Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ir čiulptukas

Aš buvau tvirtai nutarusi, kad soskytės savo dukrytei neduosiu... Ir i gimdymo namus jos neėmiau.... Bet kai dvi paras teko žindyti kas 10 minučių (nes nebuvo priešpienio) ir dukrytė pati pradėjo čiulpti savo kumštukus ir visą kitą kas tik prisiliesdavo prie jos skruostukų, tada nutariau duoti soskytę... Buvo labai gaila, bet ką padarysi... kartais norai su realybe nesutampa....
Atsakyti
Mes augam be soskiu. Turim siuo klausimu savo nuomone ir net nebandem augint su soske. biggrin.gif
Atsakyti
Mes taip pat augam be soskio ir visai mum jo nereikia, esam 8 men. smile.gif
Atsakyti
mano zuikiui 7 savaites ir mes kuo puikiausiai augam be soskes smile.gif jis tiesiog jos neima, isstumia su liezuviuku ir viskas. tongue.gif biggrin.gif na, as manau, jei jau vaikas pats nenori, tai kisti tikrai nereiketu.
Atsakyti
Dukra užaugo be soskės (kelis kartus išspjovė, tai daugiau ir nedavėm), galvojau, kad ir sūnui jos neduosim, tuo labiau, kad sūnų pasiryžusi bent iki vasaros maitinti MP - bet prieš dvi savaitės, kai suėjo trys mėnesiukai - daviau - o jam ir patiko. Čiulptuką davėm, nes pastoviai pirštukus į burnytę kišdavo (aišku ir dabar jie kartais ten nukeliauja doh.gif ), ir nusprendėm, kad geriau čiulptukas iki metų, nei pirštas burnoje pas trijų metų pyplį!
Atsakyti
sunus atsisake 1m.5men labai lengvai, o su dukryte 1.9m galvojau bus sunku, nes jos miego atributika: merliukas ir soskyte, bet pries 5d pasakiau, kad pupuliuka issinese pelyte, o merliuka paliko , posmeli nuverke, paprase paskaityti pasaka ir niurzgedama uzmigo, ismiegojo visa nakti, minusiukas yra rolleyes.gif trumpiau miega pietu miegelio, bet siaip thumbup.gif, ai dar dabar miega su lelyte ir minkstu zaisliuku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JDA: 09 sausio 2009 - 00:29
Sunus iki 3 men beveik neimdavo "soskes", nelabai jam reikejo, taciau 3 men pradejo reikt pries uzmiegant, bet tik kelias savaites, o db jau koks menuo, kaip i burna neima nei pro kur - naudojam kaip zaisla lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mums tai dažniausiai čiulptukas - draugas biggrin.gif
Atsakyti
tiutukas reikalingas uzmigti mums. 4u.gif
Atsakyti
duda duodam kai einam miegelio,pora kart buvo diena,tai kada mum kalesi dantukai.
Atsakyti
duodam tik prieš miegą, o dieną jo mums nereikia smile.gif
Atsakyti
duodam,bet musiskis grieztai atsisako smile.gif
Atsakyti