Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ir čiulptukas

Musu maziukas ima tik kai i lauka vezu miegot, o taip tai neima thumbup.gif
Atsakyti
mano sunus isvis nemegejas soskes. su liezuviu isstumia, todel ir neduodu user posted image
Atsakyti
Duodu,tik ne visad ima biggrin.gif
Atsakyti
Mano mažiukas irgi neima tiutiuko ir ko tik nedarėm. doh.gif
Atsakyti
Mano ciulptuko nebeima, bet ciulpia pirsta doh.gif , tai dar blogiau, neisivaizduoju kaip reiks atpratinti...
Atsakyti
Maniskis tai draugauja su soskyte jau beveik 11 men. Uzmiega tik su soske ir merliuku, o diena stengiuosi neduoti, bet kazkaip vis jam pavyksta ja susirasti smile.gif bet stengiuosi dienomis neduoti ax.gif
Atsakyti
Patinka soskiukas... nezinau kaip reiks atpratint... bet dar yra laiko tongue.gif
Atsakyti
neima mano pupa zinduko, pazaidzia ir tiek smile.gif
Atsakyti
iki 2 mėn visai neėmė - daviau porą kartų, bet išspjaudavo, lotuliukas.gif geriausias žindukas buvo mano papulis, dabar kartais vakarais prieš miegelį ima - jei pavalgiusi ilgiau neužmiega
dienos metu neduodu - man patinka kai ji čiauška ir bando pūsti burbulus thumbup.gif
Atsakyti
maniske neima visai, nebent ciulptukas butu pienuko kvapo... lotuliukas.gif bet va papulio tai jei galetu, nepaleistu visai... thumbup.gif
Atsakyti
iki 2 mėn neėmė čiulptuko, kol nepalikom seneliams dienelei, vakare nuvažiuojam, o mūsų princesė jau čiulptuką burnytėje turi ir viskas, iki pat dabar su čiulptukų draugaujam lotuliukas.gif
Atsakyti
Nenaudojo čiulptuko nei vienas mano vaikas. Dukrytei tai dar dar bandžiau duoti, o sūnus tai net neturėjo.
Atsakyti