Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

ir man jau po truputi pildosi gerdos pranasystes.....
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2008 11 10, 21:32)
ir man jau po truputi pildosi gerdos pranasystes.....

o kada buvai pas ją seniai g.gif man labai įdomu maždaug po kiek laiko pradeda kitoms pildytis
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2008 11 10, 21:17)
o kada pas ją buvai?
Papildyta:
aišku geriau būtų kad liūdnos nesipidytų schmoll.gif  o ką tokio blogo išbūrė jei ne paslaptis ir kada ar seniai buvai
aš pas ją buvau rugpjūčio pradžioj, na va ir pradėjo pildytis biggrin.gif

as buvau rugpjucio menesi, tik nepasakysiu kada tiksliau.... neatsimenu smile.gif
konkreciai isbure tik blogus dalykus ir jie pradejo pildytis, o tokiu geru tai konkreciai ir nepasake , tik mazdaug jei sieksi tai pasieksi... smile.gif
noretusi nueiti dr pas kanors kas konkreciai pakalbetu smile.gif
Atsakyti
aš irgi buvau rugpjūtį, man labai blogų dalykų nepasakė, daugiau gerš, tai dabar laukiu kada jie pradės pildytis
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2008 11 10, 20:17)

aišku geriau būtų kad liūdnos nesipidytų schmoll.gif  o ką tokio blogo išbūrė jei ne paslaptis ir kada ar seniai buvai
aš pas ją buvau rugpjūčio pradžioj, na va ir pradėjo pildytis biggrin.gif

mano klausimas buvo forumietei, bet man ir isbure liudnu dalyku, mirtis, bet (tuk tuk i medi) blogosios nesipildo schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(odette @ 2008 11 10, 20:35)
o kada buvai pas ją seniai g.gif  man labai įdomu maždaug po kiek laiko pradeda kitoms pildytis

man po savaites pradejo pildytis ir tebesitesia tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2008 10 31, 12:53)
Gerdos kontaktai: Mob. Tel. 8 652 91050

http://www.gerda.visiems.lt/

Sėkmės

kiek ji ima ir koks adresas? kiek suprantu ji Kaune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2008 11 12, 20:38)
kiek ji ima ir koks adresas? kiek suprantu ji Kaune  4u.gif

mokejau 50,-
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2008 11 12, 21:38)
kiek ji ima ir koks adresas? kiek suprantu ji Kaune  4u.gif

aš mokėjau 50 lt, taip ji yra kaune, jai reikia pasiskambinti ir ji pasakys adresą kuriuo atvažiuoti ir laiką
Atsakyti
sakykite cia sita Gerda? blush2.gif
http://www.redakcija...article&id=3217
Atsakyti
QUOTE(Hsemera @ 2008 11 14, 11:36)

Ne, ne šita 4u.gif
Čia rašo apie kitą moterį tokiu pat vardu.
Atsakyti
QUOTE(Guosste @ 2008 11 12, 15:02)
mano klausimas buvo forumietei, bet man ir isbure liudnu dalyku, mirtis, bet (tuk tuk i medi) blogosios nesipildo schmoll.gif

Papildyta:
man po savaites pradejo pildytis ir tebesitesia tai smile.gif

cia apie kuria jus snekat ?apie gerda?
as apturejau ka tik tokia situocija ,kur isivele dvi urejos ,tik viena prisimeta geraja ,nors yra blogoji ,juodaja magija uzsiimineja ,ir daba nzn kuria tiketi ....reik eiti pas trecia ir viskas bus aisku unsure.gif
Atsakyti
Aš buvau praeitą savaitę pas būrėją Staselę. Tai visiškai nieko nepasakė schmoll.gif Pas ją esu buvusi prieš 3-4 metus, tada labai daug tiesos papasakojo. O šį kartą-absoliučiai nieko konkretaus. Daug klausinėjo. Viso būrimo esmė- vyras labai myli ir gyvensit iki galo pabaigos kartu, turėsit namą, darbe esu vertinama, turėsiu du vaikus lotuliukas.gif Viskas.

Atsakyti