dideliu bedu su atpratinimu

Sveikos, mamytės. Turim bėdą. Mažoji nemoka burnoj laikyti čiulptuko
Tik įdedu - pumpt ir iškrenta. Ji jos netraukia, o "kramto"
Kol žaidžia, galėčiau ką nors pasidaryti, bet ne - turiu būti šalia ir laikyti "soskę"
, nes tik iškrenta ir pyksta. Pirkom ir NUK, ir Avent - vis tiek tas pats. Gal kam nors teko susidurti su tokia situacija?

QUOTE(Grigė @ 2008 01 28, 17:31)
Sveikos, mamytės. Turim bėdą. Mažoji nemoka burnoj laikyti čiulptuko
Tik įdedu - pumpt ir iškrenta. Ji jos netraukia, o "kramto"
Kol žaidžia, galėčiau ką nors pasidaryti, bet ne - turiu būti šalia ir laikyti "soskę"
, nes tik iškrenta ir pyksta. Pirkom ir NUK, ir Avent - vis tiek tas pats. Gal kam nors teko susidurti su tokia situacija?

o kodel norit duoti mergytei ciulptuka? nenori vaikas, tai ir nereikia

Maniskis irgi neima, nebent jau per prievarta laikai burnyteje
Tai mes ir gyvenam be jo, labai gerai sekasi
kai nori paciulpti, bet ne valgyti, tai isikisa nyskti, arba visa kumstuka (kartais ir abu bando sugrusti
) ir paciulpia. Ilgai tuo neuzsima, tai beda to ir nelaikau

Tai mes ir gyvenam be jo, labai gerai sekasi