Jei dėl picų, man jos kol kas skaniausios iš kioskelio šalia buvusios Aguonos, dabar Maximos V. Krėvės pr. Kai draugė nusivedė, sakiau, kad kas čia per skylė. Bet patikėkit, kiek valgiau, tiek man labai patiko. Ir nė sykio neapsinuodijau, nė sykio nesijautė nešvieži produktai. Ir kaina maža, vos 10Lt. Pica didelė, užtenka labai sočiai pavalgyti.

Dievinu vieteles, kur galima pabūti ramiai be šurmulio ir grūsties gražioje aplinkoje ir aptanaujant puikiam , savo darbą išmanančiam personalui.
Taigi trumpa apžvalga mano mėgiamiausių vietelių:
Pačius skaniausius žuvies patiekalus valgau "Babilone". Ir kiti patiekalai ten puikūs. (OI, senokai ten bebuvau

55 - tinka romantiškam vakarui ir iškilmingai vakarienei,nei aplinka , nei personalas, nei patiekalai nepadarys gėdos Jūsų pakviestiems svečiams. Galima rasti gurmaniškų patiekalų.
Kai norisi žvėrienos, traukiame į "Medžiotojų užeiga". Tikrai gera vietelė, tik... man kažkodėl jame trūksta privatumo.
"Perkūno namai" patinka šio restorano aplinka, skanus maistas. Jaukus žaliakalnio kampelis.
"Daugirdas" labiausiai mėgstu pasėdėti terasoje ant stogo. Čia atradome pirmąjį Kaune fondiu. Kai yra laiko ir nuotaikos ir jei nesate labai alkani, galima taip pažaisti.
Po pasivaikščiojimo Rotušės aikštėje arba šalia vykstančių renginių visada turime užsukti į "Antį". Čia dirbama tol, kol yra klientų. Čia atėję visada jaučiamės tarsi būtume labai laukiami. Jauku, skanu.
"Pas Stenley" dažniausiai traukiame jaunimo pageidavimu. Įdomus interjeras, Tik... man norisi didesnės maisto įvairovės, tačiau sprendžiant pagal tai, kad tuščių vietų čia beveik niekada nebūna ir pagal tai, kad čia dažnai galima pamatyti Vilniaus auksinio jaunimo atstovus , ši vietelė turi kažką tokio.
Pradžiai tiek

Jurevaga, ačiū už tokį išsamų aprašymą. Žinosiu vertas dėmesio vieteles

Bet išvardinai visas snobiškas vietas, kuriose man nejauku vien dėl jų snobiškumo. Net ir negalėdama pinigų renkuosi vietas, kuriose jauku dėl jų paprastumo.
AgnePagne - ar galėtumėte pasidalinti informacija apie Jums patinkančias vieteles?

QUOTE(dautan @ 2011 02 19, 10:31)
AgnePagne - ar galėtumėte pasidalinti informacija apie Jums patinkančias vieteles? 

Pats skaniausias kinietiškas maistas Kaune-restorane Daukšos gatvėje, šalia Aladino parduotuvės. Na niekaip neįsimenu jo pavadinimo

Ai, tiesa, PATS PATS PATS skaniausias maistas yra kavinėje "Timėjas" motelyje, esančiame prie žemkės, kur važiojant į Garliavą yra fūrų aikštelė ir degalinė. Vos nepamiršau, o iš tiesų tai pati geriausia vieta skaniai pavalgyti. Nė sykio nevalgiau neskaniai. Dar toliau pavažiavus autostrada, gal už kokių poros kilometrų, yra kavinė "Pas lokį". Ten irgi skanu, ir aplinka vasarą graži, vaikų aikštelė žmoniška. Neblogai pavalgyti yra Raudondvario plente esančioje kavinėje, kur iki Raudondvario tilto lieka gal pora šimtų metrų, kairėje pusėje. Ten yra toks tvenkinukas, parduotuvė. Nežinau pavadinimo, bet daug kas tą vietą tikrai žino

"Babilonas" yra įrengtas vietoje maisto prekių parduotuvės, į kurią ne sykį eidavau būdama vaikas, kai būdavau pas močiutę. Todėl man tai asmeninės asociacijos, niekaip neprisiverčiu nueiti į jį. Esu ne sykį girdėjusi, kad ten skanu ir jauku. Gal kurią dieną

Kadangi esu iš Petrašiūnų, nueinu kartas nuo karto į "Kokočią", esančią ant žiedo. Ir mamos mirties metines ten šventėme. Man ten skanu, ypač mano mėgstamas Kijevo kotletas. O ir sūnus ten labai mėgsta bulvytes, nes gauna normalią porciją, iškeptą ne susenusiame aliejuje, su kalnu salotų ir skaniu pomidorų padažu, o ne sintetiniu, krakmoliniu kečupu.
Cepelinų mes važiuojame tik į vieną vietą Kaune- "Briedžių medžioklę". Man ten labai intymu, patinka baldai, aplinka, apšvietimas, maistas. Yra tiras, galima pašaudyti.
Kavytės su tortu suvalgyti ir su draugėm susitikti labai gerai yra kavinukėje priešais Paolo Daukanto gatvėje. Ten rūsyje labai jauku. Berods Bella Italia vadinasi, o gal ir ne.
Šiaip noriu surasti iš viso labai mažą, jaukų taškiuką, kur galėtumėme jaustis kaip namie. Ir norėčiau, kad jis būtų ne centre, o kokiame nors intymesniame rajone. Lauksiu rekomendacijų

kur yra tas Al Divan? ir gal kas galit placiau apie ji?

QUOTE(AgnePagne @ 2011 02 20, 18:39)
Ai, tiesa, PATS PATS PATS skaniausias maistas yra kavinėje "Timėjas" motelyje, esančiame prie žemkės, kur važiojant į Garliavą yra fūrų aikštelė ir degalinė. Vos nepamiršau, o iš tiesų tai pati geriausia vieta skaniai pavalgyti. Nė sykio nevalgiau neskaniai.
mano vyras Jums pritartų, bet man ten aplinka baisingai nejauki. ir nuskilęs šaltibarščių dubenėlis pakliuvo būtent man (nesu aš pedantė, bet mane nudaužyti indai nuteikia neigiamai)

QUOTE(harmoneta @ 2011 02 23, 00:14)
prie stoties turgaus.

QUOTE(žemuogienė @ 2011 02 23, 18:32)
mano vyras Jums pritartų, bet man ten aplinka baisingai nejauki. ir nuskilęs šaltibarščių dubenėlis pakliuvo būtent man (nesu aš pedantė, bet mane nudaužyti indai nuteikia neigiamai) 

Nudaužyti indai nervina ir mane, bet ten man visą laiką viskas buvo labai gerai

Na keliam temą į viršų ir aiškinamės, kur gi Kaune skanu pavalgyti