Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

džiaugiuosi už jumis kristyte
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 09 10, 15:31)
gal galetute man i AZ jos kontaktus perduoti?
neseniai patyre musu seima baisia netekti... noriu paziuret kaip cia mums seksis toliau... tiksliau kabinuosi bet kokio siaudo... gal ji numes koki  verysad.gif

bigsmile.gif Idomu ar buvai Birstane ?
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2008 07 07, 01:33)
Gal kas gali papasakoti apie bureja Zinaida? kaip ji buria - kortomis? Paparstomis, ar Taro. Ir dar man idomu, ar burejos, pvz, jei mato ka nors blogai, labai blogai- is karto pasako, ar kaip nors aptakiaii??? Gal ir visai noreciau, bet bijau... Kazkada pries 9 metus buvau, dar visia jaunute, pas bureja Lina, Gyveno ji Birzelio 23-iosos gatveje, mazdaug pries Ararato  restorana.  Idomu, ar ji tebeburia? nebeturiu jokiu kontaktu.Tai ka ji papasakojo, per ta laika praktiskai viskas pildesi. Gal ir banaliai skamba, bet tai tiesa. ax.gif

Ir aš pas ją buvau,kol dar nebuvau ištekėjus.Taip viskas išsipildė,kad žodžių trūksta.Suprasčiau jei jaunai merginai apie šeimą paburia,na juk dažniausiai išsipildo.Bet ji man tiek numatė,apie ką aš dar net nebuvau pamasčiusi.Su drauge išėjom,dar pajuokavom,tipo taip jau ir bus.O kai po kiek laiko pradėjo pildytis doh.gif ,gerai,kad į gerą pusę.Na va, sako ir netikėk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristyte @ 2008 09 30, 13:38)
Jau buvau ir labai labai aciu uz kontaktus, zlt  4u.gif  Buvom kartu su vyru del verslo ir darbo reikalu pagrinde, tai apie praeiti nupasakojo 100% tikslumu  thumbup.gif  Labai faina moteris, kazkodel isivaizdavau, kad ji turetu buti daug vyresne,doh.gif , o cia jauna grazi moteris  smile.gif  Dar ne viena bureja nepaliko mum tokio stipraus ispudzio, kaip Gerda, labai dziaugiuosi, kad nuejom, mintys praskaidrejo  rolleyes.gif , sviesesnis vaizdelis galvoje nusipiese  biggrin.gif , nes paskutiniu metu viskas labai nesiseke  verysad.gif  Tai tikiuosi, kad viskas issipildys, ka Gerda sake!  wink.gif

isipildys smile.gif sekmes gyvenime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgija @ 2008 10 04, 18:58)
....O kai po kiek laiko pradėjo pildytis doh.gif ,gerai,kad į gerą pusę.Na va, sako ir netikėk mirksiukas.gif

kaip suprantu buvo ispranasauta ir blogoji puse?
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.82 @ 2008 10 06, 19:14)
kaip suprantu buvo ispranasauta ir blogoji puse?

Ne,blogosios nebuvo.Na, sakykim kas kaip supranta,pvz.merginai pasakytų,kad liks senmerge mirksiukas.gif ,tai vienai tai gal būtų geroji pusė,o kitai blogoji.Man pasakė,kad išvažiuosiu į užsienį,tai ir išvažiavau,gerai,kad pasisekė viskas .O galėjo ir nepasisekt unsure.gif .Tai va ką norėjau tuo pasakyt 4u.gif Išpranašaut daug ką gali,o ar tai į gerąją pusę......
Atsakyti
QUOTE(Nostalgija @ 2008 10 06, 19:32)
Man pasakė,kad išvažiuosiu į užsienį,tai ir išvažiavau,gerai,kad pasisekė viskas .

taip ir pasake: isvaziuosi i uzsieni?
O gal buvo sakyta -kazkurio is tavo seimos laukia tolima kelione?

ka noriu pasakyt... jeigu jus eitumet pas burtininkus su diktofonais, o paskui persirasytumet i kompa ir paanalizuotumet... butumet nemaloniai nustebintos.
Atsakyti
QUOTE(Kristyte @ 2008 09 24, 01:41)
Nu dar ne  doh.gif , buvau uzsiregistravus, bet nepavyko nueit-tai teko atsaukti  unsure.gif . Bet sia savaite butinai turiu nueit  smile.gif  Butinai parasysiu savo atsiliepimus  mirksiukas.gif

Aciu,zlt, uz telefoniuka  4u.gif  mirksiukas.gif 

Gal gali ir man duoti Gerdos kontaktus labai norėčiau apsilankyti ir jei buvai papasakok kaip ji ar patiko?
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.82 @ 2008 10 07, 07:32)
taip ir pasake: isvaziuosi i uzsieni?
O gal buvo sakyta -kazkurio is tavo seimos laukia tolima kelione?

ka noriu pasakyt... jeigu jus eitumet pas burtininkus su diktofonais, o paskui persirasytumet i kompa ir paanalizuotumet... butumet nemaloniai nustebintos.

Būtent taip ir pasakė," išvažiuosi į užsienį,nežinau kur,ar į Ameriką,ar į Rusiją ir t.t."Tai kai apie tai aš net negalvojau schmoll.gif ,tai ir juokinga buvo.Dar sakiau : aš toliau Palangos nesu važiavus.O kas keisčiausia,kad nevaikštai ir negalvoji,ar tai ivyks,ar ne.Viską prisimeni jau, g.gif kai tai buna atsitikę.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.82 @ 2008 10 07, 06:32)

įdomu būtų sužinoti kodėl būtume nemaloniai nustebintos? gal gali apie tai plačiau
Atsakyti
QUOTE(zlt @ 2008 10 07, 17:31)
įdomu būtų sužinoti kodėl būtume nemaloniai nustebintos? gal gali apie tai plačiau

Aha ir man butu idomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zlt @ 2008 10 07, 16:31)

padaryk kaip sakiau ir suzinosi.
Atsakyti