Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ir čiulptukas

Niekada neeme ciulptuko. Iki siol ciulpia savo nykstuka.. blush2.gif
Atsakyti
Maniske nuo 5 men. neima nei ciulptuko , nei buteliuko. Valgo tik is kruties.
Atsakyti
Mano dukryte irgi nepripazista ciulptuko 2.gif Bet kartais kai nori uzmigti lovyteje, bet jai neiseina ir zyzia, saip netaip pavyksta isiulyti soske, nors uzmigus ji vistiek iskrenta is burnytes smile.gif
Atsakyti
Dabar taip manau, kad padariau klaidą duodama soskiuką 3 sav. savo mergytei unsure.gif Pradėjo mažiau valgyti, mažiau svorio priauginėti. O ir dabar sunku naktimis, nes reikia nnn kartų keltis ir įdėti soskiuką doh.gif
Atsakyti
Mes irgi draugaujam su čiulptuku, bet tik kai užmiegam, kai miega pati išspjauna ir miega be jo, o šiaip diena žaisdama niekada neprisimena ir nepaima.
Atsakyti
prieš gimdymą galvojaujokių tiutiukų, kategoriškai, bet mūsų kleckui jis reikalingas, jei tik jis randa nusiraminimą ir man nereikia nešioti jo kad nusiramintų-prašom 2.gif

čia tarp kitko, skaičiau, kad tipo tie mažyliai kurie draugauja su tiutiuku užaugę nagų nekramto thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 05, 17:03-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2009 03 05, 17:03)
prieš gimdymą galvojaujokių tiutiukų, kategoriškai, bet mūsų kleckui jis reikalingas, jei tik jis randa nusiraminimą ir man nereikia nešioti jo kad nusiramintų-prašom  2.gif

čia tarp kitko, skaičiau, kad tipo tie mažyliai kurie draugauja su tiutiuku užaugę nagų nekramto  thumbup.gif

aš tai kažkaip netikiu tokiais dalykais schmoll.gif mano nuomuonė čia nuo pačio vaiko priklauso jeigu jis prie tiutiuko priprato tai gali tai pat lengvai ir prie nagų kramtimo priprasti ar piršto čiulpymo ohmy.gif
na o maniškis tiutes neima jam to nereikia clap.gif
Atsakyti
o maniskis tai uzmiega su soskyte ir tada isspjauna, o diena tai jam nereikia smile.gif na ir kai einam i lauka, tai ikisu, nes bijau, kad issiziojes neprisikvepuotu salto oro g.gif
Atsakyti
mes dukrytei pries miega duodavom soskiuka,uzmigus isspjaudavo,o 9men pati atsisake soskiuko. thumbup.gif
Atsakyti
dukrai čiulptuką bandžiau duoti, bet kad jai kažkaip poreikio nebuvo, tai kurį laiką naudojom tik žiemą, jei kieme vežime verkt pradėdavo, padėdavo truputį užkimšti, kad šalto oro nepritrauktų ax.gif
sūnui iškart buvau sugalvojus irgi neduoti. bet kai pamačiau, kiek jis laiko kabo pas mane ant krūtinės ir kaip įnirtingai čiulpia pirštus doh.gif tai teko nupirkti čiulptuką, kuriuo mažius yra labai patenkintas, ir man čiulptuku dirbti nebereikia blush2.gif
Atsakyti
dar buvo tik pora savaiciu, prisiminiau kad turiu ciulptuka, daviau ir palaima teveliu ausim buvo.
o mums ciulptukas labiausiai reikalingas diena, uzmiega nakciai be jo, na buna kartais prabunda kokia 5 val, ikisu tiutiuka ir vel toliau patenkintas miega ax.gif
Atsakyti
Mes ciulptuka naudojam kai dede miegas beldzias i duris ir kelionese ,o seip tik zaidziam su jomis tongue.gif
Atsakyti