Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios (blogiausios) kavinės-restoranai Kaune

Jei dėl picų, man jos kol kas skaniausios iš kioskelio šalia buvusios Aguonos, dabar Maximos V. Krėvės pr. Kai draugė nusivedė, sakiau, kad kas čia per skylė. Bet patikėkit, kiek valgiau, tiek man labai patiko. Ir nė sykio neapsinuodijau, nė sykio nesijautė nešvieži produktai. Ir kaina maža, vos 10Lt. Pica didelė, užtenka labai sočiai pavalgyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AgnePagne: 18 vasario 2011 - 10:39
4u.gif Oi kiek čia picų mėgėjų. smile.gif O aš jų nelabai, kaip ir cepelinų blush2.gif .
Dievinu vieteles, kur galima pabūti ramiai be šurmulio ir grūsties gražioje aplinkoje ir aptanaujant puikiam , savo darbą išmanančiam personalui.
Taigi trumpa apžvalga mano mėgiamiausių vietelių:
Pačius skaniausius žuvies patiekalus valgau "Babilone". Ir kiti patiekalai ten puikūs. (OI, senokai ten bebuvau doh.gif .)Jauki kamerinė aplinka, malonus aptarnavimas, gera muzika. Tik svečiams iš kitų miestų sunkoka nupasakoti kaip jį rasti, tačiau tai priduoda savotiško žavesio.
55 - tinka romantiškam vakarui ir iškilmingai vakarienei,nei aplinka , nei personalas, nei patiekalai nepadarys gėdos Jūsų pakviestiems svečiams. Galima rasti gurmaniškų patiekalų.
Kai norisi žvėrienos, traukiame į "Medžiotojų užeiga". Tikrai gera vietelė, tik... man kažkodėl jame trūksta privatumo.
"Perkūno namai" patinka šio restorano aplinka, skanus maistas. Jaukus žaliakalnio kampelis.
"Daugirdas" labiausiai mėgstu pasėdėti terasoje ant stogo. Čia atradome pirmąjį Kaune fondiu. Kai yra laiko ir nuotaikos ir jei nesate labai alkani, galima taip pažaisti.
Po pasivaikščiojimo Rotušės aikštėje arba šalia vykstančių renginių visada turime užsukti į "Antį". Čia dirbama tol, kol yra klientų. Čia atėję visada jaučiamės tarsi būtume labai laukiami. Jauku, skanu.
"Pas Stenley" dažniausiai traukiame jaunimo pageidavimu. Įdomus interjeras, Tik... man norisi didesnės maisto įvairovės, tačiau sprendžiant pagal tai, kad tuščių vietų čia beveik niekada nebūna ir pagal tai, kad čia dažnai galima pamatyti Vilniaus auksinio jaunimo atstovus , ši vietelė turi kažką tokio.
Pradžiai tiek smile.gif
Atsakyti
Jurevaga, ačiū už tokį išsamų aprašymą. Žinosiu vertas dėmesio vieteles 4u.gif
Atsakyti
Bet išvardinai visas snobiškas vietas, kuriose man nejauku vien dėl jų snobiškumo. Net ir negalėdama pinigų renkuosi vietas, kuriose jauku dėl jų paprastumo.
Atsakyti
AgnePagne - ar galėtumėte pasidalinti informacija apie Jums patinkančias vieteles? 4u.gif
Atsakyti
Mes tai mėgstam senamiesčio vyninę (Kaune, žinoma).
Ten jauku, šaunus aptarnavimas, miela muzika skamba.
Dar Presto kavinukė laisvės al. miela.

O jei dėl picerijų, tai skaniausios picos iš Piko pica.
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2011 02 19, 10:31)
AgnePagne - ar galėtumėte pasidalinti informacija apie Jums patinkančias vieteles? 4u.gif

Pats skaniausias kinietiškas maistas Kaune-restorane Daukšos gatvėje, šalia Aladino parduotuvės. Na niekaip neįsimenu jo pavadinimo smile.gif Atsirinkau paragavusi maisto labai daug kuriuose kinų restoranuose. Gyvenu Petrašiūnuose, todėl labai dažnai šiltu metų laiku būnu Jachtklubo kavinėje. Pliusai- jaukumas ir skanus maistas, minusai- pernelyg siauras meniu ir vasarą labai ilgai reikia laukti padavėjų, nes priima ten nemokšas šilto sezono metu. Skanus maistas "Skliaute", kavinėje šalia Kauno dailės galerijos, kur anksčiau buvo kavinė "Ugnė". Neblogas maistas "Crasy house", tik labai labai jau suprastėjo. Anksčiau vien dėl sriubų ten eidavau. Bet šaltibarščiai tebeliko vieni skaniausių Kaune smile.gif Prieš mėnesį po kelerių metų pertraukos užsukau į "Sudarušką". Ten užsukome su draugu tiesiai iš "Forto dvaro" Mole, nes paprasčiausiai norėjome žmoniškai pavalgyti po "Forto dvaro" tragiško maisto. Na tikrai, nenuvylė savo maistu ir padavėjų aptarnavimu. Kai sūnui atnešė ledų porciją, supratau, kad tokio dydžio porcijos įveikti jam nepavyks smile.gif Tikrai buvo įspūdinga. Ir porcijos žmoniškos, ant iešmo buvo normalus kiekis šašlyko gabalėlių, kaip kad pats keptumeis. Sausio pabaigoje šventėme tečio gimtadienį "Aitvare". Siaubeli tu mano, visi apsinuodijome, visi turėjome bėdų su sveikata. Tiek kartu buvome, tiek kartų valgėme jų firminę karką, o šį kartą visi aštuoni apsinuodijome. O ir muzika visą laką grojo tragiška, kuri buvo madinga prieš penkiolika metų. Neįmanoma atsipalaiduoti, kai padavėjos įsivaizduoja, kad šokių aikštelėje būna. Esu buvus ne sykį "Avilyje". Bet ten verta tik dienos pietus valgyti, nes bendras meniu ten kosmines kainas kainuoja. Be to man ten nelimpa padavėjai. Koks padavėjas, jei jis į tave žiūri su panieka akyse, iš aukšto. Fui, man todėl ir nepatinka snobiškos vietos. Man labai patinka "Čili picos" saldumynai. Ne sykį valgiau jų tortus, vien dėl jų einu į pačią jaukiausią jų piceriją "Mole". Šiaip labai retai beužsuku kur nors, nes esu labai labai nusivylusi kokybe, labai dažnai kaina neatitinka to, ką gauni.

