Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės, kepurės, skrybėlaitės ir...

QUOTE(atigila @ 2008 06 17, 22:01)
Labas vakaras,
Usimaniau as savo dukrytei nunerti kepuryte, o dar periurejau jusu darbelius, tai isvis dabar tiek rankos niezti paimti siulus ir vaseli ir nerti nerti. Bet... Nemoku as kepuryciu nerti, net neisivaizduoju kada reikia mazinti akiu skaiciu ir t.t. Pries 7 metus neriau ir mezgiau serveteles, tai rastus mokeciau nunerti. Gal galetum nuo a iki z supasakot ka kada daryti? Prasau labai  4u.gif

MAN IRGI BUVO TIE PATYS KLAUSIMAI doh.gif kol nepaėmiau, nepabandžiau, tol nieks ir neaiškėjo schmoll.gif su kiekvienu nėrimu-ardymu patapdavo vis aiškiau mirksiukas.gif bandyk ax.gif
patiems primiems savo kartams, pasirinkau būtent tokį raštuką, kuris ir duotas nuo a iki z, ten nieko nereikėjo (bent jau man) nei siaurinti nei platinti, nėriau tik pagal schemą mirksiukas.gif ( prieš tai psl mano geltonos kepurės, gali nuo jų pradėt )
O kiti kepurių nėrimai, tai iš pradžių blyną, servetėlę, o paskui kai išplatėja iki reikamo dydžio, pasirenki kokį raštuką ir neri pagal jį, tikrai turėtų užsiriesti mirksiukas.gif na gal kas mane pataisys blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 18 birželio 2008 - 08:26
QUOTE(liamuna @ 2008 06 18, 08:54)
as matyt netaip paaiskinau  blush2.gif , neriu nuo virsugalvio, tai man gaunasi kaip blinas, o kada jis galvos apimti pasieks? ar uzsiries? nes neriant visokiais rastais tai gaunasi visada gerai, o tinkliuka pirma karta nusprendziau padaryti, tai ir susimasciau.  g.gif

truputi nesupratau, kas tau neaisku g.gif

siaip geriausia nerti ta "blyna" iki tol, kol jo perimetras bus lygus vaiko galvytes apimciai... ax.gif o ta galima lengvai apskaiciuot - pamatuoji galvytes apimti ir ja dalini is 3,14 - gauni "blyno' skersmeni (arba dar padalinus is 2 - spinduli)... tai kai tas blynas pasiekia reikiama skersmeni (spinduli) - tiesiog nustoji didinti akiu skaiciu - ir kepuryte naturaliai uzsilenkia tiek, kiek reik 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 18 birželio 2008 - 09:46
pasižiūrėjau, kiek gražių kepuryčių prinėrėt, ryžausi ir aš nerti, pirmas mano "blynas" sesers dukrytei (modeliukas- sūnelis, nepatenkintas mergaitiška kepuryte)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anny: 18 birželio 2008 - 10:04
QUOTE(anny @ 2008 06 18, 11:02)
pasižiūrėjau, kiek gražių kepuryčių prinėrėt, ryžausi ir aš nerti, pirmas mano "blynas" sesers dukrytei (modeliukas- sūnelis, nepatenkintas mergaitiška kepuryte)

Gražu thumbup.gif ir aš savo pupai tokią nunėriau, tik baltą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2008 06 18, 08:46)
gal aš ir klystu, tegul prityrusios nėrėjos pasakys, bet kiek žinau neriamos kepurytės yra nuo viršugalvio ir platinamos, o vat mezgant lengviau yra  ir atvirškčiai nuo krašto link viršugalvio - siaurinti 4u.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(fishke @ 2008 06 18, 09:26)
MAN IRGI BUVO TIE PATYS KLAUSIMAI  doh.gif kol nepaėmiau, nepabandžiau, tol nieks ir neaiškėjo  schmoll.gif  su kiekvienu nėrimu-ardymu patapdavo vis aiškiau  mirksiukas.gif bandyk  ax.gif
patiems primiems savo kartams, pasirinkau būtent tokį raštuką, kuris ir duotas nuo a iki z, ten nieko nereikėjo (bent jau man) nei siaurinti nei platinti, nėriau tik pagal schemą  mirksiukas.gif ( prieš tai psl mano geltonos kepurės, gali nuo jų pradėt  )
O kiti kepurių nėrimai, tai iš pradžių blyną, servetėlę, o paskui kai išplatėja iki reikamo dydžio, pasirenki kokį raštuką ir neri pagal jį, tikrai turėtų užsiriesti  mirksiukas.gif na gal kas mane pataisys  blush2.gif

