Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ir čiulptukas

oi kaip duociau jei tik imtu. pirma men dar kazkiek paciulpdavo, paskui ne pro kur doh.gif . tai daznai tenka atlikinet gyvos soskes vaidmeni doh.gif . na dar nuko kartais pavyksta burnoj nulaikyt kai labai apsimiegojes....
Atsakyti
musiskis irgi neima jokios soskes isbandem gal 10 mazesniu ir dar laukia didesnes supirktos kai paaugs...seip zn kad ciulptukai turi ir geru savybiu, sako beciulpiant gaminasi daugiau seiliu ir vaikas buna valgesnis smile.gif bet tik viena soskyte pavyksta kartais i burnyte ikisti ir tai lb sunkiai ir maximum 2 minutelem smile.gif taigi ziuresim gal kai paaugs ims soske nes nors mazylis ramus, bet buna kad kai skauda pilveli ar taip kazko nerimauja nori papuko ir zinda tik del nusiraminimo doh.gif o noretusi, kad geriau soskyte ciulptu g.gif
Papildyta:
QUOTE(kitisan @ 2008 11 13, 19:15)
As esu girdejus, kad iki 3 menesiu duodant ciulptuka vaikutis nebemoka taisyklinai apimti kruties, taip pat kad kai kuriais atvejais daznas ciulptuko davimas gali sugadinti sukandima. ar esat ka nors apie tai girdejusios?

o del sukandimo cia nera taisykle mano brolis iki 4 metu soske ciulpe, atimdavo ja is mazesnes sesutes paprasciausiai, nes jau tokio amziaus pats nelb gaudavo biggrin.gif ir ka jus manot jo dantys ir sukandimas idealus, mano ir sesers (mes daug maziau soskyte turejom) dantys nera tokie lygus grazus kaip jo...taigi manau sukandimuj gali pakenkti nebent jei duotumet visai mazam leliukuj per didele soskyte ax.gif
Atsakyti
As daviau ciulptuka nuo 3 savaites, nes pastebejau, kad gruda i burnyte savo rankyte, maniau, kad valgyti nori, daviau papuli, o jis apzioja ir miega sau blink.gif truputi patriaukia ir vel miega.
Kad papuli pradejo imti blogai, tai taip, bet tada istraukiu ir vel duodu, taip kol paila teisingai.
Atsakyti
mes gyvenam be tiutes, pirma menesi jos net neprireike, o paskui kai siulem neeme tai ir nebedavem ir dabar nereikalingas daiktas blush2.gif
Atsakyti
Vyriausioji augo be soskes.Vidurinioji eme soske mielai.Dabar tik uzmiegant ji reikalinga,ir tai ne visada thumbup.gif .O mazoji biskiuka tik dar paima.
Manau,jei vaikui ramiau su soske,kodel jos neduot?Ateis laikas ir atpras paauges,o gal ir pats jos veliau nenores.
Atsakyti
mano mažylis kaip gimėtai neimė sockės jam mieliau buvo manokrutinė galėdavo ištisas valandas but,bet aš ištisa dieną negalėjau gulėti.kažkur 3mėn pradėjo imt socke mirksiukas.gif dabar jau 7 menuo eina vėl nebejima thumbup.gif nu ir nebe duodu jau .jau nebe toks mažas bigsmile.gif
Atsakyti
Pirma menesi ishsilaikem be soskes, uzhtad mama buvo gva soske, nes be papo burnoj neuzhmigdavo ir tekdavo prie saves guldyti. Tai nuo 2 me. nusprendzhiau supazhindint su soske, ish pradzhiu nelabai jam patiko toks papiuko pakaitlas, bet greit prisipratino biggrin.gif O ir papo apzhiojimui tai niekaip nepakenke. smile.gif
Atsakyti
mano mazyte tai jau ligoninej tiute gavo ispirmo nelabai jai patiko,o dabar kosmaras doh.gif be tiutes nebegali 2.gif pastovei su ja jau po biskuti ir isidet mokinasi,o seip kai duodi iskart su rankyte prispaudzia ir taip atrodo kad sako ,,niekam neduosiu,mano!,, lotuliukas.gif aisku diena ir be jos pabuna ir miega be tiutuko,bet jai nervuojas,pabandyk neduot doh.gif cia jauciu genai nes ir tevelis toks buvo be soskes niekur lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet mums nerugdo ir gyditojai sako kad vaikas jauciasi saugiai ciulpdamas papuka o juk pastovei nesedesi papuko ikisus tai gauni kist pakaitala biggrin.gif soske.gif
Atsakyti
maniskiui tiute visas gyvenimas, kolkas lotuliukas.gif
Atsakyti
Mums tuoj 11-a menesiuku, bet su soske esam nepazistami smile.gif Dar nei karto jos nenaudojom pagal paskirti! Smagu butu, jei nebutu liudna-nes soske tapau as g.gif Gali valandu valandas kabeti ant papuko, nurimsta tik tokiu budu, uzmiega irgi...Gal reikia pradet pratinti imti soske???
Atsakyti
mano abu vaikai pradejo augti su soskeis, mergaite is karto ka tik gimus gavo, nes labai reke, o kruties neikisau, tai kaip gavo soske iskarto pradejo ciunkti ir apsiramino, dabar maziukas irgi ciunkia ypac, jei valgyti nori
Atsakyti
Mano dukryte pora menesiu reikalavo soskes, uzmigt negalejo be jos soske.gif , o dabar neisiulysi, spjauna, pyksta bebe.gif lotuliukas.gif ismoko apsiraminti ir uzmigt be tiutes, geriausiai nurimsta pas mane ant ranku, ir uzmiega per pora minuciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollyy: 26 lapkričio 2008 - 01:25