Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės, kepurės, skrybėlaitės ir...

Laba smile.gif

atejau su savo atostoginiais dirbiniais biggrin.gif

Berete didziajai bigsmile.gif
user posted image

user posted image

ir pagaliau kazkas sau.... blush2.gif (tik ko gero nuo skaiscios vasarines saulytes nelabai bus matyt g.gif unsure.gif )

user posted image

cia nelabai vykes unsure.gif sitos beretes perdirbinys (per mazai plocio padariau unsure.gif , bet nebebuvo kada ardyt....) :

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 31 liepos 2008 - 11:05
Koookios beretės wub.gif wub.gif Gal po ranka schemutė kur nors atsirastų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 07 31, 12:35)
Koookios beretės  wub.gif  wub.gif Gal po ranka schemutė kur nors atsirastų  blush2.gif

nu, kad ner ju unsure.gif pirmoji apskritai is galvos biggrin.gif , o antroji is internetinio Otto katalogo... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 07 31, 11:59)
Laba smile.gif

atejau su savo atostoginiais dirbiniais  biggrin.gif

Nu ta žalia betetė kokia nereali wub.gif įsimylėjau lotuliukas.gif gaila kad schemos neturi verysad.gif tikrai laaaaaaaaabai laaaaaaaaaabai gražu thumbup.gif
Atsakyti
vow koks grozis,kokios fainos beretes thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 07 31, 10:59)
atejau su savo atostoginiais dirbiniais  biggrin.gif

Peperoni, laiko veltui neleidai thumbup.gif

Beretė žalia labai įdomi. Taviškė balta man net gražesnė už kataloginę hihihi.gif o geltonoji mažės tai išvis super superinė thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyrimus wub.gif ateini pas jus, tai pasisemi energijos tolimesniems projekteliams thumbup.gif

Atsakyti
Peperoni puikios kepuraitės įpač didžiosios wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kokie groziai wub.gif skrybelyte nereali, o berete as be zodziu 4u.gif

aciukas visom uz komplimentus, baigineju jau sekencia kepuryte, nebegaliu kaip uzsikabliavau doh.gif
Atsakyti
nors tokios kepures kaip berete as nemegstu, bet zalioji peperoni labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Peperoni, jau kepuriukų grožis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Rodausi ir aš vaiko kepurę, nertą dažnokai šioje temoje pasirodančiu rašteliu ax.gif

user posted image

Beje, jai ir esu dėkinga už raštelio sužinojimą ir išbandymą thumbup.gif
Atsakyti