Įkraunama...
Įkraunama...

Ichtiandras

g.gif l.jau sunkus vardas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubyna: 20 rugpjūčio 2008 - 15:17
kai gulejom ligonineje buvo cigone viena ir jos sunaus vardas butent toks. kazkas klaikaus. niekas neisimena, visi juokiasi. o reiksme "zmogus zuvis" ar daro ji prasmingesniu g.gif
Atsakyti
Geriau Spiderman biggrin.gif
Atsakyti
na, as tokio nedeciau vaikui. jis man su tuo rusisku filnu asocijuojasi...
Atsakyti
Grazus cool.gif
Atsakyti
Toks nelietuviskas, retas vardas mirksiukas.gif
Atsakyti
asmeiniškai man gražus šitas vardas 4u.gif čia mamytė minėjo, kad jo reikšmė "žmogus žuvis" ,kažkam asocijuojasi su rusų filmu...bet nemanau, kad mūsų vaikai žinos kas tas Ichtiandras buvo ir kokia jo reikšmė... g.gif mano nuomone renkant vaikui vardą svarbiausia neperlenkt lazdos mirksiukas.gif juk gali taip būt,kad sužinojęs vaikas jo tikrąją reikšmę ji jam labai patiks ax.gif
Atsakyti
Man tai juokingas tas vardas. Pamenu, per Eurolygą žalgiriečiai buvo su žvynuotais šortais, tai kompanijos bernai juos Ichtiandrais vadino biggrin.gif
Atsakyti
man asmeniškai šis vardas neskamba kažkaip. nežinau kaip paaiškinti ta neskambėjimą, bet schmoll.gif
Atsakyti
Ichtiandras...normalus. Vaikysteje sis vardas vienu momentu man buvo pats pats graziausias, nes labai jau filmas apie Ichtiandra - zmogu amfibija patiko smile.gif Tiksliau pats Ichtiadras labai jau dailus pasirode. O po to dar grazesniu vardu tapo - Zofrejus doh.gif Cia prisiziurejus filmu apie Angelikos nuotykius - superinis vyras buvo tas Zofrejus hihihi.gif Ech ta vaikyste irnesakyk.gif
Atsakyti
Asmeniškai man, tas vardas kažkodėl iškart su naru asocijuojas... blink.gif
Atsakyti
Nesityciokit is vaiku, sudurnejot blondines visishkai?
Atsakyti