QUOTE(Medinis @ 2008 06 11, 13:20)
Matote, kalbant apie tai, kuris darbas atrodo sunkesnis - vaiko auginimas ar pinigų uždirbimas, reikia įvertinti ir tai, kuris darbas labiau patinka.
Jei moteris jaučiasi , kad vaiko auginimo neįvertina vyras, o galvojimas apie tai nusvers vaiko auginimo privalumus, tai vertinant darbo sunkumą atsakymas pakryps vaikų auginimui...
Man patinka auginti vaikus, mano vyrui - taip pat (į tai įeina žaidimai, maudynės, sportas ir mankšta, kiek tai vaiko amžius leidžia, važinėjimas dviračiu, skaitymas, migdymas), tik jis uždirba pinigus dabar. Aš prisidedu tiek, kiek tai leidžia mano žinios bei šiuolaikinės technologijos ir kur nereikalingas balsas bei parašas.
Apie vaikų meilę tėvams - vyresnysis vaikas labiau myli tėtį, nereikia nė spėlioti. Mažojo charakteris kitoks, tai su meile gali ir kitaip būti.
dėl poreikių - jie bent man tikrai sumažėjo, nes tai buvo susiję su darbu, kiti labiau malonumo dalykai, kurie iš tikrųjų nėra poreikiai, dar kitų nebereikia dėl to, jog didžiąją laiko dalį praleidžiu su vaikais.
Įvertinimas paskatina, kaip darbe sėkmingas sandoris ar malonus klientas gerai nuteikia.
Dėl sporto - Astor, jei turi galimybių, pabandyk ką nors lauke sportuot, galima bėgiot, jei stadionas netoli (vaikas su vežimėliu, yra regėjimo lauke), lauko tenisas. Paaugs kiek vaikutis, galima bus su juos visokius pratimus daryt, jis mėgdžios, bent man tai smagu tokios mankštos - "važiavimas dviračiu", atsilenkimai, pritūpimai...