Ramu šiandien forumuose.
liūdim visi,nes ispanai mus nesažiningai aplošė
visur korupcija

QUOTE(astor @ 2008 08 22, 16:10)
Niekaip nesuprantu kaip darbas gali būt ne darbu vadinamas,aš daiktus vadinu tikrais vardais.Man ir grindis plaut yra darbas,ir valgyt daryt yra darbas ir vaiko ugdymas ir auklėjimas didelės atsakomybės darbas ir daug svarbesnis,nei kokioj kontoroj sėdėt.Nesuprantu ką moterys bando iroditi sakydamos,kad darbas yra darbas tada kai dirbi ne namie,o namie tai poilsis.Nejuokinkit,jai jūs save,savo pastangas,savo nudirbtus darbus tik taip vertinat,tai jau jūsų reikalas.
Jums gal genuose įaugę,kad puodai,šluotos ir skalbiniai,tai nuo moters neatsiejami dalykai.
Jums gal genuose įaugę,kad puodai,šluotos ir skalbiniai,tai nuo moters neatsiejami dalykai.
Taip, vaikų auginimas yra atsakinga pareiga, beje ir nelengva. Bet tai yra gyvenimas. Mano supratimu, jūs patį gyvenimą vadinat darbu: šeimos kūrimą, tarpusavio santykių plėtojimą, vaikų auginimą (tam tikra prasme jūs teisi, nes visa tai reikalauja daug pastangų.) Bet pastangų ir noro reikia visur, o ne viską galėčiau pavadindi darbu. Pvz. paskaityti pasaką, pažaisti, nuprausti ir t.t. Kaip suprantu, dėl skirtingos "darbo" sąvokos suvokimo, mūsų nuomonės nesutaps ir tolimesnės diskusijos tampa beprasmiškos, todėl diskusiją baigiu. Sėkmės auginant vaikučius

Beje jūsų labai lakios interpretacijos, prirašot to, ko aš neminėjau. Buities darbai ne poilsis, bet juos reikia nudirbti, kad jaustumeisi komfortiškai. Tai ne tik mano, bet ir vyro pareiga.
P.S Iki dviejų metų gavau ne atlyginimą, o motinystės pašalpą. Nes, ačiū valstybei, tokia yra šeimos politika

QUOTE(ramune78 @ 2008 08 24, 15:50)
Taip, vaikų auginimas yra atsakinga pareiga, beje ir nelengva. Bet tai yra gyvenimas. Mano supratimu, jūs patį gyvenimą vadinat darbu: šeimos kūrimą, tarpusavio santykių plėtojimą, vaikų auginimą (tam tikra prasme jūs teisi, nes visa tai reikalauja daug pastangų.) Bet pastangų ir noro reikia visur, o ne viską galėčiau pavadindi darbu. Pvz. paskaityti pasaką, pažaisti, nuprausti ir t.t. Kaip suprantu, dėl skirtingos "darbo" sąvokos suvokimo, mūsų nuomonės nesutaps ir tolimesnės diskusijos tampa beprasmiškos, todėl diskusiją baigiu. Sėkmės auginant vaikučius
.
Beje jūsų labai lakios interpretacijos, prirašot to, ko aš neminėjau. Buities darbai ne poilsis, bet juos reikia nudirbti, kad jaustumeisi komfortiškai. Tai ne tik mano, bet ir vyro pareiga.
P.S Iki dviejų metų gavau ne atlyginimą, o motinystės pašalpą. Nes, ačiū valstybei, tokia yra šeimos politika
.

O aš ir nekalbu apie motinystę kaip apie darba,bet kaip apie gyvenimo laikotarpį,kada reik būt namie ir negali moteris dirbt kito darbo,nes vaikutį reik augint,tai tenka dirbi namie ir man vyras grįžes tikrai nepadeda,nes jo darbas šeimą išlaikyt o mano darbas namais rūpintis.Viską galima vadint gyvenimu,nes gyvenimas ir susideda iš daugybės dalykų.
Jai pastebėjot mano ankstesnius postus,tai aš visai nesiskundžiu ir džiaugiuosi šiuo laikotarpiu,bet dirbdama namuose nemažiau pavargstu,nei tos kur dirba darbovietėse.
QUOTE(astor @ 2008 08 22, 19:10)
Ramu šiandien forumuose.
liūdim visi,nes ispanai mus nesažiningai aplošė
visur korupcija 

saziningai aplose. tikrai LT krepsininkai nera stipresni uz ispanus.
QUOTE(astor @ 2008 08 25, 00:53)
O aš ir nekalbu apie motinystę kaip apie darba,bet kaip apie gyvenimo laikotarpį,kada reik būt namie ir negali moteris dirbt kito darbo,nes vaikutį reik augint,tai tenka dirbi namie ir man vyras grįžes tikrai nepadeda,nes jo darbas šeimą išlaikyt o mano darbas namais rūpintis.Viską galima vadint gyvenimu,nes gyvenimas ir susideda iš daugybės dalykų.
Jai pastebėjot mano ankstesnius postus,tai aš visai nesiskundžiu ir džiaugiuosi šiuo laikotarpiu,bet dirbdama namuose nemažiau pavargstu,nei tos kur dirba darbovietėse.
nuo 8 iki 17 val. abu dirbat, o po 17 val. irgi abu dirbat.
QUOTE(katuksss @ 2008 06 03, 10:20)
jo vyrai nesupranta. juokinga kai grizes vyras griuna ilsetis prie teliko ir dar zmonai pasako atnesk kavos juk vistiek visa diena namie gulejai, o ko to nepadarei, kodel tik ta tepagaminai juk tiek laiko turejai visa diena 

