Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės, kepurės, skrybėlaitės ir...

Nežinau kaip apskaičiuot blush2.gif Man niekad pagal apskaičiavimus nieko doro nesigauna schmoll.gif Jei mano mergiotės makauliukas 49 cm apimties, tai tas stačiakampis turėtų būti kažkur 9 cm pločio ir gal kokių 13 cm aukščio g.gif
Čia internete radau tokio tipo, tik siūtą kepurę ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 07 26, 23:32)
Nelabai supratau doh.gif
o gal to vašeliu turit shemą-manau neriant vąšeliu iš kokių mėlynų siūlų berniukui būtų gražu.

Taip, schema turiu, tik nelabai as ta brezini supantu doh.gif . bet gal jums bus aisku blush2.gif . Ir as manau, kad paderinus siuliuku spalva ir rasteli, gautusi visai nebloga kepure berniukui drinks_cheers.gif .
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitasta: 28 liepos 2008 - 07:38
QUOTE(almara @ 2008 07 25, 15:36)

mergaites padekit neriu sia kiepka ir man nesigauna  doh.gif
nesigauna pati pradzia  labai garanksciuojasi na banguoja  ar jus  sia kiepka neriat su uzmetimu ar  be uzmetimo  g.gif

as su uzmetimu neriau mirksiukas.gif o ta rasta, lyg jau su dviem uzmetimais mirksiukas.gif

jei banguojasi -nera gerai -turi but blynas -nei banguotis, nei riestis mirksiukas.gif jei banguojas, reiskais reik po maziau akiu pridet ar reciau -ne kiekvienoj eilej mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 07 27, 11:54)
Bent jau aš pati taip mezgiau, nors visose knygose taip nerašo  doh.gif  Pradedu megzti nuo pakaušio kaklo dalies, mezgi stačiakampį iki galvos nugaroje viršaus (nu nemoku nupasakot  blush2.gif ), tada reikia megzti aplink tą stačiakampį (išskyrus pačią apatinę kraštinę), gaunasi toks kupolas, mezgu kol užsidengia momenėlis arba kiek manau reikia tam ar kitam modeliui, o paskui jau priekis pagal poreikį  mirksiukas.gif  Tarkim jei nert vasarinę skrybėlaitę, tai gautųsi tokia kaip senobiniuose filmuose rodo, tarkim su raišteliais po kaklu, plačiu bryliumi, toks kaip kepurė-skrybėlė, jei žiemai, tai tada surinkt aplink kaklą akis ir nert kaklą vis platėjančiai. Esmė tame, kad mezgant/neriant nuo pakaušio labai gerai galva "įsistato", o mezgant/neriant nuo veido, tai ta kepurė paskui ir smunka ant veido(visi parduotuviniai kepurės-šalmai smunka vaikms ant akių, bent aš nemačius kad gerai laikytųsi  doh.gif )
kepurė

Gal čia kažkiek matosi, kad užpakalinė dalis mergzta stačiakampis  g.gif Nemoku aš čia nupasakot gražiai  blush2.gif

o gal butu galima kepurytes galine dali pamatyti,nes nelabai suprantu su tuom kvadraciuku nelabai susigaudau, doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės 4u.gif

Įkvėpta Jūsų darbų ir panaudojus schemas rastas šioje temoje, dukrytei nunėriau skrybelaitę, tik sustandint jos nepavyko, labais skystai gavosi blush2.gif
user posted image

Ir paprastutę kasdienę kepyrytę
user posted image
Atsakyti
Baffie, labai gražios kepurytės, man ta ypač graži kur kasdieniška pavadinai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Baffie @ 2008 07 28, 13:00)
user posted image

Labai graži kepurytė, labai dailiai su modeliuku žiūrisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 07 28, 11:53)
o gal butu galima kepurytes galine dali pamatyti,nes nelabai suprantu su tuom kvadraciuku nelabai susigaudau, doh.gif  blush2.gif

Kad aš jų nei vienos neturiu doh.gif Nu bet gal ką nors sugalvosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 07 28, 14:04)
Kad aš jų nei vienos neturiu  doh.gif Nu bet gal ką nors sugalvosiu  g.gif

oi butu labai saunu 4u.gif blush2.gif reiks ir man paieskoti
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 07 28, 10:47)

jei banguojasi -nera gerai -turi but blynas -nei banguotis, nei riestis mirksiukas.gif jei banguojas, reiskais reik po maziau akiu pridet ar reciau -ne kiekvienoj eilej mirksiukas.gif

niu va, o mano bangavosi ax.gif , bet svarbu, kad isejo ir uzsiriete i kepure biggrin.gif Reiskia, pirmas mano blynas banguotas isejo lotuliukas.gif

Baffie, man taip pat ta kasdienine l.grazi, gal del to, kad nuotrauka kokybiskesne smile.gif
Atsakyti
Dėkui už pagįras aciuks.gif O pirmoji nuotrauka nekokybiška gavosi, dėl to kad tik tokia pavyko iškapstyt iš visos gausybės, kitose ne taip atsiskleidė kepuriukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baffie @ 2008 07 28, 14:00)
Sveikos mezgėjėlės  4u.gif

Įkvėpta Jūsų darbų ir panaudojus schemas rastas šioje temoje, dukrytei nunėriau skrybelaitę, tik sustandint jos nepavyko, labais skystai gavosi  blush2.gif
user posted image

user posted image

labai grazios kepurytes thumbup.gif ,as veliau pameginsiu ikelt skrybeliuka krikstynom nerta 4u.gif
Atsakyti