Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras dirba...

QUOTE(Silvute @ 2008 06 10, 15:49)
O kas cia tokio baisaus - nereikia taip susireiksminti ir savo egoizmo taip ispusti.

Jums nereikia, jūs praeikit pro šalį. Man reikia, savęs pažinimas yra įdomiausias dalykas gyvenime.

QUOTE(Silvute @ 2008 06 10, 15:49)
ne nenoreciau. Noriu, kad mano vaikams butu svarbus abu tevai.

Kad jūs nenorėtumet ir taip buvo aišku.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 06 10, 16:05)
Mano draugė labai didžiuojas,kad jos vaikas tik prie jos nori būti,amžinai šliaužia iš paskos verkšlendamas.Aš tai nematau kuo čia didžiuotis,toks vaikas turės problemų ir darželį ir mokykloj ir gyvenime bus sunku.

na matai, o kazkas labai didziuojasi ir savo verte pajaucia tik tada, kai kiti parodo, kad jie visatos ventras, kad juos myli labiau. Kai truksta teigiamo saves vertinimo yra ji labai svarbu gauti is aplinkos, net ir tokiais budais
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 06 10, 16:08)
Man reikia, savęs pažinimas yra įdomiausias dalykas gyvenime.

atmetus susireiskinima ir egoizma, save galima pazinti daug tiksliau - ne tik per iskreipta super ego prizme, nes norint pazinti save reikia matyti, suprasti ir sugebeti vertinti save kaip visumos dali, o ne kaip visatos centra
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2008 06 10, 21:01)
atmetus susireiskinima ir egoizma, save galima pazinti daug tiksliau  - ne tik per iskreipta super ego  prizme, nes norint pazinti save reikia matyti, suprasti ir sugebeti vertinti save kaip visumos dali, o ne kaip visatos centra

drinks_cheers.gif thumbup.gif 100proc sutinku
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 06 10, 14:31)
Be to, reikėtų skirti "namų šeimininkę" ir "mamą". Neabejotina, pirmoj vietoj turi būti mama. Apie tai ir buvo mano ilgasis postas.
Papildyta:
Na manot, ir taip jaučiates svarbiausia biggrin.gif Bet vis tiek visada vienas būna daugiau, kitas mažiau.

arba kartais vienas, kartais kitas mirksiukas.gif

atsiprašau - įsiterpiau ax.gif . šiaip dar ne viską perskaičiau, nuo ko čia viskas prasidėjo, bet nemanau, kad tėvai turi konkuruoti, kuris yra svarbesnis. tai paskui persiduoda ir vaikui. ir jokiu būdu negalima piktybiškai elgtis savo šeimos narių atžvilgiu. manau, kad reikia būti dėmesingiems vienas kitam, mylėti, užjausti ... na ir taip toliau biggrin.gif . nu, čia jau ir prirašiau, kaip iš knygos lotuliukas.gif doh.gif . na, vienu žodžiu, viską ir taip supratot, čia visi tą patį galvojat mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edelveis @ 2008 06 10, 23:56)
arba kartais vienas, kartais kitas mirksiukas.gif

atsiprašau - įsiterpiau ax.gif .  ir jokiu būdu negalima piktybiškai elgtis savo šeimos narių atžvilgiu. manau, kad reikia būti dėmesingiems vienas kitam, mylėti, užjausti ... na ir taip toliau biggrin.gif . nu, čia jau ir prirašiau, kaip iš knygos lotuliukas.gif  doh.gif . na, vienu žodžiu, viską ir taip supratot, čia visi tą patį galvojat mirksiukas.gif  smile.gif

\' piktybiskas, demesingas, myleti, uzjausti...\' Cia parasei ne kaip is knygos, o kaip dishovo zurnalo namu seimininkem.
Atsakyti
Kai tėvai konkuruoja dėl vaiko meilės,tai vaikas greitai tai perpranta ir ima tuo manipuliuoti.Mano manymu šeimoje turi būti vienybė,o ne konkurencija kas šaunesnis tėvelis ar mamytė,broliukas ar sesytė.Viskas kas vyksta šeimoje turės įtakos tolesniame vaiko gyvenime ir jo charakteryja.Aš auginu sūnų ir stengiuos,kad jis žinotų,kad mamytė jį pagimdė ir daugiausia laiko su juo praleidžia,bet tėvelis lygiai toks pat svarbus,nes jam visko reik mokintis daryt ne ką mamytė daro oką tėvelis,kad būtų vyras vyriškas o ne po mamytės sijonu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne, bet kai kurie pasakymai mane prajuokino. Iš kur jūs ištraukėt tą konkurenciją? Pačios ištraukėt ir mosikuojat ją dabar kaip vėliava. Parašiau nepatogų dalyką, visoms nepatiko. Paskaitykit dedulę Froidą, sužinosit dar daugiau nepatogių ir neskanių dalykų.
Papildyta:
QUOTE(Edelveis @ 2008 06 10, 23:56)
čia jau ir prirašiau, kaip iš knygos lotuliukas.gif  doh.gif . na, vienu žodžiu, viską ir taip supratot, čia visi tą patį galvojat mirksiukas.gif  smile.gif

Tai matyt skirtingas knygas skaitom.
Visi galvoja? Kas tie visi? Nebučiau tokia tikra.
Papildyta:
QUOTE(Silvute @ 2008 06 10, 20:01)

Oi, kaip visi mėgsta postringauti apie kito egoizmą lotuliukas.gif pasižiūrėkit į save, pamatysit daug įdomių (ii ne visai malonių dalykų). Aš su savo egoizmu susigyvenau ir kažką savyje keisti tikrai nesiruošiu.
Dar vienas klausimas: jūs čia visos ne egoistės? Ne? Ne kiek?
Atsakyti
Man tai jau pananašėja,kad diskusija išsirituliavo kita tema ir tolsta nuo šios temos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 06 11, 13:10)
Man tai jau pananašėja,kad diskusija išsirituliavo kita tema ir tolsta nuo šios temos 4u.gif

Kol kas dar nelabai... Matote, kalbant apie tai, kuris darbas atrodo sunkesnis - vaiko auginimas ar pinigų uždirbimas, reikia įvertinti ir tai, kuris darbas labiau patinka.
Atsakyti
Aš dirbau labai mylimą darbą.Norėjau vaikų ir visai nesijaučiu nuskriausta,kad gal dabar daugiau pareigų tenka.Tik darbe mano darbą laikė darbu ir įvertindavo pinigais kuriuos leidau taip kaip norėjau.DAbar algos nieks nemoka ir net darbu neskaito ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 06 11, 13:38)
DAbar algos nieks nemoka ir net darbu neskaito ax.gif

Ar tai yra blogai? Juk jūs pati pasirinkote nedirbti mėgiamo darbo, o auginti vaiką. Kas pasikeitė?
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 06 11, 13:38)
Aš dirbau labai mylimą darbą.Norėjau vaikų ir visai nesijaučiu nuskriausta,kad gal dabar daugiau pareigų tenka.Tik darbe mano darbą laikė darbu ir įvertindavo pinigais kuriuos leidau taip kaip norėjau.DAbar algos nieks nemoka ir net darbu neskaito ax.gif

Jeigu jūsų tai netenkina, ar bandot ieškoti išeičių? Dėl visko galima susitarti. Ir dėl "algos" taip pat.
Atsakyti