QUOTE(Basha @ 2008 06 01, 17:57)
Močiutėm pasakyk, kad mūsų laikais yra specialios žirklės pritaikytos kairiarankiams. kanceliarinėse yra tokių pirkti, jos šiek tiek brangesnės, bet kadangi močiutės tiek pergyvena, manau jas parūpins).
Nieko nebrangiau ......... lygiai tiek , kiek ir dešiniarankiams

Pirkau už 2,5 lt .... nuostabias žirkles savo kairiarankei. Iki to laiko su dešiniarankių žirklėmis niekaip neišėjo kirpti , o su kairiarankių visai kitas reikalas
QUOTE(Burka @ 2009 10 23, 19:10)
susidariau toki ispudi,kad kairiarankiam tikrai nieks neaiskina nei kaip rasyt,nei kaip ta ranka laikyt... ko gero tikrai ir pedagogam tai sunku

:
Tai aišku... normaliai dešiniarankė pedagogė visų niunsų nepaaiškins, nes iš kur jai jausti kas patogu, o kas ne. Šiaip mūsų mokytoja tai paima su sava kaire ranka vaikams ir mėgina parodyti kaip rašosi raidė. Bet visa kita, tai jau niekaip ... ir aš ją suprantu, nes pati nesugebu savo vaikui to padaryti ... nu niekaip

Ale ir nereikia ...... pati išmoko visų subtilybių. Na raidės tai raidės , tik va sunkiai įsivaizduoju kaip kokį mezgimą tokiam vaikui išaiškinti

Ale dzin .... aš dešiniarankė ir ant šito reikalo esu beviltiška ir neprapuoliau. Turėjau gerą suolo draugę ... numegzdavo tuos prakeiktus pavyzdėlius, o šaliką mokykloje mama numezgė
QUOTE(Rashkyte @ 2009 10 30, 23:16)
Manishkis irgi kairiarankis

kai pradejo mokintis rashyt, rashe ne tik shitaip, bet "veidrodiniu" rashymu

dabar jau rasho normaliai, bet reikejo laiko ir nuolatiniu priminimu, kad "raideliu pilveliai ziuri ne i ta puse"
Veidrodiniu būdu ir mano gražuolė pavaro , bet čia žinokit ne tame esmė, kad kairiarankis. Ir dešiniarankiai sėkmingai tą daro