Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras dirba...

QUOTE(Irongė @ 2008 07 23, 15:30)
nieko čia 'sunkaus' ar 'alinančio', lygiai taip pat kaip ir dirbti įmonėje. nesuprantu, kai žmonės dirbantys iškelia save aukščiau , nes jie 'dirba', o va mamos prižiūrėdamos vaikus namie 'ilsisi'.

Rašydama šį postą tokio noro neturėjau, aš ir pati šiuo metu esu vaiko priežiūros atostogose mirksiukas.gif .
Atsakyti
tai apibendrinant, taip iseina kad viskas priklauso nuo tarpusavio santykiu, poziurio i gyvenima, ir charakteriu bei nuomones. kam atostogos, o kam darbas auginti vaikus. ax.gif
Atsakyti
man atrodo,kad visos pavargstam,tik vienos tai pripažįsta,o kitos ne.Atseit-kokia aš super moteris-super mama,dirbu dirbu ir jaučiuos kaip atostogose,lyg pajūrį gulėčiau lotuliukas.gif neisižeiskit,bet kaikurie posmai juokingi
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 08 01, 01:31)
man atrodo,kad visos pavargstam,tik vienos tai pripažįsta,o kitos ne.Atseit-kokia aš super moteris-super mama,dirbu dirbu ir jaučiuos kaip atostogose,lyg pajūrį gulėčiau lotuliukas.gif neisižeiskit,bet kaikurie posmai juokingi

Taip aš super moteris ir super mama ir tikrai niekada nepavargstu schmoll.gif niekada, niekada tikrai niekada schmoll.gif niekada
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2008 08 04, 21:07)
Taip aš super moteris ir super mama ir tikrai niekada nepavargstu  schmoll.gif  niekada, niekada tikrai niekada  schmoll.gif  niekada
biggrin.gif

juokas paeme lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif notworthy.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2008 08 04, 21:07)
Taip aš super moteris ir super mama ir tikrai niekada nepavargstu  schmoll.gif  niekada, niekada tikrai niekada  schmoll.gif  niekada
biggrin.gif

nereikia le-lia smile.gif aš irgi super visais atvejais įpač savo vaikui ir savo vyrui,bet pavargstu kaip ir visi normalūs žmonės.Nesiskundžiu,nes jai nori ką nors gero gyvenime pasiekti,tai tenka sunkiai dirbt.Nesakau,kad vaiką auginti yra sunkus darbas,bet namie būnant yra daug darbų,kuriuos turi kažkas padaryti,o tas kažkas tai tas kas būna namie.Nekalbu apie skalbinių sumetimą į skalbenkią ar indų į indaplovę,kas bute gyvena,tai gal ir nesupras,mes pvz.rekonstruojam,namą,kiemą,sodą,tai po dienos darbų dar važiuojam ten dirbti.O ir bute būnant,nelengva tvarkytis,nes mažius iš stalčių ir spintelių viską trauko ir verčia namus aukštyn kojom į virtuvę nelabai galiu įsileist,nes ten visko pridirba,o kambarį vienas nenori būt,tad darbus tenka taikyti prie jo ritmo,o dieną miega jis nedaug. ax.gif
Atsakyti
Oho g.gif vyrai dirba,bet ir moterys žiūriu labai dirba net forume nesirodo lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
jo db kai radu sia tema tylet negaliu lotuliukas.gif pareian vyras is darbo sako kas siandien nuveikiai paprasai pinigu sako reik uzsidirbti pasakai kad nespejua pasako tai ka tu kur veikiai daugiau sukis ir pan nu noruis tada man ji uzmusti
tai jam atkertu tu per diena su jai pabuk man valgyt pagamink kambarius per diena 10 jart tvarkyk pamaitink uzmigtdyk pazaisk dar kokiu agurksu uzvakuok kaip tu spesi ir kaip busi nieko neveikes tongue.gif tongue.gif tongue.gif tik jis vargsas pavarges tik jis sunkiai dirba ir galvoja kad gai man aiskint ka su kuo kur ir kaip daryt NU JAU NE tongue.gif tongue.gif as gera bet iki tam tikro lygio mirksiukas.gif
Atsakyti
Sutinku su vienos mamytės pasakymu, kad vaikus auginti - malonumas.. Sava našta, savi vargai ir rūpesčiai, bet kitavertus ir džiaugsmas beribis thumbup.gif Vienok, pavargstu dabar daugiau nei eidama į darbą, nors iš darbo kartais vos kojas parvilkdavau.. rolleyes.gif
Atsakyti
aš galiu pasakyti, ar dirbdavau darbe (ir dar dviejuose), ar su vaiku dabar namie sėdžiu, net nežinau kas būdavo sunkiau ar lengviau yra g.gif Tiesiog visokių dienų yra, ar dirbant kontoroje, ar namie ax.gif O namie tai tikrai tenka daug sutvarkyti, pafaryti valgyti, žiurėk tik išplovei grindis, ir vėl kas nors ant grindų išpilta, o dar ir vakare važiuojame į namą darbuotis, tai tenka ne tik vyrui padėti, bet ir mažylę ganyti ir stebėti, kad ko neįsidėtų į burną doh.gif Žodžiu terminą "atostogas" norėčiau pakeisti lotuliukas.gif lotuliukas.gif O dėl malonumo, tai visos mylime savo vaikučius ir jei ne vaikučio juokas, šypsena, būtų sunku cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2008 08 10, 22:26)
aš galiu pasakyti, ar dirbdavau darbe (ir dar dviejuose), ar su vaiku dabar namie sėdžiu, net nežinau kas būdavo sunkiau ar lengviau yra  g.gif  Tiesiog visokių dienų yra, ar dirbant kontoroje, ar namie  ax.gif O namie tai tikrai tenka daug sutvarkyti, pafaryti valgyti, žiurėk tik išplovei grindis, ir vėl kas nors ant grindų išpilta, o dar ir vakare važiuojame į namą darbuotis, tai tenka ne tik vyrui padėti, bet ir mažylę ganyti ir stebėti, kad ko neįsidėtų į burną  doh.gif  Žodžiu terminą "atostogas" norėčiau pakeisti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O dėl malonumo, tai visos mylime savo vaikučius ir jei ne vaikučio juokas, šypsena, būtų sunku  cool.gif

