As sokiruota. Vienas ir tas pats parduotuviu tinklas o kainos miestuose skiriasi. Kaune pries 2 savaites pirkausi sau bliuzele mokejau 25 Lt o siandiena ziuriu Šiauliuose tokia pat 29 Lt. Na atrodo smulkmena bet 4 Lt, tai cia sau o kur dar viakui, pripirkau maikuciu tai uz 3 mokejau apie 60 o Šiauliuose buciau mokejusi minimum 90 Lt. Tai kaip gyventi, tipo arba valgai arba rengiesi... Nu kosmaras kazkoks...
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 07 07, 22:58)
automobiliui nedaug isleidai
o tai kokius tu ryzius perki? mes tik ka is pajurio, tai issileido pinigeliu, bet maziau nei tikejaus
Papildyta:
kokie?

o tai kokius tu ryzius perki? mes tik ka is pajurio, tai issileido pinigeliu, bet maziau nei tikejaus

Papildyta:
kokie?
Perku plykytus ryžius-man skaniausi, anksčiau pirkdavau laukinius-sveikiausi, dabar jau pigiausius. )(na kažkur rašiau dar pakepinu, tada superskanu0
Mašiniukui nedaug nes gyvenu Viršuliškėse, o dirbu Lazdynuose.

QUOTE(denaxa @ 2008 07 07, 16:35)
Man tai iki 600 grese(33km virsijau),o papuoliau irgi pirma karta... Zirziau,prasiau, gal susitarti iseis,ne,sako,niekaip...prie pat namu papuoliau...telieka tik dziaugtis kad pasigailejo ir nuolaidele pritaike
QUOTE(denaxa @ 2008 07 07, 19:07)
nu jo..

sorry, už off topic
Sveikos, as irgi noriu prisideti prie sios temeles, esu baisi islaidune, niekaip nemoku taupyti, jei iseinu y miesta tai isleidziu visus LT kiek turiu tuo metu piniginej
ka daryt? vyras nieko nesako bet kartais pamastau kad visai smagu ir y gera butu pataupyti
kokiu techniku jus imates? kaip gydytis sia liga?

QUOTE(www.menoazuolai.lt @ 2008 07 08, 21:36)
Sveikos, as irgi noriu prisideti prie sios temeles, esu baisi islaidune, niekaip nemoku taupyti, jei iseinu y miesta tai isleidziu visus LT kiek turiu tuo metu piniginej
ka daryt? vyras nieko nesako bet kartais pamastau kad visai smagu ir y gera butu pataupyti
kokiu techniku jus imates? kaip gydytis sia liga? 

šiai ligai gydyti yra tik vienas vaistas tai neturėti laisvų pinigėlių. aš rašausi išlaidas sąsvinuke taip lengviau save kontroliuoti,o dėl patarimų tau tai jų pilna per šią ir praeita temeles nepatingėk paskaityti.
aš ši mėn maistui jau išeidau 63,68lt o buvo galima 160lt (20 lt dienai)

taigi taupom toliau ir siekiam savo tikslu kasdien po maža žingsneli i priekį o ne atgal i skolas

adamkus ka tik per savo kalba pasake kas tikroji krize prasides 2010 kai uzdarys atomine tada sokstels alektros kaina, o su ja ir visu produktu kainos

Tragedija namie, pasizadejau neisleisti dugiau kaip 100 (cia ir maistui ir smulkioms visokioms islaidoms) bet ne kad tau uztektu. Aisku galejauir paseiti bet: atejo knygu siuntinukas (mamai ir vaikui dovanu - tiesa dar reikes luktelti iki tu dovanojimu bet vis reikes), drauge isteka tai mergvakariui visokios islaidos ir ziu kad jau limita virsijau kaip reikiant... O kur dar kosmetika (ir tai pigiai prisirinkau kremu - kad tik netektu veliau ismesti, del netikimo veido odai) Oh kaip blogai.
Tiesa pastebejau viena dalyka: kai pinigai gryni pinigineje yra stopas pirkimams, bet jei eini i parduotuve ir nusiteikusi su kortele atsiskaityti va tada tai vargo vakariene. Bus kortele nusiaubta. Tik parejusi namo pamatysiu kad uzsibrezta limita virsijusi esu kaip reikiant.
Tiesa pastebejau viena dalyka: kai pinigai gryni pinigineje yra stopas pirkimams, bet jei eini i parduotuve ir nusiteikusi su kortele atsiskaityti va tada tai vargo vakariene. Bus kortele nusiaubta. Tik parejusi namo pamatysiu kad uzsibrezta limita virsijusi esu kaip reikiant.
vien žo..taupymas nesigauna niekaip
panelę išleidom į Austriją,už kelionę nedaug,bet jau buvom sumokėję užtad važiavimui-visokios smulkmenos ir valiuta 1300lt,o dar pravalgėm per 10d. 800lt
o kainos tik kyla tik kyla..nuėjus pardę sylpna daros..kiek viens ar kitas produktas pabrango
kažkokia nesamonė,sesė sakė Anglijoj,dėl kylančių degalų kainų ir infliacijos viskas pinga..
tipo žmonės pinigų neturi,naujų nespausdina,algos ir pašalpos nedidinamos...dieve,kada pas mus bus protynga valdžia..
paverkšlenau nors čia..

kažkokia nesamonė,sesė sakė Anglijoj,dėl kylančių degalų kainų ir infliacijos viskas pinga..

QUOTE(kristiorlov @ 2008 07 13, 19:53)
vien žo..taupymas nesigauna niekaip
panelę išleidom į Austriją,už kelionę nedaug,bet jau buvom sumokėję užtad važiavimui-visokios smulkmenos ir valiuta 1300lt,o dar pravalgėm per 10d. 800lt
o kainos tik kyla tik kyla..nuėjus pardę sylpna daros..kiek viens ar kitas produktas pabrango
tipo žmonės pinigų neturi,naujų nespausdina,algos ir pašalpos nedidinamos...dieve,kada pas mus bus protynga valdžia..
paverkšlenau nors čia.. 

Na pas mus pasakų šalis kažkokia

Aš nusprendžiau dažniau apsipirkinėti turgelį, ir ko gero savaitinius apsipirkimus su šeima daryti vieną kartą per dvi savaites o kitą sav eiti vienai, nes kai nueinam su MB, tai daug išleidžiam

O as nusprendiau saukles energija maitintis... Sake kai kam padeda..... Gal sutaupysiu, nes valgyti daros nesveika..... Nuo badavimo stogas vaziuoja nuo pacio ryto...
QUOTE(Irma77 @ 2008 07 14, 11:08)
O as nusprendiau saukles energija maitintis... Sake kai kam padeda..... Gal sutaupysiu, nes valgyti daros nesveika..... Nuo badavimo stogas vaziuoja nuo pacio ryto...
Saulė irgi nesveika.
Aš pusdienį pataupysiu-ištraukė 8-niukę, tai nevalgau.

QUOTE(aige @ 2008 07 14, 11:53)
kas per 8-niuke?