Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ir čiulptukas

is pradziu, kol buvau nestuke.gif maniau, kad soskytes neduosiu ax.gif bet kai pagimdziau, pradejau duoti blush2.gif o po to, kai pamaciau, kad pazistamos dukrele migdydamasi pirsta ciulpia (soskytes ji nemacius) doh.gif tai nusprendziau, kad tiute ciulpt yra geriau negu kad pirsta. atpratint bus lengviau: atimsi ir viskas, o pirstuko gi neatimsi rolleyes.gif
na bet cia kiekvienos mamytes pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grizete: 24 spalio 2008 - 12:51
Mano dukrytė nuo gimimo neėmė čiulptuko. Dabar net nebesiūlau. Taip pat iš buteliuko irgi gerti nemoka doh.gif Tai jei būtina girdau su šaukščiuku g.gif Kai nenorės mamos pienuko, manau iškart duosiu atsigerti iš puoduko smile.gif
Atsakyti
Nors gydytoja primygtinai siūlė išbandyti visus, kol vaikas bent prie kokio pripras, bet pabandžiau kelis, nenorėjo, na ir nereikia. Puikiai augam ir be jo. Kažkada tvarkydama stalčius radau ir norėjau išmesti, tai padaviau ir žiūriu ką darys. Tai kad nežino kam jis skirtas, pakramtyti patiko tik ax.gif
Atsakyti
na mums ji rekalinga uzmiegant....
Atsakyti
maniske irgi uzmiega daznausiai su ciulptuku, tikiuosi paskui normaliai atpras...
Atsakyti
Mes pogimdyviniame skyriuje pradejome duoti ciulptuka.Buvau griestai nusiteikusi pries davima, bet neliko kitos iseities. Visa nakti zyze zyze, pilveli labai pute, o idavus soske iskarto nusiramino. Ir dabar veikia, kaip raminimo priemone. Nezinau, kaip paskui bus.
Atsakyti
Labai norėjau, kad mano mažiukas imtų soskę rolleyes.gif pirkau įvairių formų, dydžių ir rūšių, tačiau visvien neįbrukau jokios lotuliukas.gif o kam ji jam reikalinga, jei jis iki šiol užmiega ir nusiramina prie mamos papuko, patraukęs gardaus pienelio lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(grizete @ 2008 10 24, 13:51)
is pradziu, kol buvau  nestuke.gif maniau, kad soskytes neduosiu  ax.gif bet kai pagimdziau, pradejau duoti  blush2.gif  o po to, kai pamaciau, kad pazistamos dukrele migdydamasi pirsta ciulpia (soskytes ji nemacius)  doh.gif  tai nusprendziau, kad tiute ciulpt yra geriau negu kad pirsta. atpratint bus lengviau: atimsi ir viskas, o pirstuko gi neatimsi  rolleyes.gif
na bet cia kiekvienos mamytes pasirinkimas  4u.gif

pazistamas irgi be ciulptuko augo, bet nykcio is burnos neistrauke...nepadejo nei druska, barimas, pipirai, pasiepimas, ciulptuko siulymas..ir taip iki 4m blink.gif nykstys visad svarus budavo lotuliukas.gif mir didesnis doh.gif tai abu su vyru dukrytei sakem ciulptuka tik tada siulysim, kai pirsta 'graus' , o taip nereikia kolkas jo 4u.gif
Atsakyti
Mano akusere sake, kad kaip medike ji nerekomenduoja soskes bet kaip mama savo vaikui dave kai tas pradejo pirsta ciulpti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BlueFire @ 2008 11 03, 19:50)
Mano akusere sake, kad kaip medike ji nerekomenduoja soskes bet kaip mama savo vaikui dave kai tas pradejo pirsta ciulpti  biggrin.gif

Cia tai dar vienas idomus variantas g.gif
Kiek zmoniu tiek nomoniu mirksiukas.gif
As saviesiems duodu tik kai einam miegot,o taip jie net neima ju.O vienas sunus turejo viena soske,bet taip atsitiko,kad ji jam iskrito ir nuplauke.Paskui kokiu tik nepirkau tutiuku,neeme ne vieno,tai ir uzaugo be jo.
Man ir atrodo geriau tutiukas nei pirstukas mirksiukas.gif

Tik negtalima juo piktnaudziaut,nes paskui (jei per ilgai naudosit,ir dar netaisiklingai ciulps)gali likti truputi issiziojes vaikiukas.Cia vienai mano draugei taip nutiko.O kiek prasiau,kad atpratintu anksciau,nes maniskis geru pusmeciu anksciau mete(musu vaikiukai pirmieji bendraamziai)Gaila mergytes,o tokia grazi,butu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vydux: 03 lapkričio 2008 - 19:31
Mano sunelis iki 4,5 metu ciulpe soskyte ir del to nedarau problemos. Ir burnyte susiciaupusi ir dantukai neatsikise. Uzsienyje vaikai ir dar ilgiau turi soskyte. Mano drauges, kuri gyvena uzsienyje, mergaite soskyte ciulpe iki 5 metu ir jokiu defektu jos veiduke nematau smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif as savo dukrytei duodu ciulptuka dazniausiai pries uzmiegant, arba kai yra suirzusi biggrin.gif
Atsakyti