drinks_cheers.gif mano situacija panaši i jūsų.
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2008 07 23, 13:30)
Einantys į darbą žmonės vieną mėn. metuose, turi tokią pat dienotvarkę kaip ir  mamos auginančios vaikus namie ištisus metus. Dirbantys žmonės tai vadina atostogomis  tongue.gif
Na gal kiek perlenkiau tokiu pasakymu, bet lieku prie nuomnės, kad auginti vaiką namie malonumas. O buities darbus, reikia nudirbti nesvarbu ar tu eini į darbą, ar ne  4u.gif .

Tik keista, kad labai greitai skubate gristi i darba g.gif Kodelgi nepabunat su savo vaikais iki jiems sukaks 3 metai, jei jau tokios atostogos?

O gristant prie temos, vaiko auginimas vargina, nes tai tampa rutina, kiekviena prisigalvoja kaip pasiivairinti kasdienybe, bet lieka vistiek rutina. Stai ramune78 - turi begales laisvo laiko, net neisivaizduoju ka ji veikia, kad jo tiek laisvo. net surasius kasdieninius namu ruosos darbus to laiko pritrukstama: lyginti, skalbti, gaminti maista (ne tik vaikui, bet ir sau ir vyrui), plauti grindis, valyti dulkes ir t.t. O dar gi butinai turiu su vaiku pazaisti, pasikalbeti ir t.t. (kai paprastai vaikai to nori 24 val. per para) Man geriausiu atveju laisvas laikas buvo tol kol miega pietu. (o miegojo tik iki 1.5 metuku) su vaiku buvau namie iki 3 metu, jokiu aukliu ir pan. auginimas vaiko yra nuostabu, bet teigti, kad nuo to nepavargstama yra apsimetinejimas. Rutina uzsuka, kad ir kaip mes visos mylim savo vaikus 4u.gif ir noriu antro neziurint visko, ir tikrai galvoju buti iki 3 metu, nes tada labiausia reikalinga mama. Ir zinau, kad bus sunku, bet pabuti su vaikais iki metuku ir sakyti esu tobula mama g.gif , o ant kitu varyti g.gif Visos mes tobulos, tik nemeluojam.
Atsakyti