Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ir čiulptukas

As tai specialiai neduodavau savo dukrytei "soskes", jei vergdavo, stengdavomes visokiais kitokiais budais nuraminti ir visai gerai pavykdavo. dabar jai jau 5 men, o soske ciulpia tik kitu galu- rankenele, nes tas pats pagrindas jai patogesnis paiimti biggrin.gif
Atsakyti
nu mano mazoji pradejo kumsti ciulpti tiek kad net uzspringsta, pamirsta kad ir kvepuoti reikia doh.gif kozmaras kazkoks, baisu man ja ir palikti kai girdziu kad jau kumstuka skanauja...
Atsakyti
Aš laukdamasi buvau nusiteikus prieš čiulptukus. Maniau, kad geriau vaiko nepripratint. Bet ne visada būna taip, kaip norėtum smile.gif Gimęs mažylis praleido dvi paras inkubatoriuj, o ten dirbusios akušerės pareikalavo, kad atneštume soskę. Atnešėm, tik kad jis jos neėmė schmoll.gif O vėliau pati nusprendžiau, kad su soske lengviau vaiką nuraminti. Pripirkom gal 6, nei viena netiko. Netyčia vaistinėje aptikau tokią paprastų paprasčiausią, kaip sakau, tarybinę smile.gif su apvaliu galu, gan dideliu. Vyras juokės, kai parsinešiau ją namo lotuliukas.gif Tačiau sūnui buvo pats tas thumbup.gif Dabar čiulptukas reikalingas užmiegant. O naudojame jau ortodontinį Avent firmos mirksiukas.gif
Atsakyti
As saviskei karts nuo karto isiulau kai visai nerami, bet reikia laikyti kad neiskristu
Atsakyti
Mano mergyte ciulptuka eme kelis pirmus menesius,bet labai sunku buvo pripratint ,spjaudavo,ziaugciojo,nu vienu zodziu...ir buteliuka eme,o dabar jau gal 4 menuo nei buteliuka ,nei ciulptuka ima,tik mano papuka doh.gif .
Atsakyti
[quote=linxmute,2008 02 03, 16:34]
Aš laukdamasi buvau nusiteikus prieš čiulptukus. Maniau, kad geriau vaiko nepripratint. Bet ne visada būna taip, kaip norėtum smile.gif Gimęs mažylis praleido dvi paras inkubatoriuj, o ten dirbusios akušerės pareikalavo, kad atneštume soskę. Atnešėm, tik kad jis jos neėmė schmoll.gif O vėliau pati nusprendžiau, kad su soske lengviau vaiką nuraminti. Pripirkom gal 6, nei viena netiko. Netyčia vaistinėje aptikau tokią paprastų paprasčiausią, kaip sakau, tarybinę smile.gif su apvaliu galu, gan dideliu. Vyras juokės, kai parsinešiau ją namo lotuliukas.gif Tačiau sūnui buvo pats tas thumbup.gif Dabar čiulptukas reikalingas užmiegant. O naudojame jau ortodontinį Avent firmos mirksiukas.gif

Aš taip pat maniau, kad mano pypliukau čiulptuko nereikės, bet kelios dienos po gimimo taip įsiverkė, kad nežinojom, ką daryti. Gimdymo namuose sakė, kad jo labai išreikštas čiulpimo refleksas. Tad čiulptuką teko duoti. Nežinia ar priežastis ta buvo, bet nurimo. Dabar su čiulptuku draugaujam užmiegant arba, kai jau niekas nepadeda.
Atsakyti
mes irgi nepripazystam soskes ji tinka nebent pazaist biggrin.gif. jei vaikas nenori manau ir nereik per prievarta siulyt mes labai puikiai ir be soskes apsieinam o veliau ir vienu rupesciu maziau bus nereikes galvot kaip atpratint thumbup.gif
Atsakyti
Ir pirmasis augo be čiulptuko, ir antrajai jis nerūpi ax.gif O kad vaikai čiulpia pirštuką ar kumštuką, nieko tokio - išaugs ir to nedarys. Juk laikui bėgant tiek daug atradimų jų pasaulėlyje įvyksta, tiek naujos veiklos atsiranda, kad net ir pirštukų čiulpt nėr kada mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau, sekanti istorija bus i temą smile.gif

