Įkraunama...
Įkraunama...

Ichtiandras

Neįsivaizduoju,kaip gali kam nors šaut į galvą pavadinti vaiką tokiu vardu ... Vaiko gaila.
Atsakyti
skonio reikalas.as ipratau prie savojo ichtijandro lotuliukas.gif tai gerai yra...nors savo sunaus tikrai taip nevadinciau....
kai kam gal grazu...juk cia tikrai skonio reikalas...kitos juk sunus ir Maurais vadina... mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai pažįstamai fantazijos netrūksta, tik ją galėtų panaudoti kur kitur, negu rinkdama vargšui vaikui vardą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 26 spalio 2008 - 20:12
nezinociau kur detis su tokiu "nuostabiu" vardu doh.gif nesuprantu ka galvoja tevai vaikus taip vadindami... schmoll.gif
Atsakyti
Gal berniukui toks vardas ir nelabai tiktu , bet aš pažįstu Ichtiandrą - Draugai ja švelniai vadina Ichtute ir tai skamba gražiai , Tikrai geriau negu kokia Teklė - lietuviškai tai skamba kaip sutrė - nepykit kas taip yra pavadine savo dukrytę bet toks vardas tikrai negražus , nemanau ,kad ta mergaitė užaugus ir supratus savo vardo reikšme bus laiminga 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
čia personažo vardas lotuliukas.gif
sukurtas jaunuoliui - amfibijai, kuris galėjo gyventi vandenyje.
ichthys - iš graikų kalbos - "žuvis"

Atsakyti
As pazystu viena Ichtiandra tongue.gif jis mano buves sokiu vadovas thumbup.gif liux zmogus. 4u.gif
kai pirma kart isgirdau ta varda tj keistas pasirode g.gif bet db taj visai normalus. o vadinam mes ji Ichciu tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
Turejau klasioka tokiu vardu, mes ji Iksu vadindavom lotuliukas.gif . Visi priprate buvom , vardas kaip vardas buvo . Atsimenu klaseje tada buvo ir penki berniukai vardu Darius , visi turejo pravardes lotuliukas.gif .
Atsakyti
mano kaimynas buvo Ichtiandras, visi Ichte vadino biggrin.gif
Atsakyti
šiandien paštininkas per klaidą mums įmetė kitam žmogui skirtą pranešimą dėl siuntinio. tai siuntinys ...-ienei Ichtiandrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 11 06, 20:08)
šiandien paštininkas per klaidą mums įmetė kitam žmogui skirtą pranešimą dėl siuntinio. tai siuntinys ...-ienei Ichtiandrai doh.gif

lotuliukas.gif nu cia geras thumbup.gif
Atsakyti
pasikartosiu-tai skonio reikalas...vaikai nekalti del vardu kuriuos jiems ideda ju tevai...gal tevams grazu rolleyes.gif ...
man pvz negrazu armandai ,lejos,mijos...as vaikystej suni turejau leja vardu buvo,tai dabar kai isgirstu,kad vaika taip vadina doh.gif doh.gif doh.gif
kvaila diskutuoti siuo klausimu-vienam patinka kitam nepatinka,del skonio nesigincijama tongue.gif
Atsakyti