QUOTE(Katyte1977 @ 2005 05 13, 18:30)
man 27 metai. naudojau lengva krema lift defence - kosmetologe patariau karta i metus profilaktiskai ji panaudoti

nors rauksliu pati neturiu. beje, tas kremas skirtas misriai odai ir tinka ir paakiu zonai. tai karta i metus sunaudoju indeli
Sunku patikėt, kad kremas tinkantis mišriai odai tinka ir paakiams. Aš neseniai pabaigiau paakių kremą Sothys, labai patiko, tik neatmenu kaip vadinasi, tikrai labai veiksmingas (kainavo 110 lt), ar tik nebus tas pats, kurį Katytė minėjo (ne gelį). Bet jis skirtas brandžiai odai, 27 metai dar per anksti tokiu tepliot. Čia mano nuomonė.
Ir dar. Užėjus į Sothys kosm. kabinetą Kaune, žiūriu drėkinančiai kaukei didelė nuolaida-atrodo 60 lt kainavo. Kadangi tokią pačią turėjau, galvoju nepamaišys pigiau ir kita. Apžiūriu vietoj, ogi data galiojimo pasibaigus prieš kelis mėnesius. Pasakiau pardavėjai, o ji sako, čia pagaminimo data. Aš juk turėjau savo, tai puikiai žinau, kad užrašyta iki kada galioja, o ne pagaminimo. Tai toks nemalonus prisiminimas ir dabar visuomet galvoju ir galvosiu, jog pasenusiais kremais klientėms daro visokias procedūras.
.