Ai, tiesa, PATS PATS PATS skaniausias maistas yra kavinėje "Timėjas" motelyje, esančiame prie žemkės, kur važiojant į Garliavą yra fūrų aikštelė ir degalinė. Vos nepamiršau, o iš tiesų tai pati geriausia vieta skaniai pavalgyti. Nė sykio nevalgiau neskaniai. Dar toliau pavažiavus autostrada, gal už kokių poros kilometrų, yra kavinė "Pas lokį". Ten irgi skanu, ir aplinka vasarą graži, vaikų aikštelė žmoniška. Neblogai pavalgyti yra Raudondvario plente esančioje kavinėje, kur iki Raudondvario tilto lieka gal pora šimtų metrų, kairėje pusėje. Ten yra toks tvenkinukas, parduotuvė. Nežinau pavadinimo, bet daug kas tą vietą tikrai žino smile.gif Vaikams ten rojus, nes graži ir tvarkinga žaidimų aikštelė. Pažiūrėjau nete, atrodo vadinasi "Pakelės svirnelis". Dar esu pora kartų buvusi kavinėje "Pas Prancišką", esu dalyvavusi tetos gimtadienyje joje. Na, ji viską padarė labai profesionaliai. Skanus maistas, aplinka nebloga. Man labai patiko, kaip per gimtadienį mergaitės padavėjos aptarnavo. Šaunuolės.

"Babilonas" yra įrengtas vietoje maisto prekių parduotuvės, į kurią ne sykį eidavau būdama vaikas, kai būdavau pas močiutę. Todėl man tai asmeninės asociacijos, niekaip neprisiverčiu nueiti į jį. Esu ne sykį girdėjusi, kad ten skanu ir jauku. Gal kurią dieną smile.gif Pamirštu aš jį ir tiek. "Gralis" irgi yra mano vaikiškų žaidimų vietoje smile.gif

Kadangi esu iš Petrašiūnų, nueinu kartas nuo karto į "Kokočią", esančią ant žiedo. Ir mamos mirties metines ten šventėme. Man ten skanu, ypač mano mėgstamas Kijevo kotletas. O ir sūnus ten labai mėgsta bulvytes, nes gauna normalią porciją, iškeptą ne susenusiame aliejuje, su kalnu salotų ir skaniu pomidorų padažu, o ne sintetiniu, krakmoliniu kečupu.

Cepelinų mes važiuojame tik į vieną vietą Kaune- "Briedžių medžioklę". Man ten labai intymu, patinka baldai, aplinka, apšvietimas, maistas. Yra tiras, galima pašaudyti.

Kavytės su tortu suvalgyti ir su draugėm susitikti labai gerai yra kavinukėje priešais Paolo Daukanto gatvėje. Ten rūsyje labai jauku. Berods Bella Italia vadinasi, o gal ir ne.

Šiaip noriu surasti iš viso labai mažą, jaukų taškiuką, kur galėtumėme jaustis kaip namie. Ir norėčiau, kad jis būtų ne centre, o kokiame nors intymesniame rajone. Lauksiu rekomendacijų smile.gif
Atsakyti
kur yra tas Al Divan? ir gal kas galit placiau apie ji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2011 02 20, 18:39)
Ai, tiesa, PATS PATS PATS skaniausias maistas yra kavinėje "Timėjas" motelyje, esančiame prie žemkės, kur važiojant į Garliavą yra fūrų aikštelė ir degalinė. Vos nepamiršau, o iš tiesų tai pati geriausia vieta skaniai pavalgyti. Nė sykio nevalgiau neskaniai.

mano vyras Jums pritartų, bet man ten aplinka baisingai nejauki. ir nuskilęs šaltibarščių dubenėlis pakliuvo būtent man (nesu aš pedantė, bet mane nudaužyti indai nuteikia neigiamai) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2011 02 23, 00:14)
kur yra tas Al Divan? ir gal kas galit placiau apie ji? 4u.gif

prie stoties turgaus. mirksiukas.gif Kur nusileidus nuo baršausko g yra tiltas ir gatvelė prie jo, link stoties turgaus. Nežinau kaip tiksliau paaiškinti.Girstupio g 9. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2011 02 23, 18:32)
mano vyras Jums pritartų, bet man ten aplinka baisingai nejauki. ir nuskilęs šaltibarščių dubenėlis pakliuvo būtent man (nesu aš pedantė, bet mane nudaužyti indai nuteikia neigiamai) smile.gif

Nudaužyti indai nervina ir mane, bet ten man visą laiką viskas buvo labai gerai smile.gif
Atsakyti
Na keliam temą į viršų ir aiškinamės, kur gi Kaune skanu pavalgyti smile.gif
Atsakyti