Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ir čiulptukas

be tiūtės jai nėra gyvenimo, su tiūte miegam, su ja žaidžiam ir t.t. doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
vyriausia dukrelė užaugo su soskiuku, vaikinas nė į burną neimdavo, o mažiausioji dukrelė nelabai jo norėjo , bet įsigudrino čiulpti nykštį tai teko pripratint prie čiulptuko
Atsakyti
Mes pratinom prie čiulptuko todėl, kad reikėjo kažko, kas nukreips dėmesį nuo krūties.. rolleyes.gif
Bet ji reikalinga tik miegui ir žaidimams bigsmile.gif Džiaugiuosi, kad pastoviai jos nereikia.
Atsakyti
as tai nuo pat pradziu daviau soskiuka, nes juk vaikas turi ciulpimo refleksus ir jam to reikia... dabar suneliui 5 menesiai ir sokiukas jam reikalingas tik kai eina miegoti, be soskes turbut nelabai ir uzmigtu.. tikiuosi nebus veliau daug problemu atpratinant nuo jos.. blush2.gif
Atsakyti
ir mes sosiuka imam tik miegot eidami. Iš prdžių tai nelabai norėjo imti bet as pati pripratinau, kad maziau rėktų ir burna butų užimta blush2.gif bet tikiuosi kad atprasim lengvai smile.gif
Atsakyti
mano maziuke negali uzmigti be soskytes ir jei nakti pameta ja buna didelis skandalas,bijau net pagalvoti ,kaip reikes ja atpratinti ... verysad.gif
Atsakyti
o mes jau išmetėm visas soskes biggrin.gif nelabai jų ir reikėjo, tik migdant, o paskui išspjaudavo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nerfis @ 2009 02 16, 00:51)
ir mes sosiuka imam tik miegot eidami. Iš prdžių tai nelabai norėjo imti bet as pati pripratinau, kad maziau rėktų ir burna butų užimta blush2.gif  bet tikiuosi kad atprasim lengvai  smile.gif

La!Mano mazylis ciulptuka pabande 4 men ir nuo to laiko tapo neisskiriamais draugais! g.gif
Atsakyti
Mums sosytė pagrinde dabar reikalinga einant miegot. Budraujant ji tapo kaip žaislas, o dar geriau vietoj sosytės kokį žaisliuką griaušt thumbup.gif
Atsakyti
Megstam ir mes savo duda smile.gif ypatingai kai jau mokam patys isideti ir issitraukti biggrin.gif
Atsakyti
mano dukrytė tai nuo pat gimimo nelabai mėgsta čiulptuką ir dabar ima tik užmigdama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katka26: 18 vasario 2009 - 11:57
Dabar mums jau 11 mėn. Suku galvą, kaip reiks atpratint nuo čiulptuko doh.gif
Buvau nusiteikus, kad auginsiu vaikutį be soskės smile.gif Taip ir buvo lygiai 26 dienas, bet kadangi man reikėjo išeiti ir dukrytė liko su tetuku, tai soskė tapo geriausias tėčio draugas doh.gif Dabar ją naudojam tik prieš užmiegant, užmigus stengiuos ištraukti, kad nebūtų pripratimo. Ir visada pasiimam einant į laukutį smile.gif Kadangi mergina sugeba pati ją įsidėti į burną doh.gif , tai matau, kad darosi pripratimas, nes jei tik soskė voliojasi po akimis tongue.gif visada ją įsideda ax.gif
Atsakyti