Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(rusaite @ 2008 11 02, 14:38)
I Jonava vaziuoti is Marijampoles tikrai neverta, jau geriau Kaune pasieskoti, tai nors arciau bus! Pasako moteriske tiesos, bet ir pro sona nusisvilpauja smile.gif , sakyciau, vidutinio lygio. Moteriske nebrangininke ( 20 litu), gal del to, kad ne didmiestyje. Pagal mane, ji buria senovisku budu smile.gif , o miestuose jau prasikalusios, su ivairiais paskaiciavimais.

Kaune jau buvau nusižiūrėjus būrėją Tulpių gtv.,bet pasipylė baisios nuomonės ir apsigalvojau blush2.gif dbr gal pas tą Zinaidą reiktų pabanyti, bet kaip supratau,ji priima tik savo senas klientas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird77777 @ 2008 11 03, 19:11)
Kaune jau buvau nusižiūrėjus būrėją Tulpių gtv.,bet pasipylė baisios nuomonės ir apsigalvojau blush2.gif dbr gal pas tą Zinaidą reiktų pabanyti, bet kaip supratau,ji priima tik savo senas klientas g.gif

biggrin.gif Pabandik.Buna kad daro atranka g.gif manes priime.
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2008 11 03, 20:02)
biggrin.gif Pabandik.Buna kad daro atranka  g.gif  manes priime.

ar ilgai pas ją tenka eilėje laukt?ar daug klausinėja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird77777 @ 2008 11 04, 13:23)
ar ilgai pas ją tenka eilėje laukt?ar daug klausinėja? g.gif

Pasakijau kad labai reike,ir tiek. Manes tik paklause is kur gavau tel .num? Atsakiau kad per interneta forume rekomindavo,kaip gera bureja mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal kuri buvo pas Janiną iš šilainių?kokie atsiliepimai apie ją? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird77777 @ 2008 11 06, 10:47)
o gal kuri buvo pas Janiną iš šilainių?kokie atsiliepimai apie ją? g.gif

net negirdėjau tokios g.gif tikrai įdomu būtų apie ją sužinoti daugiau
Atsakyti
sveikutes ,va mano mamai prisireike pagalbos ,tai daviau as jai zinaidos nr,liko patenkinta ,ir apsiramino po jos seanso ,nes jau buvo ant ribos ...pasake daug tiesos ,ir apie mus vaikus pasake ,tai ka ir tikejausi isgirsti ,dabar tik beliko laukti ,ir bus aisku ,ar issipildys smile.gif
kaip daugelis rase taip ir yra iseini apsiraminusi ,is tos moters smile.gif
Atsakyti
Buvau pas Gerda rugpjūčio mėnesį, likau apsipatenkinus ir džiaugiuosi jos būrimo gabumais biggrin.gif
Atsakyti
o štai man ir pradėjo pildytis gerdo būrimai, sakė kad bus vaikelis, ne aš jį turėsiu, tai va ir sužinojau kad puseserė laukesi visai netikėtai.
manau kad ir visa kita išsipildys
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2008 11 10, 13:32)
o štai man ir pradėjo pildytis gerdo būrimai, sakė kad bus vaikelis, ne aš jį turėsiu, tai va ir sužinojau kad puseserė laukesi visai netikėtai.
manau kad ir visa kita išsipildys

man irgi jau po biski pildosi.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2008 11 10, 18:19)
man irgi jau po biski pildosi....  verysad.gif

pildosi liudnos pranasystes g.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2008 11 10, 19:19)
man irgi jau po biski pildosi....  verysad.gif

o kada pas ją buvai?
Papildyta:
QUOTE(Guosste @ 2008 11 10, 20:05)
pildosi liudnos pranasystes  g.gif

aišku geriau būtų kad liūdnos nesipidytų schmoll.gif o ką tokio blogo išbūrė jei ne paslaptis ir kada ar seniai buvai
aš pas ją buvau rugpjūčio pradžioj, na va ir pradėjo pildytis biggrin.gif
Atsakyti