Aciu uz patarimus 4u.gif
Jau vakar neistveriau sakau pabandysiu, kass gausis tas. biggrin.gif
dabar isvis bus lengviau, nesir patarimu gavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 06 18, 10:46)
truputi nesupratau, kas tau neaisku  g.gif

siaip geriausia nerti ta "blyna" iki tol, kol jo perimetras bus lygus vaiko galvytes apimciai...  ax.gif  o ta galima lengvai apskaiciuot - pamatuoji galvytes apimti ir ja dalini is 3,14 - gauni "blyno' skersmeni (arba dar padalinus is 2 - spinduli)... tai kai tas blynas pasiekia reikiama skersmeni (spinduli) - tiesiog nustoji didinti akiu skaiciu - ir kepuryte naturaliai uzsilenkia tiek, kiek reik  4u.gif

aciu 4u.gif
tikkad butent todel ir naaisku buvo, ar uzsiries, nes jau geras gabalas nunertas, bet nesiriecia, ai, tiek to jau, matyt tinklelis ne man hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 06 18, 12:23)
aciu  4u.gif
tikkad butent todel ir naaisku buvo, ar uzsiries, nes jau geras gabalas nunertas, bet nesiriecia, ai, tiek to jau, matyt tinklelis ne man hihihi.gif

na, jei nedidini akiu - tai privalo uzsiriest biggrin.gif g.gif o tu kaip ta tinkleli platinai ? didinai lankeliuose akiu skaiciu? ar didinai paciu lankeliu skaiciu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 18 birželio 2008 - 11:36
QUOTE(Peperoni @ 2008 06 18, 12:36)
na, jei nedidini akiu - tai privalo uzsiriest  biggrin.gif  g.gif  o tu kaip ta tinkleli platinai ? didinai lankeliuose akiu skaiciu? ar didinai paciu lankeliu skaiciu?

ten tokia shemute turejau, tai pagal viska ten dydinosi lankeliu skaicius
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 06 18, 12:57)
ten tokia shemute turejau, tai pagal viska ten dydinosi lankeliu skaicius

g.gif o tai paskaiciavus eiles viena po kitos - ar nedideja tu lankeliu ir toliau ? g.gif nes siuo atveju turetu but pastovus ju skaicius, kad nebeplatetu kepuriukas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 18 birželio 2008 - 12:54
QUOTE(Peperoni @ 2008 06 18, 13:52)
g.gif  o tai paskaiciavus eiles viena po kitos - ar nedideja tu lankeliu ir toliau ?  g.gif  nes siuo atveju turetu but pastovus ju skaicius, kad nebeplatetu kepuriukas...

nedydeja, matyt tiesiog perdaug tu lankeliu. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 06 18, 08:54)
as matyt netaip paaiskinau  blush2.gif , neriu nuo virsugalvio, tai man gaunasi kaip blinas, o kada jis galvos apimti pasieks? ar uzsiries? nes neriant visokiais rastais tai gaunasi visada gerai, o tinkliuka pirma karta nusprendziau padaryti, tai ir susimasciau.  g.gif

QUOTE(Peperoni @ 2008 06 18, 12:36)
na, jei nedidini akiu - tai [b]privalo uzsiriest  [/B]biggrin.gif

drinks_cheers.gif
jei nesiriečia, vadinasi kažur didinasi akių kiekis 4u.gif
Atsakyti
mes pasigrazinom kepuriuka, visai kitas vaizdas thumbup.gif

user posted image
Atsakyti