Įkraunama...
Įkraunama...

Ichtiandras

nu jo vardelis "superinis" fear.gif sia manmai gal nuo pakitusiu harmonu tokie vardai galvon lenda doh.gif
Atsakyti
Na man prieš akis iškyla tik "Žmogus amfibija", daugiau nieko. Kitokių asociacijų nematau. rolleyes.gif
Atsakyti
baisuussssssssssssssss verysad.gif
Atsakyti
na tada berniukui Ichtiandras, o mergaitei Amfibija lotuliukas.gif
Atsakyti
Turėjau klasioką Ichtiandrą..mes jį visalaik Ichte vadinom.
Atsakyti
sudetingas..bet manau priprantama.
Atsakyti
na buvo buvo tu Ichtiandru, ypac po vieno filmo..... man tai nelabai grazu toks "zuvinis" vardas
Atsakyti
laaabai jau sudėtingas, turbūt pats vaikas kols savo vardą ištartų tai tikrai užtruktų huh.gif
Atsakyti
gal ir pasikartosiu,bet juk ictiandras-zmogus/zuvis.ar jum atrodo kad vaikas dziaugsis kai ji mokykloj zuvium vadins?nors aisku,tai kiekvieno asmeninis reikalas,koki varda isrinkti savo mazyliui...
Atsakyti
labai jau sudetingas vardas. sunku ishtarti, sunku trumpinti. ish graiku verchiama ichtio+andro - zhuvies zhmogus . kiek zinau, vardas sugalvotas specialiai romanui, o paskui paplito ir kaip bendrinis. panashiai kaip ir su gitana - po filmo lietuvoje gitanu buvo pulkai, nors realiai gi gitana, tai ispanishkai - chigone. ne vardas, o tautybe:)
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2008 06 03, 19:45)
Ūi, ne, Ichtiandras - tai atgyvena. Knyga gi sena, filmas atgyveno, nebešustrai jau schmoll.gif  Kokiu Hariu Poteriu pavadintų, tai bent būtų aišku, apie ką kalba smile.gif Arba bent jau Betmenu ar Spaidermenu biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

siaip atsiprasau bet vardas ne koks... manau mamyte tureto galvoti is naujo ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Femme Fatale @ 2008 06 03, 19:30)
sveikos,viena pazistama nori ideti toki varda berniukui Ichtiandras...na man asmeniskai tai skamba baisiai doh.gif is serialu kazkoks,tai ka jus manote?
as tai galvoju kad is berniuko vaikai juoksis...nu tikrai... as tai galvoju kad is berniuko vaikai juoksis...nu tikrai...

drinks_cheers.gif vardas siaubingas...
Atsakyti