QUOTE(katkuviene @ 2012 06 06, 15:07)
sveikos, mano vyresnele kaire ranka viska daro, jei 3 metukai, bet net nepergyvenu nie kiek, ziuriu ir maziukui kai paduodu sauksta jis ima mieliau i kaire, manau tai vaiko pasirinkimo teise, nedraudziu nei vienam, nors anyta lb pries, jei tipo
[B]negrazu [/B] kai
su kaire ranka kreivai
raso, bet as jei lb graziai pasakiau kad vaikas pats pasirink kaip jam patogiau viska daryt, o beto vaiku raidos centre snekejausi su psichologe, ji sake kad vaikui signalas duodamas is paciu smegenu kaip jam ir su kokia ranka ka daryt, jis neisigalvoja kad jam cia taip geriau ar anaip rasyt, piest ir t.t.jam intuityviai pasiima i ta ranka kur jam patogiau, o be to dar desiniarankiu dirba tik vienass smegenu pusrutulis, o kairiarankiu du, tad manau kairiarankiai nebus niekuo prastesni, o gal net gabesni

tad mamytes dziaukimes kad turime sveikus vaikiukus, nesvarbu su kokia rankute ka jis bedarytu, visiems sekmes ir sveikatos
Maniskis kairiarankis, pergyvenau, kai tai isryskejo darzelyje. Seniau man paciaiir aki visada rezdavo kairiarankiai.

Gal ne tiek rezdavo, bet juos visad pastebedavau. Bandziau mokint su desine, bet darzelio aukletoja paprase, kad to nedaryciau, nes nei pies, nei rasys graziai . Liepe palikt lavintis rankytei kairei. Taip ir padariau. Na ka manot, mano vaikas dailyrascio konkurso nugaletojas!