Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime savo draugėms II dalis

As sokiruota. Vienas ir tas pats parduotuviu tinklas o kainos miestuose skiriasi. Kaune pries 2 savaites pirkausi sau bliuzele mokejau 25 Lt o siandiena ziuriu Šiauliuose tokia pat 29 Lt. Na atrodo smulkmena bet 4 Lt, tai cia sau o kur dar viakui, pripirkau maikuciu tai uz 3 mokejau apie 60 o Šiauliuose buciau mokejusi minimum 90 Lt. Tai kaip gyventi, tipo arba valgai arba rengiesi... Nu kosmaras kazkoks...
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 07 07, 22:58)
automobiliui nedaug isleidai mirksiukas.gif

o tai kokius tu ryzius perki? mes tik ka is pajurio, tai issileido pinigeliu, bet maziau nei tikejaus thumbup.gif
Papildyta:

kokie?

Perku plykytus ryžius-man skaniausi, anksčiau pirkdavau laukinius-sveikiausi, dabar jau pigiausius. )(na kažkur rašiau dar pakepinu, tada superskanu0

Mašiniukui nedaug nes gyvenu Viršuliškėse, o dirbu Lazdynuose. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 07 07, 16:35)
Man tai iki 600 grese(33km virsijau),o papuoliau irgi pirma karta... Zirziau,prasiau, gal susitarti iseis,ne,sako,niekaip...prie pat namu papuoliau...telieka tik dziaugtis kad pasigailejo ir nuolaidele pritaike

QUOTE(denaxa @ 2008 07 07, 19:07)
Nu negreitai as ten vaziavau,bet leistinas 40,tai taip ir gavosi... ax.gif

nu jo.. doh.gif galėjo ir nubausti, gal kitąkart pamąstytumėte koją ant gazo laikydama..
sorry, už off topic
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cheery: 08 liepos 2008 - 18:20
Sveikos, as irgi noriu prisideti prie sios temeles, esu baisi islaidune, niekaip nemoku taupyti, jei iseinu y miesta tai isleidziu visus LT kiek turiu tuo metu piniginej blink.gif doh.gif ka daryt? vyras nieko nesako bet kartais pamastau kad visai smagu ir y gera butu pataupyti g.gif kokiu techniku jus imates? kaip gydytis sia liga? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(www.menoazuolai.lt @ 2008 07 08, 21:36)
Sveikos, as irgi noriu prisideti prie sios temeles, esu baisi islaidune, niekaip nemoku taupyti, jei iseinu y miesta tai isleidziu visus LT kiek turiu tuo metu piniginej blink.gif  doh.gif  ka daryt? vyras nieko nesako bet kartais pamastau kad visai smagu ir y gera butu pataupyti  g.gif  kokiu techniku jus imates? kaip gydytis sia liga? 4u.gif

šiai ligai gydyti yra tik vienas vaistas tai neturėti laisvų pinigėlių. aš rašausi išlaidas sąsvinuke taip lengviau save kontroliuoti,o dėl patarimų tau tai jų pilna per šią ir praeita temeles nepatingėk paskaityti.

aš ši mėn maistui jau išeidau 63,68lt o buvo galima 160lt (20 lt dienai) thumbup.gif praeitą mėn išeidau maistui 680,47 mokesčiams 2295,11lt (šį mėnesį bus mažiau nes dokumentų tvarkyti nebereikės) kitos išlaidos 1680,40 ir mašinos remontas 1000lt.

taigi taupom toliau ir siekiam savo tikslu kasdien po maža žingsneli i priekį o ne atgal i skolas drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
adamkus ka tik per savo kalba pasake kas tikroji krize prasides 2010 kai uzdarys atomine tada sokstels alektros kaina, o su ja ir visu produktu kainos doh.gif
Atsakyti
Tragedija namie, pasizadejau neisleisti dugiau kaip 100 (cia ir maistui ir smulkioms visokioms islaidoms) bet ne kad tau uztektu. Aisku galejauir paseiti bet: atejo knygu siuntinukas (mamai ir vaikui dovanu - tiesa dar reikes luktelti iki tu dovanojimu bet vis reikes), drauge isteka tai mergvakariui visokios islaidos ir ziu kad jau limita virsijau kaip reikiant... O kur dar kosmetika (ir tai pigiai prisirinkau kremu - kad tik netektu veliau ismesti, del netikimo veido odai) Oh kaip blogai.

Tiesa pastebejau viena dalyka: kai pinigai gryni pinigineje yra stopas pirkimams, bet jei eini i parduotuve ir nusiteikusi su kortele atsiskaityti va tada tai vargo vakariene. Bus kortele nusiaubta. Tik parejusi namo pamatysiu kad uzsibrezta limita virsijusi esu kaip reikiant.
Atsakyti
vien žo..taupymas nesigauna niekaip doh.gif panelę išleidom į Austriją,už kelionę nedaug,bet jau buvom sumokėję užtad važiavimui-visokios smulkmenos ir valiuta 1300lt,o dar pravalgėm per 10d. 800lt blink.gif o kainos tik kyla tik kyla..nuėjus pardę sylpna daros..kiek viens ar kitas produktas pabrango blink.gif
kažkokia nesamonė,sesė sakė Anglijoj,dėl kylančių degalų kainų ir infliacijos viskas pinga.. blink.gif unsure.gif tipo žmonės pinigų neturi,naujų nespausdina,algos ir pašalpos nedidinamos...dieve,kada pas mus bus protynga valdžia.. verysad.gif paverkšlenau nors čia.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiorlov @ 2008 07 13, 19:53)
vien žo..taupymas nesigauna niekaip doh.gif panelę išleidom į Austriją,už kelionę nedaug,bet jau buvom sumokėję užtad važiavimui-visokios smulkmenos ir valiuta 1300lt,o dar pravalgėm per 10d. 800lt blink.gif o kainos tik kyla tik kyla..nuėjus pardę sylpna daros..kiek viens ar kitas produktas pabrango blink.gif
kažkokia nesamonė,sesė sakė Anglijoj,dėl kylančių degalų kainų ir infliacijos viskas pinga.. blink.gif  unsure.gif tipo žmonės pinigų neturi,naujų nespausdina,algos ir pašalpos nedidinamos...dieve,kada pas mus bus protynga valdžia.. verysad.gif paverkšlenau nors čia.. blush2.gif

Na pas mus pasakų šalis kažkokia doh.gif kainos žiaurios, algos irgi doh.gif

Aš nusprendžiau dažniau apsipirkinėti turgelį, ir ko gero savaitinius apsipirkimus su šeima daryti vieną kartą per dvi savaites o kitą sav eiti vienai, nes kai nueinam su MB, tai daug išleidžiam verysad.gif
Atsakyti
O as nusprendiau saukles energija maitintis... Sake kai kam padeda..... Gal sutaupysiu, nes valgyti daros nesveika..... Nuo badavimo stogas vaziuoja nuo pacio ryto...
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2008 07 14, 11:08)
O as nusprendiau saukles energija maitintis... Sake kai kam padeda..... Gal sutaupysiu, nes valgyti daros nesveika..... Nuo badavimo stogas vaziuoja nuo pacio ryto...

Saulė irgi nesveika.
Aš pusdienį pataupysiu-ištraukė 8-niukę, tai nevalgau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 07 14, 11:53)
Saulė irgi nesveika.
Aš pusdienį pataupysiu-ištraukė 8-niukę, tai nevalgau.  smile.gif

kas per 8-niuke?
Atsakyti