Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime savo draugėms II dalis

As žiuriu seniau makaronu (garnyrui) buvo galima ir iki 1 lt moketi o danbar iki2 lt. Na kaip sakant nubednesim ir nieko daugiau nepadarysim. Gali verstis per galva kaip nori bet nieko neisgauna.
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2008 07 04, 09:52)
sveikos, birželio mėnesį maistui išleidau apie 500lt.

Maistui 1000 (niekas mums nepadeda, bet kamera netuščia , liko nemažai maisto)
Aprangai, apavui 80 lt smile.gif
Higiena, vaistai, kosmetika 115 lt
Smulkmenos 11 lt
Katinas smile.gif 51 lt
Automobilis 122 lt
Butas 380 lt
Darželis 200 lt
Viso 1974 doh.gif ir tiesą sakant labai taupėm unsure.gif
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 07 04, 14:42)
kaip tik siandien buvau norfoj, tai mano megstmiausi kolumbo plikyti ryziai 3.99 lt, o pirkdavau uz 2.89 lt

Tai dar sakyčiau nebrangiai, kaip plykiti, na šiaip jau be žodžių.....
Dėl plikytų ryžių tai nebepirksiu, o paskaninti galima taip-pakepinti sausu ryžius ant keptuvės su aliejumi, ir kokių prieskonių-pvz kario ar saldžių pipirų raudonų-spalvai-liuks gaunasi.

QUOTE(Irma77 @ 2008 07 04, 14:56)
As žiuriu seniau makaronu (garnyrui) buvo galima ir iki 1 lt moketi o danbar iki2 lt. Na kaip sakant nubednesim ir nieko daugiau nepadarysim. Gali verstis per galva kaip nori bet nieko neisgauna.

Turėsim verstis per galvą nes kitaip visai bus liūdna....
Atsakyti
tai va kad... unsure.gif yra malonumas išlaidauti, bet yra ir malonumas taupyti... unsure.gif šiuo atveju malonumas taupyti dingsta, nes tai tampa gyvybišku būtinumu unsure.gif "For survival" tsakant... verysad.gif
Atsakyti
maisto kainos net mane sugebejo sokiruoti...per metus pakitusios maisto kainos kurios mums buvo skaidziausios:
formine duona (aciu dievui, atradom, kad maximos kepta 1,99lt)
makaronai (vos ne vos radau kas man tiktu ir butu pigu)
aliejus (dabar perku tik alyvuogiu - per tuos tris men del 3 lt nebenubiednesiu, juolab, kad skrandis del to susitvarke)
mesa (cia iki siol skauda sirdi, bandau turguje pirkti, saldydos pigesnes ieskoti)
ryziai (va cia tai panika verysad.gif )
pienas... (nebeturiu ka pasakyti jau metus)
vaisiai darzoves...(vasara turejo atpigti..na atpigo, bet senas kainas jau galima pamirsti)
ledai (tiesiog nebeperku)
miltai

maisto kainas dar buvo galima istverti, bet kai benzinas pabrango... tai teske per kisene gerokai...dar ziema buvo sunku su duju kaina susitaikyti, bet kazkaip...

Dabar dar gyvenam, promagaujam, pasitaupom...bet kai pagalvoji kaip pries metus gyvenome uz mazesnes pajamas ir kaip dabar.... verysad.gif pikta, kad stengiesi, uzidrbi vis daugiau, bet gyveni vis prasciau...
Atsakyti
O man visai su pasitaupymu nebesiseka... verysad.gif Vakar dar vat policija uz greiti pagavo,150lt is kisenes (sakyciau dar pasiseke,nuolaida padare),o siandien uzejau i maxima ir toki svelnuti ranksluosti pamaciau,nu toki svelnuti,ir spalva patiko,nu taip uzsimaniau...19,90 is kisenes blush2.gif O dar kita savaite su dukra ruosiames kazkur prie juros nuvaziuoti paatostogauti,tai jauciu ant maisto taupysim ir masinoj miegosim,jau i kempingus labai nesirausim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 07 06, 23:29)
O man visai su pasitaupymu nebesiseka... verysad.gif Vakar dar vat policija uz greiti pagavo,150lt is kisenes (sakyciau dar pasiseke,nuolaida padare),o siandien uzejau i maxima ir toki svelnuti ranksluosti pamaciau,nu toki svelnuti,ir spalva patiko,nu taip uzsimaniau...19,90 is kisenes blush2.gif O dar kita savaite su dukra ruosiames kazkur prie juros nuvaziuoti paatostogauti,tai jauciu ant maisto taupysim ir masinoj miegosim,jau i kempingus labai nesirausim doh.gif