"Kas per durna liaudis aplink mane gyvena?! Jau 20 dienų negalim susikalbėti. Štai vakar, pavyzdžiui... Apsisiusiojau - visa nugara šlapia. Naktį. Rėkiu jiems, kad man nekomfortiška taip gulėti, o jie... Kaip reikia manęs nemylėti, kad apsidirbusiam vaikinui vietoj sauso pamperso po užpakaliu, čiulptuką burnon įkištų. Nuo jo sausiau juk nepasidaro... Suprantama, aš jį išspjoviau. Aiškinu jiems toliau apie šlapias kelnes. Nesupranta.

APSISIUSIOJAU AŠ!!! - rėkiu jiems. Jokio rezultato.

Beje, o ar tikrai aš vyrukas? Pasijudinau, pamperse lyg tai kažkas yra. Ufff, palengvėjo. Vyrukas. Tikras.

O čia kas per snukis apsimiegojęs išlindo? Koks, nafig, "Valgyt jis nori"??? Šlapia man!

Gal tyliai kalbu? Reikia pamėginti garsiau... Na, štai - jau trys apsimiegoję snukiai. Bando suprasti. Ne, jie tikrai - arba arabai,arba mongolai. Kas čia per uti-puti? Lietuviškai jiems aiškinu - pampersą pakeiskit... Ne, nu tu tik pa žvelk - vėl čiulptuką įkišo... Blin, užaugsiu - pakaišios jie man...

Opa, viena protinga atsirado. Sako, pampersą reikia pačiupinėti. Tai čiupinėk gi greičiau - akys ant kaktos išsivers... Aha, aš buvau teisus. Išsivertė. Eeee... pala pala, tu ką, nurenginėsi mane dabar? O pampersų keitimo technologijos nenurengiant dar nesugalvojo? Tiek to, bala jūsų nematė, nuoginkit. Brrr... Vėsoka. Aprenkit greičiau. Ei, klounai, ką ten apžiūrinėjate??? A? Grožitės? Na, gerai, grožėkitės. Visgi šiltas pampersas - geras daiktas. Ko tai valgyt užsimaniau. Ėsti noriu!!!! Blin, atsiuntė man Dievas šitus stabdžius... Koks po perkūnais - "Vėl apsimyžo"?!!! Kuo sysioti??? Kartoju skiemenimis ir dar garsiau - nė-ra kuo!!! Stop stop, kuriems galams pampersą nuiminėji, aš gi ką tik apšilau tiktai. Ko nustebus tokia? Tuščia ten? Taigi taigi!! O ėsti kaip norisi, jomajo... O! Vėl ta protinga sako - gal pamaitinti jį? Šaunuolė. Tikrai protinga. Ski riu vyresniąja. Girdžiu, ta, kur protinga, tam, kuris durnas, sako - tą padaryk, aną, šitą... Taip, viskas gerai, nesuklydau dėl jos. Ji čia svarbiausia. Čept čept...mmmmm... skanumėlis... Lafa... Ko tai miegas apėmė... Nusnausti gal, ar ką? Čiulptuką kiša... Kam sakau - čiulptukas man ? O! Netgi tas durnesnis jau suprato, išėmė. Vystosi liaudis ir tai džiugina. Rytoj atsikelsiu - toliau auklėsiu... Hrrrr... "
Atsakyti
thumbup.gif oi, seniai taip smagiai nesijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Na, mažius irgi soskės nei per kur schmoll.gif
Anksčiau žiaugčiodavo. O dabar duodam pažaidimui. Tai palaiko palaiko burnoj ir spjauna į viršų biggrin.gif
Užtai bet koks medžiagos gabaliukas dažnai burnoj atsiduria, jau nekalbant apie pirštus. Kaldrytės kampai šlapi, o jei nieko nerand, savo šliaužtukus ar maukutę iki burnos prisitraukia ir čiulpia lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
labai gera istorija...
Atsakyti
Mano dukrytei jau 5.5 men. Neima soskes ir nebeduodu. Gal ir gerai - nebereikes atpratinti bigsmile.gif
Atsakyti