Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

o kodėl taip būna, kad vieną kartą atspėja gerai, o kitą kartą visai nieko - ką netyčia? man ir taip būna, vieną kartą pataiko, kitą kartą - ne. atrodo, jei pataikai, tai turėtum ir pataikyti.
Atsakyti
QUOTE(Meduciukas @ 2008 11 18, 12:13)
o kodėl taip būna, kad vieną kartą atspėja gerai, o kitą kartą visai nieko - ką netyčia? man ir taip būna, vieną kartą pataiko, kitą kartą - ne. atrodo, jei pataikai, tai turėtum ir pataikyti.

jei perskaitysi visą temą biggrin.gif manau rasi atsakymus į šituos klausimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2008 11 16, 19:25)
Aš buvau praeitą savaitę pas būrėją Staselę. Tai visiškai nieko nepasakė schmoll.gif  Pas ją esu buvusi prieš 3-4 metus, tada labai daug tiesos papasakojo. O šį kartą-absoliučiai nieko konkretaus. Daug klausinėjo. Viso būrimo esmė- vyras labai myli ir gyvensit iki galo pabaigos kartu, turėsit namą, darbe esu vertinama, turėsiu du vaikus lotuliukas.gif  Viskas.

aš rugpjūčio gale irgi buvau pas Staselę. Viskas, ką man ji pribūrė, įvyko kardinaliai priešingai. Pribūrė tiesiog tobulą ateitį, kad per tris mėnesius draugas pasipirš, o metų bėgyje bus vestuvės, daug darbų ir pinigų krūvas, ne namą o tiesiog dvarą, ir viską tiesiog rožinėm spalvom nupiešė. O gavosi atvirkščiai, ir sunkesnio bei blogesnio laiko dar nesu turėjusi. 100% pro šalį. Mamai irgi nesąmones išbūrė, ir pusbroliui. Jam turtus išbūrė, namą didelį ir panašiai, o jis geria ir jam labiau gręsia viską prarast, nei smarkiai praturtėt.
O važiavom pas ją specialiai iš Vilniaus, nes rekomendavo moteris, kuriai prieš kelis metus ji daug tiesos išbūrė, ir labai konkrečiai.
Gal sakau, prarado ta Staselė būrimo dovaną? arba visiems buria gerus dalykus, kad žmonės patenkinti išeitų ir kitiems rekomenduotų g.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 11 19, 05:54)
aš rugpjūčio gale irgi buvau pas Staselę. Viskas, ką man ji pribūrė, įvyko kardinaliai priešingai. Pribūrė tiesiog tobulą ateitį, kad per tris mėnesius draugas pasipirš, o metų bėgyje bus vestuvės, daug darbų ir pinigų krūvas, ne namą o tiesiog dvarą, ir viską tiesiog rožinėm spalvom nupiešė. O gavosi atvirkščiai, ir sunkesnio bei blogesnio laiko dar nesu turėjusi. 100% pro šalį. Mamai irgi nesąmones išbūrė, ir pusbroliui. Jam turtus išbūrė, namą didelį ir panašiai, o jis geria ir jam labiau gręsia viską prarast, nei smarkiai praturtėt.
O važiavom pas ją specialiai iš Vilniaus, nes rekomendavo moteris, kuriai prieš kelis metus ji daug tiesos išbūrė, ir labai konkrečiai.
Gal sakau, prarado ta Staselė būrimo dovaną? arba visiems buria gerus dalykus, kad žmonės patenkinti išeitų ir kitiems rekomenduotų  g.gif

Man ji jau prieš kokius 4 metus pievas būrė. Visai ne į tą pusę. Kažkaip iš pradžių dar sakiau, kad ne taip, tai ji tada prišingai sako. Paskui jau tylėjau, tik kai baigė pasakiau, kad nepataikė. Tai atseit bloga diena būrimui. Tai ko tada priimt g.gif
Atsakyti
O aš vakar buvau pas Sergejų Azanovą Kaune.Tiesiog siūlyčiau 70 Lt(ką aš ir sumokėjau)geriau pasilaikyti Kalėdom,pinigai į balą...apie beliką galėjau su kuo nors pašnekėti ir už dyką... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Boni @ 2008 11 19, 11:05)
O aš vakar buvau pas Sergejų Azanovą Kaune.Tiesiog siūlyčiau 70 Lt(ką aš ir sumokėjau)geriau pasilaikyti Kalėdom,pinigai į balą...apie beliką galėjau su kuo nors pašnekėti ir už dyką...  doh.gif

o tai jis tau visiškai nieko nepasakė?
kad jį labai giria, mes vieną kartą buvom, tai daug tiesos pasakė, bet aš daugiau pas jį eiti nenoriu, man jis nemielas. kai išėjau iš jo jaučiau tokį jausmą, lyg mano pilve būtų didžiulė skylė, net nemoku paaiškinti, todėl daugiau ir neinu pas jį
Atsakyti
Aš kai jau prabuvau su juo pusę valandos,pradėjau galvoti gl jis koks apimetėlis,gal tai ne jis ir pan unsure.gif
Net nemoku pasakyti,pasakė jie vieną sakinį ir toliau viską laiką kalbėjom apie ta patį,kad nematyk kas darosi aplinkui ir tiek.Tadas sakau,o man ką nors apie praeitį galit pasakyti,sako-ne.Tada,sakau,apie ateitį.Tai jis ir sako,tau reikia išmokti nematyti kas dedasi aplinkui tada bus gerai.Va tokia ateitis.Tiek. g.gif
Atsakyti
sveikutes ,gal galit atsiusti gerdos kontaktus ,ji is kauno ane?
Atsakyti
QUOTE(Boni @ 2008 11 19, 13:40)
Aš kai jau prabuvau su juo pusę valandos,pradėjau galvoti gl jis koks apimetėlis,gal tai ne jis ir pan  unsure.gif
Net nemoku pasakyti,pasakė jie vieną sakinį ir toliau viską laiką kalbėjom apie ta patį,kad nematyk kas darosi aplinkui ir tiek.Tadas sakau,o man ką nors apie praeitį galit pasakyti,sako-ne.Tada,sakau,apie ateitį.Tai jis ir sako,tau reikia išmokti nematyti kas dedasi aplinkui tada bus gerai.Va tokia ateitis.Tiek. g.gif

nu geras, be reikalo tik pinigus sumokėjai
Papildyta:
QUOTE(*weita* @ 2008 11 19, 18:28)
sveikutes ,gal galit atsiusti gerdos kontaktus ,ji is kauno ane?

paieškok šitoj temoj tikrai yra ir pati esu rašiusi, jei labai reikia tai tikrai susirasi
Atsakyti
niu va uzsirasiau skambinau gerdai ,sake vakare pasakys kada uzrasys ..dar paklause is kur apie ja suzinojau ,susimeciau taip durnai ,juk pati nete maciau jos puslapy ,ale sakau drauge pasake is interneto ,juk taip ir yra blush-anim-cl.gif:
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 11 20, 14:13)
niu va uzsirasiau skambinau gerdai ,sake vakare pasakys kada uzrasys ..dar paklause is kur apie ja suzinojau ,susimeciau taip durnai ,juk pati nete maciau jos puslapy ,ale sakau drauge pasake is interneto ,juk taip ir yra blush-anim-cl.gif:

jinai visada klausia iš kur sužinojau, aš tai taip ir pasakiau kad internete radau numerį ir paskambinau
Atsakyti
o ji kaune ane ?
Atsakyti