labas va vakr ir mano vyrski uz greiti pagavo ir nubaude 90 lt kadandi virsijo 16 km per valanda ir pirma kart uz tai papuole tai gavo tik tokai bauda o tai sake kad uz toki galima israsyt net 300lt bauda siaubas verysad.gif doh.gif vazaivom i reitava tai kelione atsiejo 90 lt nu sakes verysad.gif verysad.gif apmaudu bet kisio bijojo duoti mirksiukas.gif nes ne tauragiskiai sustabde o sileles pareigunai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2008 07 07, 11:54)
labas va vakr ir mano vyrski uz greiti pagavo ir nubaude 90 lt kadandi virsijo 16 km per valanda ir pirma kart uz tai papuole tai gavo tik tokai bauda o tai sake kad uz toki galima israsyt net 300lt bauda siaubas  verysad.gif  doh.gif  vazaivom i reitava tai kelione atsiejo 90 lt nu sakes  verysad.gif  verysad.gif apmaudu bet kisio bijojo duoti  mirksiukas.gif nes ne tauragiskiai sustabde o sileles pareigunai  verysad.gif

Man tai iki 600 grese(33km virsijau),o papuoliau irgi pirma karta...Zirziau,prasiau, gal susitarti iseis,ne,sako,niekaip...prie pat namu papuoliau...telieka tik dziaugtis kad pasigailejo ir nuolaidele pritaike cool.gif
Atsakyti
Jums gyvent nusibodo, kad taip norisi greitį viršyt g.gif
Atsakyti
Nu negreitai as ten vaziavau,bet leistinas 40,tai taip ir gavosi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 07 07, 16:35)
Man tai iki 600 grese(33km virsijau),o papuoliau irgi pirma karta...

QUOTE(denaxa @ 2008 07 07, 19:07)
Nu negreitai as ten vaziavau,bet leistinas 40,tai taip ir gavosi... ax.gif

Šiais laikais tai vadinama negreitai g.gif
Atsakyti
Mes cia offtopinam biski jau,negerai... ax.gif mirksiukas.gif Tema apie pliusus ir minusus i pinigines ax.gif
Beje,negreitai,paprastai as greiciau vazineju,cia vaziavau ramiai... blush2.gif ax.gif
Gal jau neofftopinam,apie greicius-keturiuose ratuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 07 04, 14:43)
Automobilis 122 lt

Tai dar sakyčiau nebrangiai, kaip plykiti, na šiaip jau be žodžių.....
Dėl plikytų ryžių tai nebepirksiu, o paskaninti galima taip-pakepinti sausu ryžius ant keptuvės su aliejumi, ir kokių prieskonių-pvz kario ar saldžių pipirų raudonų-spalvai-liuks gaunasi.
Turėsim verstis per galvą nes kitaip visai bus liūdna....

automobiliui nedaug isleidai mirksiukas.gif

o tai kokius tu ryzius perki? mes tik ka is pajurio, tai issileido pinigeliu, bet maziau nei tikejaus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(coliuke_edita @ 2008 07 06, 16:14)
makaronai (vos ne vos radau kas man tiktu ir butu pigu)

kokie?
Atsakyti