Neįsivaizduoju,kaip gali kam nors šaut į galvą pavadinti vaiką tokiu vardu ... Vaiko gaila.
skonio reikalas.as ipratau prie savojo ichtijandro
tai gerai yra...nors savo sunaus tikrai taip nevadinciau....
kai kam gal grazu...juk cia tikrai skonio reikalas...kitos juk sunus ir Maurais vadina...

kai kam gal grazu...juk cia tikrai skonio reikalas...kitos juk sunus ir Maurais vadina...

nezinociau kur detis su tokiu "nuostabiu" vardu
nesuprantu ka galvoja tevai vaikus taip vadindami...

Gal berniukui toks vardas ir nelabai tiktu , bet aš pažįstu Ichtiandrą - Draugai ja švelniai vadina Ichtute ir tai skamba gražiai , Tikrai geriau negu kokia Teklė - lietuviškai tai skamba kaip sutrė - nepykit kas taip yra pavadine savo dukrytę bet toks vardas tikrai negražus , nemanau ,kad ta mergaitė užaugus ir supratus savo vardo reikšme bus laiminga

čia personažo vardas
sukurtas jaunuoliui - amfibijai, kuris galėjo gyventi vandenyje.
ichthys - iš graikų kalbos - "žuvis"

sukurtas jaunuoliui - amfibijai, kuris galėjo gyventi vandenyje.
ichthys - iš graikų kalbos - "žuvis"
As pazystu viena Ichtiandra
jis mano buves sokiu vadovas
liux zmogus.
kai pirma kart isgirdau ta varda tj keistas pasirode
bet db taj visai normalus. o vadinam mes ji Ichciu

kai pirma kart isgirdau ta varda tj keistas pasirode

Turejau klasioka tokiu vardu, mes ji Iksu vadindavom
. Visi priprate buvom , vardas kaip vardas buvo . Atsimenu klaseje tada buvo ir penki berniukai vardu Darius , visi turejo pravardes
.

šiandien paštininkas per klaidą mums įmetė kitam žmogui skirtą pranešimą dėl siuntinio. tai siuntinys ...-ienei Ichtiandrai

QUOTE(muminukas @ 2008 11 06, 20:08)
šiandien paštininkas per klaidą mums įmetė kitam žmogui skirtą pranešimą dėl siuntinio. tai siuntinys ...-ienei Ichtiandrai 

pasikartosiu-tai skonio reikalas...vaikai nekalti del vardu kuriuos jiems ideda ju tevai...gal tevams grazu
...
man pvz negrazu armandai ,lejos,mijos...as vaikystej suni turejau leja vardu buvo,tai dabar kai isgirstu,kad vaika taip vadina
kvaila diskutuoti siuo klausimu-vienam patinka kitam nepatinka,del skonio nesigincijama

man pvz negrazu armandai ,lejos,mijos...as vaikystej suni turejau leja vardu buvo,tai dabar kai isgirstu,kad vaika taip vadina

kvaila diskutuoti siuo klausimu-vienam patinka kitam nepatinka,del skonio nesigincijama