QUOTE(nerara @ 2008 09 08, 10:58)
Sveiki,
Ne žinau ar čia apie tą pačią Genutę kalbama, ji dirbo senamiestį, o dabar išsikėlė į aleksotą Veiverių g., penktadienį pas ją lankiausi (jau 3 kartas), tai daug ką tą patį pasakė ką ir ankstesnius kartus, bet daug ir naujo. Ėjau su vienu klausimu, tai gavau išsamų atsakymą - tiksliau sakant gerą patarimą kaip elgtis.
Man ji labai patinka, pamokė kaip su vyru elgtis ir kaip su vaikai
Sveikos merginos ir moterys,norėčiau pasidalinti savo asmenine patirtimi apie garseję Genutę kuri dabar "dirba" aleksote Veiverių g. Mano akimis ji yra tiesiog labai gera psichologė traukenti informaciją iš atėjusio žmogaus ir vėliau savais žodžiais pateikenti tai kaip kažką ižiūrejusi žmogaus biolaukuose,mano nuomone tai visiška nesamonė. Pvz: ji pasakė, kad esu visiškai sveika jauna moteris,nors sergu psoriaze kuri yra visoje galvos plaukuotoje dalyje,bei nemažai židinių ant kūno (aišku šią liga aš puikiai maskuoju,nes kitaip į žmonis išeiti negalėčiau),nematė ir kairės rankos paralyžiaus,pasakojo apie darbą kuris jos manymu man netinka, nors aš po patirtos avarijos nebegalėjau dirbti, šiuo metu po truputį bandau pasveikti,žiūrint jos akimis buvau pats sveikiausias žmogus pasaulyje.Apie asmeninį gyvenimą visai nusikalbėjo,sakė kad metų laikotarpį pagaliau ištekėsiu (nors esu istekėjusi ir skirtis su vyru tikrai nesiruošiu), pagal ją esu vienisa ir laukenti princo, nes nenorinti kartoti tėvų klaidų (pasak jos jie išsiskyre,nors jie laimingai gyvena santuokoje 35 m.),susilauksiu dviejų vaikų,gimdymai praeis labai lengvai taigi turėčiau to nebijoti (tačiau ji nepamatė,kad aš jau turiu sūnų jam 9 m. kurį be galo sunkiai gimdžiau).O kai ją išklausius pradėjau jei sakyti savo gyvenimo faktus ji tai pavertė tikra komedija - pasak jos ligas aš pati prisigalvoju, kad apsimetineju,nes noriu sukelti kitų gailestį ir išvis yra žmonių už mane labiau sergančių,tevai mano nors ir susituoke,bet labai nelaimingi(nors jie yra tikrai vienas kitą mylintys žmonės)vyras manes nemyli todėl ji ir nemato jo šalia manes,o del vaiko buvo pats didžiausias kurjozas - pasakius,kad turėsiu tik du normalius vaikusi,ji pareiškė jog mano jau turimas vaikas yra ne mano jis yra visuomenės vaikas,vaikas karalius, o netgi gal ir antras Hitleris.Taigi mielosios pasiklausius tokių nesamonių išėjau supykusi ant saves,kad išvis ten ėjau. Beje ji nepasipigina nesvarbu ar valandą pas ją užtruksi ar 20min. kaina ta pati 60Lt.