Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės, kepurės, skrybėlaitės ir...

niu čia mano gulėjimo ligoninėje rezultatai ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 06 16, 16:15)
aciu mirksiukas.gif

sita baiginejau labai paprastai - kaip raste, kur buvo 4 stulpeliai, tai ismezgiau 12, paskui 1 akute- pinute, tada 1x (kaip pagal rasta), tada 1 akyte/pinyte ir vel 12 mirksiukas.gif nzn ar supratai blush2.gif  mirksiukas.gif ir tada dar viena eilute, bet jau xxxxxx i kiekviena mirksiukas.gif  biggrin.gif

Aciu aciuks.gif
tik nesupratau ta 1 akyte/pinyte blush2.gif

gal kaletumet pasufleruot, kur galima kokiu geliuciu schemu rasti ax.gif ? Paprastu kokiu, kad papuost kepuryte. Man bondos ir gelytes wub.gif Bet jau net nedristu prasyt blush2.gif , dar apkaltins plagiate doh.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 06 16, 16:16)
niu čia mano gulėjimo ligoninėje rezultatai  ax.gif
[

tai kei cia gulejai? tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

o cia mano keistasis spalvinis variantas blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
[/quote]

tikrai puiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 06 16, 15:41)
tai kei cia gulejai?  tiesiog  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Man tas pats klausimas iskilo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Grazios kepurytes, ir modeliai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 06 16, 17:12)
Man tas pats klausimas iskilo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Grazios kepurytes, ir modeliai  wub.gif  wub.gif

ir dar iš po operacijos doh.gif lotuliukas.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 06 16, 16:36)
ir dar iš po operacijos  doh.gif  lotuliukas.gif ačiū  4u.gif

Jei jegos leidzia, tai ka daugiau veikti po operacijos mirksiukas.gif Saunuole!!!
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 06 09, 12:21)
standinimo priemone mirksiukas.gif
user posted image

Prasau jusu patarimo:kur galima nusipirkti tokios standinimo priemones? O tai savaitgali ismaisiau didziuosius prekybos centrus, Senukus ir niekur neradau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 06 16, 20:30)
Prasau jusu patarimo:kur galima nusipirkti tokios standinimo priemones? O tai savaitgali ismaisiau didziuosius prekybos centrus, Senukus ir niekur neradau...  doh.gif

Va čia mirksiukas.gif
Atsakyti
pasirodom ir mes paskutiniu keliu val darbas blush2.gif uzsiprase mergina, tai greit sukurpiau

user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=*coliukeee*,2008 06 16, 20:47]
pasirodom ir mes paskutiniu keliu val darbas blush2.gif uzsiprase mergina, tai greit sukurpiau

gražu
Atsakyti
*coliukeee* isties labai grazu bigsmile.gif dar tokia nematyta bigsmile.gif Gal kokia schemute netycia yra? blush2.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti