Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios (blogiausios) kavinės-restoranai Kaune

Vakar buvom Portofino. Tai kaip visada gerai. Neprastėja ta vieta. Puiku biggrin.gif
Atsakyti
Man labai skanu, kol nesuprastėjo Grizzly Grill wink.gif
Atsakyti
Sveiki,
o kai pamačiau šitą temą,tai net kraujas užvirė, pagaliau galėsiu pasipasakoti, tai va.. turėjom nuotykį, buvo tetos gimtadienis ir su visa šeima sprenėm kur važiuoti papietauti, nusprendėm važiuot į Žaliakalnio pasažą, nes teta buvo girdėjus, kad ten labai skanu. Nuvažiavom, pralaukėm 10 minučių kol prie mūsų priėjo pardavėjas (užimti keli stalai, bet ale banketas), tada pokalbis vyko taip:
Jei valgysit jums teks palaukti.. Na gerai palauksim niekur neskubam.. Praėjo dar 5 minutės.. Grįžta ir sako, bet žinot pas mus virtuvė labai daug darbo turi, ji jūsų neaptarnaus! tada sakom, gi sakėt, kad laukt reiks.. atsakymas: tai taip, bet dabar nusprendėm, kad per daug darbo... Teta supyko, o ji pati virtuvėj vedėja dirba.. sako čia Jums darbo daug? Tai tada padavėjas pradėjo rėkti! Nei iš šio nei iš to ir dar įžeidinėti, maždaug kad iš kur čia jūs tokie atsiradot.. Buvau šokiruota...
Reikėjo važiuot iškart į Senamiesčio vyninę arba į Papa Jazz (kur po to ir nuėjom), ten tokių dalykų net neįsivaizduočiau:/
Atsakyti
Galiu pasakyti tik tiek: blink.gif

Vakar Delfyje skaičiau apie mūsų aptarnavimo kultūrą. Oi, toli iki aptarnavimo kultūros mūsų šalyje. Tiesą sakant, UK kelerius metus dirbau restoranų ir banketų sferoje. LT nėra elementariausios lėkščių nuo stalo nurinkimo, patiekalų atnešimo valgantiems tvarkos. Juk kol visi nesuvalgo sriubos ar salotų, tol visam stalui neneša antrųjų patiekalų. Bet kur tau, žiūrėk vienas dar tik sriubą kapoją, o kitas jau antrą baigia. O tas lėkščių nurinkimas doh.gif Stirtas taukuotų indų nusirenka, dar būna, kad beveik piktai pareikalauja papasuoti lėkštę, kurios nepasiekia.... Guduma....
Atsakyti

Nezinau ka jus ten valgete, bet mano nuomone dienos pietus tik valgyklos lygio.
[/quote]

Sutinku, Migdolo niekam nerekomenduoju, aptarnavimas baisus, o jeigu nuspresit ten svesti kokia svente susigadinsit sau vakara

Papildyta:
QUOTE(Victrix @ 2011 03 07, 13:30)
Sveiki,
o kai pamačiau šitą temą,tai net kraujas užvirė, pagaliau galėsiu pasipasakoti, tai va.. turėjom nuotykį, buvo tetos gimtadienis ir su visa šeima sprenėm kur važiuoti papietauti, nusprendėm važiuot į Žaliakalnio pasažą, nes teta buvo girdėjus, kad ten labai skanu. Nuvažiavom, pralaukėm 10 minučių kol prie mūsų priėjo pardavėjas (užimti keli stalai, bet ale banketas), tada pokalbis vyko taip:
Jei valgysit jums teks palaukti.. Na gerai palauksim niekur neskubam.. Praėjo dar 5 minutės.. Grįžta ir sako, bet žinot pas mus virtuvė labai daug darbo turi, ji jūsų neaptarnaus! tada sakom, gi sakėt, kad laukt reiks.. atsakymas: tai taip, bet dabar nusprendėm, kad per daug darbo... Teta supyko, o ji pati virtuvėj vedėja dirba.. sako čia Jums darbo daug? Tai tada padavėjas pradėjo rėkti! Nei iš šio nei iš to ir dar įžeidinėti, maždaug kad iš kur čia jūs tokie atsiradot.. Buvau šokiruota...
Reikėjo važiuot iškart į Senamiesčio vyninę arba į Papa Jazz (kur po to ir nuėjom), ten tokių dalykų net neįsivaizduočiau:/

tikriausiai apie Migdola kalbi, tikrai niekam nerekomenduoju
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2011 02 19, 00:00)
Bet išvardinai visas snobiškas vietas, kuriose man nejauku vien dėl jų snobiškumo. Net ir negalėdama pinigų renkuosi vietas, kuriose jauku dėl jų paprastumo.

