Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ir čiulptukas

Mano mazoji iki 3sav neeme soskes isvis, bet ir ziauru budavo. Pilvuka skaudedavo, baisiausiai rekdavo ir neidavo nuramint. Nuo tada kai ja ima, ji geriausia nusiraminimo priemone. Aisku saunu kam pavyksta be jos issiversti, bet mums ji reikalinga.
Atsakyti
mano abu vaikai užaugo praktiškai be žindukų. vyresnėlis nuo gimimo ėmė žinduką, bet 4 mėn atsisakė pats visam laikui. aš per daug ir nekišau, ramus vaikas buvo, tai kam tą gumą žiaumot biggrin.gif
mažylis neėmė žinduko nuo gimimo. nors visaip bandžiau įsiūlyt, buvo zyzliukas, neramus, bet niekaip neėmė schmoll.gif . 6 mėn pradėjo dygt dantukai, tada pradėjo imt ir žinduką, matyt pakasydavo jis kažkiek dantenas unsure.gif . bet imdavo tik lauke vežimėly, o namie nė pro kur schmoll.gif o kai išdygo pirmi 4 dantys (iki 8 mėn), nustojo imt ir lauke. tai va taip ir auga be soskių biggrin.gif . nu ir gerai, nereiks sukt galvos kad atpratint. iš vis šiaip nėra reikalo ramiam krūtimi žindomam kūdikiui kišt soskių, nes taip patenkinęs savo čiulpimo refleksus leliukas paskui gali žįst nebeefektyviai
Atsakyti
Maniškiai abu neėmė soskės, nors ir bandžiau pratinti doh.gif bet dabar tuom tik džiaugiuosi tongue.gif
Atsakyti
Maniskei 7 men ir savaite - neime ir ji papkiuko nuo gimimo. Dantukai pradejo dygti, du turim, bet dar susitvarkom kazkaip.

Kai mano leliui buvo 2.5 men mano bendradarbe sake '' neuzaugo nei vienas vaikas be soskes ir tavo neuzaugs''.

nezinau kaip maniskei toliau seksis, bet pasirodo (paskaicius si skyreli), kad uzaugo ir ne vienas... mastau.gif
Atsakyti
uzaugs, ir dar ne vienas be jos uzaugs, mums ji reikalinga tik plasmase pagrauzti, o daugiau schmoll.gif nu ir nereikia, mes irgi papuko neimam ir to nereikia schmoll.gif nereikia tai ir nekisu, kai nores pati paprasys lotuliukas.gif
Atsakyti
mano dukriukas reke ,net visa gimdykla skambejo doh.gif daktare patare duoti sioskute,ir suveike javascript:add_smilie(":valio") nupirkau dar viena sioskute tokia pat avent firmos,bet ja spjauna,pripazysta tik savo pirmajajavascript:add_smilie(":soske")
Atsakyti
QUOTE(vaidoose @ 2008 03 21, 21:47)
na jei neima, tai ir nereikia duoti... rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
dukryte visai nenorejo soskes nors ir labai nerami buvo, o sunelis ramesnis bet kartais soske duodam kad nepazadintu seses kai ji miega pietu miegelio cool.gif
Atsakyti
Bunant ligonineje po gimdymo mane primokino akusere, kad geriau pirmaji menesi neduoti leliukui soskiukio, nes gali sumaisyti su papuku, o tada tai bus bedos. Juk radzioje turi vaikiukas ismokti zysti papa, o ir del pieno gamybos reikia kad vaikiukas daugiau zystu. Tai ir nedaviau pradzioje. Pabandziau kai buvo kokie 2men. Tai viena karta ima, kita karta neima - kaip jai patinka tongue.gif Negrudu per prievarta, nes kam grusti jei vaikiukas pats geriau zino ar jam jos reikia ar ne wub.gif Taip ir gyvenam dabar, visuomet turiu po ranka, tai kai ima, tai duodu...

Ir dar pamastymas. Pradejau duoti soskiuka del to, kad perskaiciau nemazai komentaru apie pripratima prie nykscio ciulpimo unsure.gif Nu nepatinka man kai vaikai nyksti ciulpia, ir atpratint kiek bedos tuomet, o papuka tegu sau ciulpia kai nori, o kai paaugs, tai ismesim ir tiek tongue.gif
Atsakyti
maniškei dabar net nebandyk įgrūst, lupas sučiaupia ir rėkia.

bet pirmus tris mėn čiulpė. buvo diegliai, tai reikėjo kaip nors ramintis.nors iki mažės gimimo buvau kategoriškai prieš soskes. bet tai lengva kalbėt kai nežinai kokių riksmų būna.

SUVILGYK ČIULPTUKĄ SAVO PIENU. TURĖTŲ SUVEIKTI.
tik nepiktnaudžiauk šiuo palengvinimu, nes stabdo vaiko raidą.
Atsakyti
maniškis gal pusantro ar du mėnesius visiškai neėmė, o paskui kažkokiu būdu užsinorėjo ir iki šiol noriai čiulpia rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
norėjau Jūsų pasiklausti ar duodate savo vaikui čiulptuką ar apseinate ir be jo. Aš pati maitinu savo 1 men sunelį MP, o jis gudruolis nenori užmigti be mamos papuko, tai nieko kito nesugalvojau kaip nupirkti čiulptuką.
Papasakokit kaip jums sekasi su tais čiulptukais ir kaip manote ar jie nekenkia vaikučiui?
Atsakyti