QUOTE(eglieska @ 2008 08 25, 14:52)

jeigu rupiniesi namais, vadinasi is jo gauni pinigu. kas cia ne taip. o kodel jus verciates per galvas su tais valgiu gaminimais, namu tvarkymais ir drabuziu skalbimais, lyginimais? isties jeigu pamatyciau kad vyras tai specialiai tuom naudojasi, nieko jam nedaryciau.
as niekaip negaleciau, o be to ir nemokeciau buti nuolankia zmona.
QUOTE(laureta @ 2008 08 25, 03:21)
Taip abu ,bet nelaukiu kol grįš vyras ir padės man namais pasirūpint,kai grįžta jau būnu viską padarius,nes tai šiuo metu yra mano darbas ir poilsiu to tikrai nepavadinčiau.
Papildyta:
QUOTE(eglieska @ 2008 08 25, 14:52)

Ką jūs norit iš vyrų,jai pažiūrėkit ką kaikurios moterys šneka,kad tai atostogos,poilsis,kad tai nedarbas,darbas tik už pinigus ir t.t.Tai va tokios didvirės,nevertinančios moters būties ir namų priežiūros kaip darbo taip ir sūnus išauklėja.Kaip ir mano anyta,kai kalba apie mane,tai reiškias aš atostogauju,tik neman pavargt,ne gyvenimas,o rojus,o kai save prisimena mano padėtį tai jau labai sunku buvo,labai vargo ir t.t.Tai taip ir galvoju,kad kiekvienas žiūri iš savo varpinės.
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 08 25, 17:52)
jeigu rupiniesi namais, vadinasi is jo gauni pinigu. kas cia ne taip. o kodel jus verciates per galvas su tais valgiu gaminimais, namu tvarkymais ir drabuziu skalbimais, lyginimais? isties jeigu pamatyciau kad vyras tai specialiai tuom naudojasi, nieko jam nedaryciau.

Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 08 25, 03:21)
Teisėjai buvo nesažiningi,kaip ir prieš penkerius metus
QUOTE(astor @ 2008 08 26, 10:35)
Taip abu ,bet nelaukiu kol grįš vyras ir padės man namais pasirūpint,kai grįžta jau būnu viską padarius,nes tai šiuo metu yra mano darbas ir poilsiu to tikrai nepavadinčiau.
[b]Papildyta:
Ką jūs norit iš vyrų,jai pažiūrėkit ką kaikurios moterys šneka,kad tai atostogos,poilsis,kad tai nedarbas,darbas tik už pinigus ir t.t.Tai va tokios didvirės,nevertinančios moters būties ir namų priežiūros kaip darbo taip ir sūnus išauklėja.Kaip ir mano anyta,kai kalba apie mane,tai reiškias aš atostogauju,tik neman pavargt,ne gyvenimas,o rojus,o kai save prisimena mano padėtį tai jau labai sunku buvo,labai vargo ir t.t.Tai taip ir galvoju,kad kiekvienas žiūri iš savo varpinės.
Papildyta:
O ne taip tai aplinkinių požiūris,kad namų šeimininkė,tai atostogauja
[/B][b]Papildyta:
Papildyta:

kad per galva verciates ir viska darote mato sunus, jis isaugs i vyrus, ieskosis tokios pat zmonos, kuri versis per galva kad tik itikti vyrui.
QUOTE(laureta @ 2008 08 26, 13:48)
[b][/B]
kad per galva verciates ir viska darote mato sunus, jis isaugs i vyrus, ieskosis tokios pat zmonos, kuri versis per galva kad tik itikti vyrui.
Aš nesiverčiu per galva,nesu tipinė namų šeimininkė,aš suderinu buvimą mama,žmona ir moterim.Skiriu laiko ir šeimai ir vyrui ir savęs nepamirštu.Surandu laiko ir sau ir plaukai visada sutvarkyti ir nagai nulakuoti ir grožio salone kas mėnesį apsilankau,stengiuos visada gražiai atrodyt.Nestoviu prie keptuvės kotletų su riebaluotais plaukais ir nežvilgčioju į laikrodį kaip čia viską suspėjus.Jai nespėju kažko padaryt padarau kitą dieną,jai nespėju vakarienės paruošt,vyras pats pasiruošia ir iš to tragedijos nedaro.Aš nesu,nei vergė,nei tarnaitė,esu moteris dirbanti namie.
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2008 08 26, 13:48)
[b][/B]
O sūnus užaugs matydamas,kad savo žmoną reik mylėt,kad jos laisvalaikis,grožio puoselėjimas ir poilsis yra šventas dalykas ir tai vyras turi gerbt.Tėvelis grįžes iš darbo neguli bambos išvertes,nes atsiranda ir vyriškų darbų,o ir indus pavalges išsiplauna ir savo drabužių spintas susitvarko ir baltinius išsilygina

Astor, saunu.
QUOTE(astor @ 2008 08 26, 09:35)
[
[
Kaip suprantu buvo taikyta ir man. Tai atsakysiu, kad jūs nemokate skaityti arba turit problemų su suvokimu. Aš pakartosiu: buities darbai yra tiek mano, tiek vyro pareiga..