doh.gif Oi, kaip nesutinku. g.gif Niekada nelaikiau savęs snobe , reikės susirūpinti g.gif schmoll.gif
Paprasčiausiai ten visada geras ir malonus aptarnavimas , jauki aplinka, padoriu garsu leidžiama gera muzika ir normalus maistas, kurį galima valgyti nebijant apsinuodyti. Ten yra gerbiamas klientas ir jo norai. Tiesiog pamėgome tas vietas, tačiau nėra nieko pastovaus, taigi ir jos gali keistis, jei atsiras geresnių 4u.gif
Tikriausiai tam ši tema ir yra, kad kiekvienas galėtume pasidalinti savo patirtimi ir rekomenduoti kitiems. O toliau - jau kiekvieno valia rinktis. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurevaga @ 2011 03 12, 17:22)
doh.gif  Oi, kaip nesutinku. g.gif Niekada nelaikiau savęs snobe , reikės susirūpinti g.gif  schmoll.gif
Paprasčiausiai ten visada geras ir malonus aptarnavimas , jauki aplinka, padoriu garsu leidžiama gera muzika ir normalus maistas, kurį galima valgyti nebijant apsinuodyti. Ten yra gerbiamas klientas ir jo norai. Tiesiog pamėgome tas vietas, tačiau nėra nieko pastovaus, taigi ir jos gali keistis, jei atsiras geresnių 4u.gif
Tikriausiai tam ši tema ir yra, kad kiekvienas galėtume pasidalinti savo patirtimi ir rekomenduoti kitiems. O toliau - jau kiekvieno valia rinktis. drinks_cheers.gif

Tai aš irgi tik savo nuomonę išsakiau, kad man jos nepatinka 4u.gif Juk nesmerkiu, kad lankotės ten smile.gif wink.gif

Va ką tik grįžau iš Jachtklubo kavinės. Na man ten tiesiog gera, jauku, malonu, nors ir nepigu. Bet ten būnant nesinori išeiti.
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2011 03 12, 18:53)
Tai aš irgi tik savo nuomonę išsakiau, kad man jos nepatinka  4u.gif Juk nesmerkiu, kad lankotės ten smile.gif wink.gif

Va ką tik grįžau iš Jachtklubo kavinės. Na man ten tiesiog gera, jauku, malonu, nors ir nepigu. Bet ten būnant nesinori išeiti.

4u.gif Kadangi toje vietoje tenka dažnai lankytis , tai galiu pripažinti, kad vieta, kur įsikūręs šis restoranas yra kažkuo ypatinga. thumbup.gif Galbūt savo energetiką skleidžia Pažaislio vienuolynas, gal šalia tyvuliuojančios marios, tačiau pavalgyti prisikvėpavę grynu oru, važiuojame kitur. ax.gif
Anksčiau dažnai pietaudavome "Jachtklube", tačiau tikriausiai neatradau savo pateikalų, nes man ten neskanu 4u.gif Maistas paprastas ir riebokas. Skrudinti sparneliai, trisluoksniai sumuštiniai, cepelinai, dešrelės, lietuviškas karbonadas ir šašlykai , šalia kurių nejaukiai glaudžiasi lašišos ir taukžuvės kepsniai. galbūt noras aprėpti taip plačiai ir neduoda tinkamo rezultato. Aplamai nesižaviu "Miesto sodo "virtuve. Galbūt jiems vertėtų labiau praplėsti meniu žuvies patiekalais, kurių norisi būnant šalia vandens. Ir ko nors tokio gurmaniško.... mirksiukas.gif , nes tokia aplinka reikalauja gero ir subtilaus maisto. Tiesa ,kainos tikrai nesikandžioja ,taigi galima užsisakius ir nevalgyti, o tik grožėtis vaizdu thumbup.gif
O, kad įsileidau į komentarus. doh.gif Tačiau , vienas didžiausių gyvenimo malonumų valgyti skanų, estetiškai patiektą maistą estetiškoje aplinkoje. thumbup.gif
Dieviname pažintines - gastronomines keliones. Žinoma, visų šaunių vietelių pasaulyje neaplankysime, bet stengtis verta thumbup.gif . O Kaune ,taip viskas sava ir pažįstama bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurevaga: 12 kovo 2011 - 20:29
Jachtklube turiu tik vieną mėgstamą derinuką - keptą duoną su Kalnapilio alumi biggrin.gif O maistas tai ten tikrai nežavingas. Praktiškai visada einame tik duonos pavalgyti, nes man ten ji skaniausia apskritai kur nors valgyta smile.gif Na dar skani Lokio pastogėje. Na po duonos neretai valgome ledų, nes ledai pas juos tikrai skanūs. Ta vieta man patinka ne maistu, o tiesiog kažkokia ramybe, gerove. Kartojuosi jau doh.gif Man gi pėsčiomis per mišką artimiausia vieta biggrin.gif
Atsakyti
Timejas.... Negalejau susilaikyti neparasius, kai paskaiciau, kad ten skanu.Is visos virtuves ten tik viena vireja laikosi higienos.Net personalas valgo ten tik tada, kai ji dirba doh.gif Gal jau ir pasikeite per pora metu viskas, bet pati ten nevalgyciau schmoll.gif
Atsakyti
Perskaicius pasisakyma apie Charlie pizza (buvusi Katpedele) tikrai nekokie, ypac apie picas, jeigu jau akcija picoms, tai jau zinok, kad gausi sh... na lai jos geriau buna brangesnes, bet valgomos, uzmesta pora desros gabaleliu, pomidoro gabaliukas, apie pado skoni nekalbu, atrodo lyg traskuti valgytum, vos ne permatomas... ziauru, kai tokios vietos dar picerijomsi vadinasi... doh.gif
Atsakyti
Keista, kad Timėją jau pora žmonių sukritikavo. Keik esu nusivežusi žmonių, tiek visiems patiko.
Atsakyti