Mano dukryte irgi nepripazista ciulptuko
Bet kartais kai nori uzmigti lovyteje, bet jai neiseina ir zyzia, saip netaip pavyksta isiulyti soske, nors uzmigus ji vistiek iskrenta is burnytes

Dabar taip manau, kad padariau klaidą duodama soskiuką 3 sav. savo mergytei
Pradėjo mažiau valgyti, mažiau svorio priauginėti. O ir dabar sunku naktimis, nes reikia nnn kartų keltis ir įdėti soskiuką

Mes irgi draugaujam su čiulptuku, bet tik kai užmiegam, kai miega pati išspjauna ir miega be jo, o šiaip diena žaisdama niekada neprisimena ir nepaima.
prieš gimdymą galvojaujokių tiutiukų, kategoriškai, bet mūsų kleckui jis reikalingas, jei tik jis randa nusiraminimą ir man nereikia nešioti jo kad nusiramintų-prašom
čia tarp kitko, skaičiau, kad tipo tie mažyliai kurie draugauja su tiutiuku užaugę nagų nekramto

čia tarp kitko, skaičiau, kad tipo tie mažyliai kurie draugauja su tiutiuku užaugę nagų nekramto

QUOTE(Mamyte
@ 2009 03 05, 17:03)

prieš gimdymą galvojaujokių tiutiukų, kategoriškai, bet mūsų kleckui jis reikalingas, jei tik jis randa nusiraminimą ir man nereikia nešioti jo kad nusiramintų-prašom

aš tai kažkaip netikiu tokiais dalykais

na o maniškis tiutes neima jam to nereikia

o maniskis tai uzmiega su soskyte ir tada isspjauna, o diena tai jam nereikia
na ir kai einam i lauka, tai ikisu, nes bijau, kad issiziojes neprisikvepuotu salto oro

mes dukrytei pries miega duodavom soskiuka,uzmigus isspjaudavo,o 9men pati atsisake soskiuko.

dukrai čiulptuką bandžiau duoti, bet kad jai kažkaip poreikio nebuvo, tai kurį laiką naudojom tik žiemą, jei kieme vežime verkt pradėdavo, padėdavo truputį užkimšti, kad šalto oro nepritrauktų
sūnui iškart buvau sugalvojus irgi neduoti. bet kai pamačiau, kiek jis laiko kabo pas mane ant krūtinės ir kaip įnirtingai čiulpia pirštus
tai teko nupirkti čiulptuką, kuriuo mažius yra labai patenkintas, ir man čiulptuku dirbti nebereikia

sūnui iškart buvau sugalvojus irgi neduoti. bet kai pamačiau, kiek jis laiko kabo pas mane ant krūtinės ir kaip įnirtingai čiulpia pirštus

dar buvo tik pora savaiciu, prisiminiau kad turiu ciulptuka, daviau ir palaima teveliu ausim buvo.
o mums ciulptukas labiausiai reikalingas diena, uzmiega nakciai be jo, na buna kartais prabunda kokia 5 val, ikisu tiutiuka ir vel toliau patenkintas miega
o mums ciulptukas labiausiai reikalingas diena, uzmiega nakciai be jo, na buna kartais prabunda kokia 5 val, ikisu tiutiuka ir vel toliau patenkintas miega

Mes ciulptuka naudojam kai dede miegas beldzias i duris ir kelionese ,o seip tik zaidziam su jomis