QUOTE(ramune78 @ 2008 08 22, 15:32)
Tokios situacijos neįsivaizduoju nes;
1.Turiu savų pinigų
2. Man taip vyras nesako
Dėl antro punkto galiu pasakyti tiek, kad finansiniai klausimai buvo aptarti susituokus.
Jei jums taip sako, sakyčiau, kažkas negerai su tarpusavio santykiais.
Manau, tokia situacija, kaip vaikų auginimas namie, yra laikina. Neįsivaizduoju, kaip taip gali sakyti vyras žmonai, kuri prižiūri namie bendrus mažus vaikus. Bet tai jau kita tema.
Ne man taip nesako,gal buvo kažkada leptelėjas,nes užsimaniau brangaus daikto,bet tai buvo išsiaiškinta.Niekaip nesuprantu kaip darbas gali būt ne darbu vadinamas,aš daiktus vadinu tikrais vardais.Man ir grindis plaut yra darbas,ir valgyt daryt yra darbas ir vaiko ugdymas ir auklėjimas didelės atsakomybės darbas ir daug svarbesnis,nei kokioj kontoroj sėdėt.Nesuprantu ką moterys bando iroditi sakydamos,kad darbas yra darbas tada kai dirbi ne namie,o namie tai poilsis.Nejuokinkit,jai jūs save,savo pastangas,savo nudirbtus darbus tik taip vertinat,tai jau jūsų reikalas.
Jums gal genuose įaugę,kad puodai,šluotos ir skalbiniai,tai nuo moters neatsiejami dalykai.Jai turėčiau tarnaitę kuri rūpinasi namais,o man beliktų tik vaiku pasirūpint,tai tikrai galėčiau sakyt,kad vaiko auginimas yra atostogos.
Papildyta:
QUOTE(ramune78 @ 2008 08 22, 15:32)
Ne kita,o ši tema ir yra apie tai,kad vyras dirba,o žmona namie ilsisi