Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas ir čiulptukas

aŠ TAI DUODU TIK KADA MIEGOTI GULDAU
Atsakyti
Daviau ir pirmai dukrai. Duodu ir mažylei. Mums tai padeda greičiau nurimt ir užmigt. Vyresnioji dukrelė gana lengvai atsisveikino su čiulptuku, tad tikiuosi ir dabar nebus didelių problemų smile.gif
Atsakyti
iki 3men. neeme, o paskui pradejo imti ir dar iki siol ima kai eina miegoti smile.gif bet reikes jau po truputi atpratinti
Atsakyti
Čiulptuką savo sūneliui duodu nuo 3gyvenimo paros, ir kol kas dar tikrai nesigailiu, nes dažniausiai tik gavęs čiulptuką jis nurimsta.
Atsakyti
O mano dukryte, tai vis dar niekaip nesusidraugauja su ciulptuku schmoll.gif ,tik pajaucia, kad niekas is jo nebega, susinervuoja ir is karto spjauna.
Atsakyti
Daviau ir pirmajam,duodu ir maziukei.Labai lengvai atsisveikinom su ciulptuku su sunum,manau atejus laikui neuztruksim ir su dukryte smile.gif
Atsakyti
sveikutes mergaites, ziurekit kokia as problema turiu su tiutiuku. Mano mergytei du menesiukai su trupuciu.Ismiega mergyte visa nakti, BET kai nakti jai iskrenta tiutiukas ji iskart muistosi,muistosi... neidedi verkia... Ir taip visa naktele as jai tiutiuka vis idedu, vis idedu..... verysad.gif Taip ir miegu tokiu katino miegu verysad.gif Ir kartais, kas 5minutes taip, vis iskrenta, idedi , miega.... iskrenta, idedi, miega... gal kas susiduret su tokia situacija kaip nakti atpratinti nuo tiutiuko verysad.gif Ir kodel ji vis ispjauna ir ispauja..... (naramiai vaikas miega , ar kas cia gali buti)
Atsakyti
mano paeme tiutia, dar gimdymo namuose, bet mums jis tiko iki 3 men., siandien mums jau 10 menesiu, augam be ciulptuko smile.gif
Atsakyti
na maniskis irgi neime iki 3men.dabar migdom su soske.na mes avent perkam.drauges vaikas neime,tai ji nupirko pacia pigiausia soske,sako paeme iskarto ir dabar vargo nemato. biggrin.gif migdom apie 22val-23. na irgi iskrenta pasimuisto ir toliau miega,kaip kada kartais muistos kol neikisu doh.gif na jei bunu ziauriai nuvargus,tai salia guldau ir miegam,kartu ir vaikas ramesnis ir as iskart galiu soske paduot ir ilgiau pamiegot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aisstte @ 2009 03 18, 17:16)
Čiulptuką savo sūneliui duodu nuo 3gyvenimo paros, ir kol kas dar tikrai nesigailiu, nes dažniausiai tik gavęs čiulptuką jis nurimsta.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
duodam, ciulptukas musu draugas smile.gif
Atsakyti
na mes ir dar draugaujam su ciulptuku, merlius ir soske-geriausi miego draugai smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauriux123: 26 kovo 2009 - 14:04