musiskis irgi neima jokios soskes isbandem gal 10 mazesniu ir dar laukia didesnes supirktos kai paaugs...seip zn kad ciulptukai turi ir geru savybiu, sako beciulpiant gaminasi daugiau seiliu ir vaikas buna valgesnis

bet tik viena soskyte pavyksta kartais i burnyte ikisti ir tai lb sunkiai ir maximum 2 minutelem

taigi ziuresim gal kai paaugs ims soske nes nors mazylis ramus, bet buna kad kai skauda pilveli ar taip kazko nerimauja nori papuko ir zinda tik del nusiraminimo

o noretusi, kad geriau soskyte ciulptu
Papildyta:
QUOTE(kitisan @ 2008 11 13, 19:15)
As esu girdejus, kad iki 3 menesiu duodant ciulptuka vaikutis nebemoka taisyklinai apimti kruties, taip pat kad kai kuriais atvejais daznas ciulptuko davimas gali sugadinti sukandima. ar esat ka nors apie tai girdejusios?
o del sukandimo cia nera taisykle mano brolis iki 4 metu soske ciulpe, atimdavo ja is mazesnes sesutes paprasciausiai, nes jau tokio amziaus pats nelb gaudavo

ir ka jus manot jo dantys ir sukandimas idealus, mano ir sesers (mes daug maziau soskyte turejom) dantys nera tokie lygus grazus kaip jo...taigi manau sukandimuj gali pakenkti nebent jei duotumet visai mazam leliukuj per didele soskyte