Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės, kepurės, skrybėlaitės ir...

QUOTE(fishke @ 2008 06 16, 16:16)
niu čia mano gulėjimo ligoninėje rezultatai  ax.gif

super thumbup.gif ypac geltonosios wub.gif

QUOTE(lavaza @ 2008 06 16, 16:35)

tik nesupratau ta 1 akyte/pinyte  blush2.gif

gal kaletumet pasufleruot, kur galima kokiu geliuciu schemu rasti  ax.gif ? Paprastu kokiu, kad papuost kepuryte.  Man bondos  ir gelytes  wub.gif  Bet jau net nedristu prasyt  blush2.gif , dar apkaltins plagiate  doh.gif  ax.gif  biggrin.gif

na viena isnerta akis mirksiukas.gif , kur tasku zimima daznai mirksiukas.gif
geliu schemu yra cia temoj mirksiukas.gif net ir tos turi but mirksiukas.gif

QUOTE(vagrs @ 2008 06 16, 16:47)
tikrai puiku  4u.gif

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2008 06 16, 20:44)

O ar galima iškart tos firmos parduotuvėj ten nusipirkt, ne internetu g.gif Man kaip ir netoli visai iki vieno duoto adreso g.gif
Atsakyti
As vakar ieskojau svaros prekese, bet sake jau pusmeti nebeatveza pas juos. gal cia tik pas mus, o kitur veza. kazka sake kad alytus savo prekiu nebeveza i svaros prekes verysad.gif
Atsakyti
O nebandet Droge ziuret? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatos mama @ 2008 06 16, 22:39)
*coliukeee* isties labai grazu bigsmile.gif dar tokia nematyta bigsmile.gif Gal kokia schemute netycia yra? blush2.gif Aciu 4u.gif

schema tai serveteles blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2008 06 16, 20:44)

Aciu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2008 06 17, 10:00)
O nebandet Droge ziuret?  g.gif

Reiks ir cia pameginti uzbegti. smile.gif
Atsakyti
Mano Luga atrodo taip user posted image pirkau turguje, kur prekiauja buitine chemija.
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2008 06 17, 10:37)
schema tai serveteles  blush2.gif

user posted image

Bandysim nert pagal serveteles schema mirksiukas.gif Labai aciu aciuks.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Usimaniau as savo dukrytei nunerti kepuryte, o dar periurejau jusu darbelius, tai isvis dabar tiek rankos niezti paimti siulus ir vaseli ir nerti nerti. Bet... Nemoku as kepuryciu nerti, net neisivaizduoju kada reikia mazinti akiu skaiciu ir t.t. Pries 7 metus neriau ir mezgiau serveteles, tai rastus mokeciau nunerti. Gal galetum nuo a iki z supasakot ka kada daryti? Prasau labai 4u.gif
Atsakyti
Gal kas esat nerusios kepuryte kaip tinkliuka? kada jis siaureja? ar savaime? ar reikia kazka daryti? Plyyyyzzzzz help.gif
Atsakyti
QUOTE(atigila @ 2008 06 17, 22:01)
Labas vakaras,
Usimaniau as savo dukrytei nunerti kepuryte, o dar periurejau jusu darbelius, tai isvis dabar tiek rankos niezti paimti siulus ir vaseli ir nerti nerti. Bet... Nemoku as kepuryciu nerti, net neisivaizduoju kada reikia mazinti akiu skaiciu ir t.t. Pries 7 metus neriau ir mezgiau serveteles, tai rastus mokeciau nunerti. Gal galetum nuo a iki z supasakot ka kada daryti? Prasau labai  4u.gif

QUOTE(liamuna @ 2008 06 17, 22:36)
Gal kas esat nerusios kepuryte kaip tinkliuka? kada jis siaureja? ar savaime? ar reikia kazka daryti? Plyyyyzzzzz help.gif

gal aš ir klystu, tegul prityrusios nėrėjos pasakys, bet kiek žinau neriamos kepurytės yra nuo viršugalvio ir platinamos, o vat mezgant lengviau yra ir atvirškčiai nuo krašto link viršugalvio - siaurinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2008 06 18, 08:46)
gal aš ir klystu, tegul prityrusios nėrėjos pasakys, bet kiek žinau neriamos kepurytės yra nuo viršugalvio ir platinamos, o vat mezgant lengviau yra  ir atvirškčiai nuo krašto link viršugalvio - siaurinti 4u.gif

as matyt netaip paaiskinau blush2.gif , neriu nuo virsugalvio, tai man gaunasi kaip blinas, o kada jis galvos apimti pasieks? ar uzsiries? nes neriant visokiais rastais tai gaunasi visada gerai, o tinkliuka pirma karta nusprendziau padaryti, tai ir susimasciau. g.gif
Atsakyti