As buvau pas Greta... Ir nieko blogo negaliu pasakyti, buvau labai nustebusi kai nuo pirmu sakiniu pradejo kalbeti apie tai kas siuo metu pas mane vyksta, gal tai tik sutapimas o gal ir nea.
! | Draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ). · rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu). · rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis. Visiems kitiems irgi primenu: 2. Nekreipkite dėmesio į provokotarius. Neerzinkite jų ir neatsakykite jiems tuo pačiu, net jei manote, kad jus įžeidė - dėmesio stoka savaime slopina audringą diskusiją. Pastebėję tokius dalykus prašau man pranešti asmeniškai į AŽ arba bendroje temoje "Greito reagavimo padalinys". ačiū, Moderatorė Getter |
QUOTE(*weita* @ 2008 10 13, 04:40)
sveikos ,4 valandas ieskojau geros patikimos burejos...taip suprantu kad gerda lyg ir geriausia ...tai dabar noriu paklausti ar ji gali pasakyt jei zmogus yra nuziuretas ,ar prakeiktas?ir as gali dar pasakyt tai palei nuotraukas ?jei taip tada leksiu pas ja!
Šiandien aš pas ją einu tai viską papasakosiu kaip sekėsi. Beje nuotraukas liepė atsinėšt tad manau su nuotraukom dirba.
QUOTE(*weita* @ 2008 10 13, 18:50)
ok lauksiu atsiliepimu ..
Gali paskyt pagal nuotrauką apie nužiūrėjimą. Man labai patiko pasakojo virš valandos.
Apie artimuosius pagal nuotraukas ir kortas metė. Manau verta apsilankyt
QUOTE(migle31 @ 2008 10 13, 18:29)
Gali paskyt pagal nuotrauką apie nužiūrėjimą. Man labai patiko pasakojo virš valandos.
aisku ,tada saunu pas ja ir eisu

Skaitau ir stebiuos, kodel taip visiems patinka Gerda... Man ji visai nepatiko
Isejus draugem sakiau, kad cia tikra sarlatane
Nepatiko, kad kalba kas bus po 10 metu
Man idomu dabartiniai ivykiai - apie juos paklausus trumpi lakoniski atsakymai. Vos ne i visus mano klausimus atsake taip - elkis taip, kaip sako tavo intuicija. O as norejau, kad man padetu pasirinkti ji. Pati puikiai zinau, kad turiu ypatingai stipria intuicija - viska nujauciu ir jokie ivykiai man nera staigmena - maziausia menknieki jauciu pries pora dienu. Labai daug informacijos gaunu per sapnus. Ir kuo toliau, tuo labiau sie sugebejimai man padeda. (kartais tuo net naudojuos - kadani esu stidente, susapnuoju, kada klaus mane, kada ne
kol kas dar neapsigavau niekad
).
Bet va kalbant apie burejas anksciau lb daznai lankiausi, o dabar isvis nebenoriu ten eiti... Gal leme nevyke apsilankymai pas Gerda, pas Leopolda. Leopolda visada isivaizdavau kaip profu profa, bet nuejus prasiziojau
Siaube, as tik nervinuos, ko jis taip laika tempia, as sakau, turiu daug klausimu, jis mazdaug oi, apie viska galima kalbet pora dienu... Nieko, ko norejau, nesuzinojau
Zodziu, stabdau apsilankymus pas burejas. Aisku ne visam
Bet nauju eksperimentu nebenoriu. Esu atradusi 3 superines burejas ir patarimo eisiu tik pas jas. Bet veliau.

Bet va kalbant apie burejas anksciau lb daznai lankiausi, o dabar isvis nebenoriu ten eiti... Gal leme nevyke apsilankymai pas Gerda, pas Leopolda. Leopolda visada isivaizdavau kaip profu profa, bet nuejus prasiziojau

cangoroo tam ir einam kad surastume kas padetu ,juk ne visi easm vienodi ...man patiko daugelio atsiliepimai apie gerda ,nes ji zmonem palieka kazka gero .o ne sujaukia ir atsisveikina ...jei tinka vienai ,tai nereiskia kad ir kitom gali tikti ,gal tiesiog esat kazkuom panasios ,kad ji tau negalejo papdet? cia gali but simta priezasciu del ko ji tau pepadejo..
[quote=*weita*,2008 10 13, 23:24]cangoroo tam ir einam kad surastume kas
Puikiai surantu, kad nera rokiu bureju, kurios tiktu, patiktu ir itiktu absoliuciai visiems
To ir nereikia, tik keista, kad kiek paskaitineju, tai man vienai ji nepatiko
Is pradziu galvojau, kad, jauna moteris, tai pati save pasirklamavo forume, bet dabar ziuriu, kad visiems ji superine. Nieko pries ja neturiu, tikrai laaabai maloni moteris, bet, deja, man ji visiskai nepadejo. Nezinau, ar musu biolaukai nesutapo, ar menulio faze, ar diena netinkama buvo, ar dar kas, bet as sakau, kad ji man absoliuciai netiko.
Tiesa, j iman pasake ir ypatingai geru dalyku (cia aisku, kas bus po 5-10 metu
), ir ypatingai blogu (net dabar dar nupurto, nes siaip burejos blogu dalyku nesako). Gal visa tai bus absoliuti tiesa, gal kada nors rasysiu cia, kad Gerda 100% tiksumu kalbejo, bet, sorry, bureja man reikia ir patikrinti bent kokiu nors ivykiu iki 5 metu. To, deja, as negavau. O ka jau kalbeti apie menesi ar metus. Isvis jokios info nepasake.

Tiesa, j iman pasake ir ypatingai geru dalyku (cia aisku, kas bus po 5-10 metu